![]() |
Cevap: Dua İstekleri Bugünlerde öğrendiğim güzel bir dua var. Ey doğruların yardımcısı olan Allahım senin isimlerine malımı nefsimi emanet ediyorum .GÖnlümdeki isteği gönlüme koyan sensin.Nefsimin istekleriyle karıştırtma.Allahım senin hükmüne beni razı kıl. |
Cevap: Dua İstekleri Amin ne kadar güzel bir dua. Ellerine yüreğine sağlık teşekkürler paylaşımın için.actionsmile |
Cevap: Dua İstekleri buldum duaların esrarı ve fazileti diye bir bölüm var kitapta tam 114 sure'nin faziletlerinden bahsediyor. Kitap üzerinde işaretlediğim, ilgimi çeken bir kaç dua'yı sizlerle paylaşmak istiyorum. Not: Eğer duaları okumaya karar verirseniz. Okuduğunuz her duadan sonra duanız gerçekleşmiş gibi imgeleme yapıp şükredin. İnanın. Dualar bir seferde işe yarar mı bilmiyorum ama telkinlerin etkisini göstermesi için bile aradan bir süre geçmesinin gerektiğini aklınızda bulundurmanızda fayda var. 18 - KEHF SURESİ: Kim Cuma gecesinde bir defa okursa, öbür Cuma'ya kadar olan sıkıntıları ve dertleri yok olur. 21 - ENBİYA SURESİ: Kim yetmiş defa okursa gizli olan korkulardan emin olur. 26 - ŞUARA SURESİ: Kim yedi defa okursa, Hakk Teala ona muhabbet ihsan eder. (Tam bana göre birşey.) 86 - TARIK SURESİ: Kim üç def okursa cnlerin şerrinden korunur. 91 - ŞEMS SURESİ: Kim yirmi bir defa okursa korkulardan emin olur. 108 - KEVSER SURESİ: Kim bin kere okursa, Hakk Teala ona kevser şarabını nasib eder. |
Cevap: Dua İstekleri Teşekkürler ne iyi oldu. Çok sevindim. Harika paylaşımlar bunlar. |
Cevap: Dua İstekleri Allahım herkesin duasını kabul etsin. amin. |
Cevap: Dua İstekleri رَبَّنَا إِنَّكَ جَامِعُ النَّاسِ لِيَوْمٍ لاَّ رَيْبَ فِيهِ إِنَّ اللّهَ لاَ يُخْلِفُ الْمِيعَادَ Rabbenâ inneke câmiun nâsi li yevmin lâ raybe fîh(fîhî), innallâhe lâ yuhliful mîâd(mîâde). rabbe-nâ : Rabbimiz inne-ke : muhakkak ki Sen câmiu : toplayan, toplayacak olan en nâsi : insanlar li yevmin : o günde lâ raybe : şek, şüphe yok fîhî : onun hakkında inne allâhe : muhakkak ki Allah lâ yuhlifu : değiştirmez, dönmez el mîâde : vaad edilen, vaad edilen şey Ey Rabbimiz, şüphesiz sen, insanları, geleceğinde hiç şüphe olmayan bir güne toplayacaksın. Şüphesiz Allah, belirlediği süreyi şaşırmaz. kayıplar için okunacak dua |
Cevap: Dua İstekleri Ben de son zamanlarda cok dua ozellıkle esmaul husna arastırıyorum.anlamlarını,fazıletlerını ve ebced degerlerını ogrenıyorum.sosyal fobısı olanlar ıcın bır formul buldum: SOSYAL FOBİ İçİN FORMÜL Yuksekce bır tabureye oturup 101 kere Bısmıllah dedıkten sonra havaya uflenır.ardından 41 kere a settar,99 ya gaffar,41 ya celıl,33 ya kerım,70 ya kahhar,3 kere de ya cebbar zıkredılır.ardından dua edılerek amin denılır.ben hergun yapıcam.ınsallah faydasını gorucez,sevgıler... |
Cevap: Dua İstekleri "Yâ muhavvilel havli vel ahvâl, havvil hâlenâ ilâ ahseni’l-hâl!" Ey hâlleri değiştiren Allah’ım, bizi en iyi hâle çevir! Peygamber Efendimizin en sık tekrarladığı dualardan biriymiş bu, yeni öğrendim. En iyi hale çevrilmeyi istemek ne muazzam bir istek... Duyduğumdan beri tekrarlayıp duruyorum içimden aklıma geldikçe, muhtemelen uykuyada dilimde bu dua ile geçiş yapıcam. Hayat paylaşınca güzelya, ondan ötürü paylaşmak istedim bende siz ile; belki sizde dualarınıza katarsınız. Sevgilerimle. Ey hâlleri değiştiren Allah’ım, bizide en iyi hâle çevir ♡ Hülya Konar'dan |
Cevap: Dua İstekleri Bu dua bır yerde daha karsıma cıkmıstı ama kaydedememıstım.sımdı kaydettım,paylasman ıyı oldu,tesekkurler... |
Cevap: Dua İstekleri Teşekkürler nuru bana kattığın her güzel şey için, bana yol gösterdiğin için ve tüm arkadaşlarım. Sizlere bakınca hayatta yalnız olmadığımı görüyorum. Bizler burada kader birliği yapmış kişileriz. Birbirimize umut oluyoruz. Yol gösteriyoruz. en azından paylaşıyoruz. Bu bile bi şey. İyi varsınız. Sevgimle |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:37 PM. |