Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Subliminal

Uyarılar

Subliminal subliminal images, subliminal power, subliminal vision pro, subliminal blaster, subliminal advertisement, subliminal mind, subliminal messaging, subliminal advertising, subliminal messages, subliminal, subliminal message, subliminal software, subliminal ads, subliminal cd, subliminal mp3, subliminal ad, disney subliminal, subliminal telkinler, club subliminal

subliminal mind versiyon 1.2 crackli

Serbest Kürsü ve Subliminal subliminal mind versiyon 1.2 crackli Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: neseli Nickli Üyeden Alıntı program Türkçeye çevrilmiyor maalesef.Evet telkinler ingilizce ama "lalezar" bunları ingilizceye çevirecek sanırım.Böyle bir istekte bulunmuştum.Bu telkinler dışında program içinde kendi konu başlığınız içinde kendi telkinlerinizi yazıp onları da uygulayabilme şansınız var ayrıca. Ben yanlış anlatmışım ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Subliminal telkin cd indir izle İstanbul Subliminal nerededir kimdir Subliminal çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Subliminal hipnoz Subliminal olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Subliminal hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Subliminal kuantum düşünce kitap haberi

subliminal mind versiyon 1.2 crackli

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-03-2007, 12:45 PM   #11 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 1
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
etterna_ is an unknown quantity at this point
Standart subliminal mind versiyon 1.2 crackli

Alıntı:
neseli Nickli Üyeden Alıntı
program Türkçeye çevrilmiyor maalesef.Evet telkinler ingilizce ama "lalezar" bunları ingilizceye çevirecek sanırım.Böyle bir istekte bulunmuştum.Bu telkinler dışında program içinde kendi konu başlığınız içinde kendi telkinlerinizi yazıp onları da uygulayabilme şansınız var ayrıca.
Ben yanlış anlatmışım istediğimi 44 asıl önemli olan telkin metinleri. Teşekkür ederim

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 27-03-2007, 02:31 PM   #12 (permalink)
Yüzbaşı

152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

lerzacım 2 tane exe var içinde biri boş biri dolu. Ben de ilk başta anlayamadım sonra kurcalayınca bulmuştum
Alt 27-03-2007, 02:44 PM   #13 (permalink)
Yüzbaşı

Subliminal Vision Pro.exe dosyanın ismi bu açtığım. Diğeri Fixed exe nin içinde Subliminal Final.exe. Bir de bu türkçe çevirileri ingilizceleri değiştirip nasıl yazıcaz bilen var mı? dusun
Alt 27-03-2007, 03:41 PM   #14 (permalink)
Çevirmen

lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point

aaaa ben de bunları çevirmeye ugrasıyodum bi tek kilo ver kalmıştı hatta.ne zaman çevrildi bunlar...lerzaaaan ne hızlısın masallah.neyse ben neşeli isterse adresine de yollarım arzu ederse...bi saat ugramıyom şu siteye anında bişeyler hızla degiişiyo gelişiyo.
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-03-2007, 04:00 PM   #15 (permalink)
Çevirmen

109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

canım lerzoşum.önce şunu belirtiyim çevirilerine ayrıca hasta oluyorum süper dogal samimi..ya ben kendimi baya kasıyorum sen ne kadar dogal çeviriyosun..evet ya bize uymayan cümleler var orda..yok yaratıcıyım yok kaderim benim elimde bu ne yaaaaa...
senin soruna gelince asla ve asla o cümleleri ekranda yanıp sönüyo ya onları yakalamaya okumaya falan çalışma...direk bilinçaltına gidecek onlar..senin okumana gerek yok..ama insanın gözünü alıyo baaya biraz dikkatini dagıtıyo..yoruyo birz da..ama bak bugün hiç iştahım yok hatta çayı şekersiz içebildim..sorun olmadı.bi taraftan telki bi taraftan bu ışıl ışıl oldu dünya..ne diycektim.ya ben bunu çok zaman önce bradley thompson var ya meşhur onun bi yazısında şööle okudum.şimdi büyük kartlara büyük yazıyla önerme yazılır.mesela kendimi seviyorum dedin dimi.gecenin kör bi vakti saat kurup uyanılır.ve bu karanlıkta elde fener bu yazıya dogru yakıp yakıp söndürülür,okunmaya çalışılmaz o uyku sersemiyle..
sonra yat devam et uykuna.bnim oğlan minnoş bebekti her agladıgında elde fener kagıtlar nerde diye fırlıyodum..yatagın altına tepmiştim tüm kagıtları kimse görmesin diye....faydası oldu..yani bu da buna benzer bi yöntem..
ancaaaak.ekran başında sabit oturma gerektirmesinden başka bilinci bi şekilde uyarıyo bence yanıp söndüğünü görüyosun bi şekilde..yani mp3 bu açıdan faydalı..olayı unutup gevşeyeb ilrisn.
Alt 27-03-2007, 04:05 PM   #16 (permalink)
Çevirmen

senin cümlelerin yanında benimkiler zavallı gariban kimsesiz kalıyolar.bak taaa elin ecnebi memleketinden naassı yetişiyo görüyon mu .canım ya...sen süüüpersin.
Alt 27-03-2007, 04:22 PM   #17 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Programı paylaşan neşeli arkadaşa teşekkür ediyorum
Bir diğer program vardı...Ahmet Bey göndermişti.Onuda ekleyeyim buraya.Böylece subliminal ile ilgili program arşivimiz olur...
Bu program ile ilgili bir kaç görüş ifade edeyim...
Görsel yönü kuvvetli olan kişilere öneriyorum bu tür programları.Aslında hedefleri bir kağıda yazıp görünür bir yere asmakta subliminal etki yapiyor.
Selma Candan hn vardı bu konuda bir anısını paylaşmıştı.
Bir gün hedeflerini yaziyor bir kağıda ve karşısına asıyor.O kağıdı her gün görmesine rağmen okumuyor.Aradan bir sene geçtikten sonra bir bakiyor ki kağıda ne yazdiysa olmuş...

