Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz > Sosyal Fobi

Uyarılar

TELKİNLE GEÇİCİ İYİLEŞME YAŞADIM (BEN NEREDE HATA YAPTIM YARDIM!)

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Sosyal Fobi TELKİNLE GEÇİCİ İYİLEŞME YAŞADIM (BEN NEREDE HATA YAPTIM YARDIM!) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ben şöyle söyleyeym, ağustos aylarında, ego güven ve suçluluk duygusunu dinlemeye başladım. eylül, ekim ve kasım ayında sosyal fobim kalmamıştı,telkinler etkisini gösterdi çok iyiydim. sosyalliğim tavan yaptı. sonra büyük umutlarla sosyal fobi telkinine başladım. herşey daha güzel olacaktı ama ne ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sosyal Fobi telkin cd indir izle İstanbul Sosyal Fobi nerededir kimdir Sosyal Fobi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sosyal Fobi hipnoz Sosyal Fobi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sosyal Fobi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sosyal Fobi kuantum düşünce kitap haberi

TELKİNLE GEÇİCİ İYİLEŞME YAŞADIM (BEN NEREDE HATA YAPTIM YARDIM!)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-03-2012, 02:10 AM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
15 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serqan24 is an unknown quantity at this point
Standart TELKİNLE GEÇİCİ İYİLEŞME YAŞADIM (BEN NEREDE HATA YAPTIM YARDIM!)

ben şöyle söyleyeym, ağustos aylarında, ego güven ve suçluluk duygusunu dinlemeye başladım. eylül, ekim ve kasım ayında sosyal fobim kalmamıştı,telkinler etkisini gösterdi çok iyiydim. sosyalliğim tavan yaptı.

sonra büyük umutlarla sosyal fobi telkinine başladım. herşey daha güzel olacaktı ama ne oldu anlamadım, herşey benim için geriye gitmeye başladı.
eskisi gibi oldum,

sonra telkinlere ara verdim, bir süre sonra, ego güven ve suçluluk telkinine tekrar başladım. eski durumuma bir türlü dönemedim,

biyerde bir eksiklik yaptım ama nerede, niye böyle oldu

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

serqan24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-03-2012, 04:59 AM   #2 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: TELKİNLE GEÇİCİ İYİLEŞME YAŞADIM (BEN NEREDE HATA YAPTIM YARDIM!)

Merhaba Serkan
Sosyal fobililerin kalici değişim için telkinlere 1 yıl devam etmesini öneriyoruz.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-03-2012, 12:57 PM   #3 (permalink)
Teğmen

15 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Standart Cevap: TELKİNLE GEÇİCİ İYİLEŞME YAŞADIM (BEN NEREDE HATA YAPTIM YARDIM!)

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Serkan
Sosyal fobililerin kalici değişim için telkinlere 1 yıl devam etmesini öneriyoruz.
teşekkür ederim atakan bey, sizinle telefonda bu konuyu konuştuğumda, sosyalli artırıcı ve başkalarının görüşlerini önemsememe telkinlerini dinlememi önerdiniz, 20 gündür, ego güven güçlendirici, suçluluk duygusu, sosyallik artırıcı ve başkalarının görüşlerini önemsememeyi dinliyorum.

ama bir dğeişim göremiyorum, mutlaka biyerde eksiklik yapıyorum ama nerede.

7 ay önce sadece suçluluk duygusu ile ego güveni dinleyerek, sosyal fobinin en ufak bir etkisini hissetmiyordum, özgüvenim gelmişti, dikkatim artmıştı,çok sosyal olmuştum,

o zaman olduysam, yine olabileceğimi düşünüyorum,ama başaramıyorum ....... biyerlerde eksiklik var. olmuyor
Alt 30-03-2012, 01:43 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 309
288 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülücan is an unknown quantity at this point

Arkadaşım bu konularla 3-4 yıldır ilgilenen biri olarak sana naçizane düşüncelerimi aktarıyım..ben dinlenilen telkinleri kendi üzerimden değerlendirdiğimde gördümki evet etkililer ama şukadar dinle bırak bu kadar dinle tamadır diye birşey yok.esas olan devamlılık..sürekli zihninin bir köşesini bu tür olumlu telkinler vs şeylerle dinç tutacaksın..yani yaşam şekli haline getirebilmen önemlii..dinimizdede böyledirya hayat boyu namaz farzdır örneğin..10 yıl kılın tamandır denilmez..yani yaşam şeklin neyse sen de osunn..sevgiler..
gülücan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-04-2012, 03:09 PM   #5 (permalink)
Teğmen

Mutluluk Perisii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 101
41 Mesajinıza toplam 83 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Mutluluk Perisii is an unknown quantity at this point

aynen bende böyleydim arkadşım ego-suçluluk-güven telkinleriyle başladım süper hissediyordum dedim ki tamam oldu iyileştim artık..sonra listeneme sosyallik ve sosyalfobiyi ekledim bana bi haller oldu herşey eskisinden beter oldu ve bıraktım..inancım kalmamıştı..

sonra tekrar heves ettim işe yeniden koyuldum aynı telkinlerle başladım ama sosyalfobiyi dinlemiyorumm.umudumu kesmemeye çalışıyorum..Allah yardımcımız olsun
Alt 01-08-2012, 10:39 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen

sarışınım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
194 Mesajinıza toplam 391 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sarışınım is on a distinguished road

aynen ya aynen en başta suçluluk ve ego dinlerken tamam iyilşetim demiştim ama ne zaman ki diğer telkinleri ekledim hep geriye gittim malesef
sarışınım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-08-2012, 10:49 PM   #7 (permalink)
Teğmen

bende bu sorun sadece bende olduğunu düşünmüştüm,,, bu konuya eğilelim arkadaşlar..
Alt 01-08-2012, 10:51 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen

sarışınım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
194 Mesajinıza toplam 391 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sarışınım is on a distinguished road

telkinler ters etki yapıooo
sarışınım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-08-2012, 11:01 PM   #9 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
sarışınım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
telkinler ters etki yapıooo
bana göre; sosyal fobili olarak zaten kılı kırk yaran saçma sapan düşüncelere sahibiz, ve beynimiz yıllarca negatiflikler üzerine çalışmış,

mesela ben sf li olarak herzaman suçluluk duygusuna sahip bir insanım, yaşadığım anda olan her sorunun sebebi olarak kendimi görürüm :)))

ve kendime güvenemem, bunun paralelindede kendim kararımı veremem, başkalarının yardımına ihtiyaç duyarım..

bunun için ego ve suçluluk duygusu bizde işe yarıyor. telkinlerin artmasındada yıllarca olumsuz düşüncelere şartlanmış beyin kabul etmek istemiyor, ve arafta kalıyoruz.

buda benim düşüncem.

Bookmarks