| ||||||||||
|
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Sinema Sır Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sorunun kaynağı gerçekten istemek miş :) bu arada bi arkadaşıma bu filmi seyrettirdim "daha önceden okuduğum bir kitaptakilerin neredeyse aynısı" dedi ruhsal zekamıymış ne bulamadım internette ama bulursam bakacağım...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sinema telkin cd indir izle İstanbul Sinema nerededir kimdir Sinema çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sinema hipnoz Sinema olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sinema hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sinema kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #61 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tesekkür: 0
28 Mesajinıza toplam 62 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sorunun kaynağı gerçekten istemek miş :) ![]() bu arada bi arkadaşıma bu filmi seyrettirdim "daha önceden okuduğum bir kitaptakilerin neredeyse aynısı" dedi ruhsal zekamıymış ne bulamadım internette ama bulursam bakacağım
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ İnsan öğrenir mi, yoksa zaten bildiklerini mi hatırlar? |
![]() | ![]() |
![]() | #62 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tesekkür: 1
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ya o değil ![]() programı çalıştıramıom ben ![]()
__________________ Uçurtmalar, rüzgar kuvvetiyle değil, bu kuvvete karşı uçtukları için yükselirler... |
![]() | ![]() |
![]() | #63 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
58 Mesajinıza toplam 129 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Eğer sizde vlc media player'da alt yazı dosyasını çalıştıramadıysanız;yapmanız gereken programın ayarlarını şöyle bi kurcalamakmış 44 Şöyle ki;programı açıp üstteki menüden ayarlar/tercihler/ınput-codecs/other codecs/alt yazılar'a tıklayın ve ordaki alt yazı metin kodlamasını macturkish'ın üstündeki ISO-8859-9 kodunu seçip kaydet deyin ve keyifle izleyin filmi. Sorunun kaynağı bakıpta görmemekmiş;iyi seyirler Etterna ![]()
__________________ Herşeyin bittiği anda bile bir UmuT vardır! |
![]() | ![]() |
![]() | #64 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
22 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Filmi indirdiğinizde quicktime programını kullanarak izleyebilirsiniz. Sesli ama altyazısız benim bilgisayarda. Normal film oynatıcılarda bsplayer ise sessiz ve altyazılı izleyebilirsiniz. Bir de aşağıdaki Sn.K.nın yazdıklarını deneyin o zaman belki olur. Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #65 (permalink) |
Guest
| ![]() ben bu siteye bu filmi seyretmek için girmiştim.indirip seyretmek bugüne nasipmiş.aslında bildiğimiz ama üstünde durmadığımız bilgiler.şimdi kafama bir kere daha daaank ettikten sonra,harıl harıl çalışmalara başlıycam. du bakalım nolcek. |
![]() |
![]() | #66 (permalink) |
Guest
| ![]() bugün kitabıda aldım okudum. ayrıca verdiğiniz o 3 linkten indirmeye çalıştım yüzde 12 indirmiş ve kalmış,sabahleyin oğluma havale ettim şu an itibariyle yüzde 56 inmiş durumda sabaha kadar tamamlanır herhalde.buarada internet felç,canım çocuğum benim işi internetle anne sen bana naptın demiyo.eğer bir gün bana birisi odana tıkılıp keyifle güleceksin deseydi.benimle alay ediyor diye kızardım heralde.ama şu anda yaptığım aynen bu. hani hınzır çocuklar vardır ya öyleyim sevilmenin,hatırımın sayılmasının keyfini yaşıyorum dostlar iyiyim iyi daha nice iyi günlere inşallah. vede hepberaber ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #68 (permalink) |
Guest