Ancak kağıda yazmanın şöyle bir sakıncası var.Bunu herkes okuyor.Siz okunmasını istemiyorsanız bir handikap olabilir.Aslında bir taraftan da olumlu bir şey bu.Yani tüm ev halkına ilan etmiş oluyorsunuz hedeflerinizi...

Subliminal programında ise kimseye ilan etmedğiniz için bu tip mesajları sadece siz göreceksiniz.
Bu programlarda dikkat edilmesi gereken bir noktada metinler.
Her şeyin aşırısı iyi değildir.Mesela "Ben Kahramanım" kelime grubunu beğenmedim.Böyle bir kelime grubunu kesinlikle telkinlerde kullanmam.Sizde bu telkinleri eklerken kendi süzgecinizden geçirebilirsiniz.
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-03-2007, 11:33 PM   #18 (permalink)
Çevirmen

26 Mesajinıza toplam 99 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
neseli is an unknown quantity at this point

Alıntı:
lerzan Nickli Üyeden Alıntı
info/

http://rapidshare.com/files/22740902..._v1.2.rar.html

bu programi indirdim. ve sonucunda pc/ekranimda kisa araliklarla (surelerini 3san/1000mil/bundaki ideal zaman ayarlamasi nedir?)degistirdim sectigim kilo verme basligindan (asagida turkcelerini yazdigim) cumleler/telkinler yanip sonuyor. bende hepsi bu. sizde de hepsi bu mu?

tercume ettigim basliklar tiklanicak ve altlarinda uzun uzadi yazilar var zannediordum megersem sadece buymus. yani basliklarin kendileri telkin. yani oteye tercume edilmesi icin baska birsey yok altlarinda. yanip yazip gidip geldikce ben okumali miyim yani kosturur gibi hizla cumlenin tamamini kapmali miyim yoksa hic orali olmiyim onlar yanip gidip gelsinler mi? i think before eating --- bunu iyi kaptim ama.

merhaba arkadaşlar bu konuda baya bi ilerleme olmuş.Programın kurulumu ve kullanıma dair bir karç soru vardı oraya değinmek istiyorum.
Programın kurulumu:arkadaşlar zipli dosyayı açtığınız sırada içinde tek klasör çıkıyor onun da içinde başka bir klasöre ve aynı zamanda bir de Subliminal Vision Pro.exe dosyası çıkıyor bu programın asıl kurulum dosyasıdır.Bu dosya ile programı kurduktan sonra diğer klasörün içine girip oradaki Subliminal Final.exe programını masaüstünde herhangi bir yere çıkartın.Ve daha önce kurmuş olduğunuz programın üzerinde sağ tıklayıp özelliklerden hedef bul deyip bu masasüstüne çıkarttığımız dosyayı hedef buldugumuz dosyanın içine atalım.Size aynı dosyanın var odlugunu ve değişimini soracaktır evet diyelim ki bu programın crackli olması için gerekli bir adımdır.kurulum bu kadar..

gelelim telkinlere

programı açtıgımızda sol üst köşede setup/programs/about yazıyor
Programs a girdiğimizde yie sol tarafta import ve create yazıyor.oradaki satıra istediğiniz bir başlığı yazdıktan sonra create seçeneğini seçip sağ tarafa geçiyoruz ve orada kendi kişisel tercih ve telkinlerimizi yazıyoruz daha sonra sağ tarafta add seçeneği çıkıyor bu şekilde burada kendi telkinlerimmizi oluşturup kullanabiliriz.

Buradaki süre kullanımına dair bir bilgim yok.ben kullanırken randominize seçeneğini aktif hala getiriyorum ekranıhn herhangi bir yerinde çıkabilior yazı bu durumda ve okumak içinde herhangi bir gayret göstermiyorum.

programla ilgili sorun olursa yardımcı olabilirim..

Çeviri içinde Şöle bi söz vardır ya aklıma geldi Kör Allahtan bi göz istemiş Allah iki göz vermiş :) o hesap bizimkiside.

Sizlere çok teşekkür ederim emeğinize sağlık..
neseli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-03-2007, 12:00 AM   #19 (permalink)
Yüzbaşı

Teşekkürler neşeli şimdi oldu
Alt 31-03-2007, 04:20 PM   #20 (permalink)

1 Mesaja İyi ki varsın denildi
sctlms is an unknown quantity at this point

Merhabalar
Cevirilen telkinler galiba sadece forumda yazi olarak verildi. Programa tek tek elle eklemek yerine
http://uploaded.to/?id=cmotw6
deki txt dosyalarini programa eklemek daha kolay olacaktir.
(Cevirilen forumda verilenler sadece kendimi motive edecek sekilde ufak degisiklikler var).
sctlms isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks