25-06-2013, 06:41 AM
|
#14 (permalink)
|
Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Kötüyüm Bunu yaptığında aslında kendi ellerinden tuttuğunu ve dizlerine derman yüreğine fer olduğunu göreceksin. Ve şunu da fark et lütfen, kendi sözlerini dikkatle okumanı öneriyorum. "Bana çok benziyordu,onda kendimi görüyordum." O kişi boşuna çıkmadı karşına, bu ilahi bir plan. Allah sana seni göstermek istemiş olmalı. Ona söylediğin sözler aslında seninde fark etmen gereken şeyler. Allahın işleri ne güzel. Sana bir ayna tutmuş ve seni sana göstermiş, sonra diline belagat verip aslında kendi yüreğine su serpecek sözleri sana söyletmiş. İşte böyle devam etmelisin. Hem sen iyileşeceksin ve hem de Işık olacaksın karanlıkta kalan her insana.
Bir büyüğümüzün bir sözü vardır." Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun kalmasın cihanda alaka duymadığın bir mahzun gönül" işte böyle, elinde sihirli bir iksirin olacak, dilinde şeker şerbet sözler ve yürüdüğün yollara Işık olacaksın. Durmadan kendi etrafında dönersen ne kendine ne başkasına faydan olur. Her dertli kulla hem hal olmak lazım. Sevgi meşalesi taşımalıyız ellerimizde ve ışık ordusu olmalıyız her birimiz.
Biz gelmedik dava için
Bizim işimiz sevgi için
Dostun evi gönüllerdir
Gönüller yapmaya geldik. dediği gibi Yunus Emrenin bizler dertli sinelere şifa olalım olur mu? İyilik tohumu saçalım geçtiğimiz her yere ve kötülük dikenlerine aman vermeyelim.
Seni tebrik ediyorum kararın için. Allah yar ve yardımcın olsun. |
| |