| ![]() tamamını indirdim.seyrettim, arkadaşlarımı çağırdım onlarada seyrettirdim,ve şimdi hayatımıza uyguluyoruz.aslında bunu bilincinde olmadığım zamanlarda başarabildiğimi farkettim.20 yıl önce ablam ve ben 6 ay arayla eşlerimizden boşandık.kendimiz genciz çocuklarımız küçük.birden etrafımızı yamyamlar sardı veya biz başımıza kötü bir şey gelmesinden çok korktuğumuz için öyle sandık.evlerimizi birleştirdik,işimizi birleştirdik birimiz işin başında duruyorsa diğerimiz çocukların peşinde koşuyor.bu şekilde uzun yıllar yaşadıktan sonra ben evi ayırmaya karar verdim.ve evim için alışverişe başladım ,öyle mobilya falan değil mutfağa tahta kaşık,su bardağı ,bir iki incik cıncık alıyordum danteller yaptım,ve maddi imkanlar çokta elverişli olmamasına rağmen,kısa sürede evimi açtım. daha sonra manevi kızımın bir bebeği oldu, almanyada bebeği kendisi çalıştığı için bakamadı çok para vermesine rağmen baktıramadı.bebeği ben aldım fakat oturduğum ev bebek için elverişli değildi. kiralık ev arıyorum sanki herkes evini satışa çıkarmış kiralık ev bulamıyorum.bir gece artık ne olacaksa olsun ben bu bebeği burada büyütmek istemiyorum dedim. üç gün sonra 30 yıldır bitmeyen ve benim aidatlarını ödeyemediğim için sürekli borçlandığım kooparatiften telefon ettiler,gittim hazırda sadece 4 tane kolonu olan yeri satıp şu an oturduğum evimi aldım,evim 130 metre kare mutfağım oturma odası kadar büyük, çünkü ben ev almak sözü açıldığında böyle bir ev istediğimi söyledim sürekli ve şimdi büyük bir evim var |
![]() |
![]() | #69 (permalink) |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Secret filminin sıkıstirlmis 78 mb versiyonu icin The Secret Filmi Çekim gücünü anlatıyor.Bu filmi mutlaka duymuşsunuzdur.Bilmeyenler için aşağıda ilgili film hakkında bir kaç makale var.. Kota sorunu olanlar yada bir filmi indirmek icin 4-5 saat bekleyemem diyenler için film rar formatinda sıkıstırıldı ve tamami sadece 78 mb'a indirildi.Görüntü kalitesi de dvd kadar olmasada oldukça iyi. Dosyayi indirdikten sonra üzerine gelip maus ile sağa tiklayip dosyayi çıkart demeniz yeterli..Sifresi belirtilmistir. Eğer bilgisayarinizda sıkıstırlmıs dosyalari acmaya yarayan winrar programi yoksa o programi da buradan indirip tek tiklama ile kurabilirsiniz. http://www.inndir.com/inndir.php?id=4089 Dosya indirme linki http://rapidshare.com/files/31809856/Secret.rar.html WinRar Sifresi: www.hayatimdegisti.com Dosya Boyutu:78 mb Eger benim vaktim ve kotam var 400 mb indireyim derseniz bu linki kullaniniz THE SECRET filmini netten izlemek istemezseniz, ya da bu film benim arşivimde bulunsun derseniz ki bence bu film buna değer, aşağıdaki çalışır haldeki linklerden filmi download edebilirsiniz. Uyumlu altyazı dosyası da içindedir. Herkese sevgiler & iyi hafta sonları diliyorum Elif http://rapidshare.com/files/19683157...2006.part1.rar http://rapidshare.com/files/19692720...2006.part2.rar http://rapidshare.com/files/19838206...2006.part3.rar http://rapidshare.com/files/19849881...2006.part4.rar http://rapidshare.com/files/19855704...2006.part5.rar [/quote] şuan bu linklerden filmi indiriyorum,filmi şu ana kadar izleme fırsatım olmadı,merakla dosyaların inmesini bekliyorum [/quote]
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Sinema Sır Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sorunun kaynağı gerçekten istemek miş :) bu arada bi arkadaşıma bu filmi seyrettirdim "daha önceden okuduğum bir kitaptakilerin neredeyse aynısı" dedi ruhsal zekamıymış ne bulamadım internette ama bulursam bakacağım...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sinema telkin cd indir izle İstanbul Sinema nerededir kimdir Sinema çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sinema hipnoz Sinema olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sinema hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sinema kuantum düşünce kitap haberi