Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

saatte biraz geç ama ben de geldim wallaa..

Forum ve Tanışalım saatte biraz geç ama ben de geldim wallaa.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sizlerden ricam güzel Türkçemize sahip çıkalım.özellikle walla gibi kelimeleri kullanmayalım.Doğrusu valla varken....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

saatte biraz geç ama ben de geldim wallaa..

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-12-2007, 08:09 AM   #11 (permalink)

Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
everest1959 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: saatte biraz geç ama ben de geldim wallaa..

Sizlerden ricam güzel Türkçemize sahip çıkalım.özellikle walla gibi kelimeleri kullanmayalım.Doğrusu valla varken.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

everest1959 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2007, 08:23 AM   #12 (permalink)
Yüzbaşı

jaunty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about

hoşgeldin metin06 sonuçta burdasın ve aramızdasın..
su sesi seni buralara kadar çekmiş.cok daha iyi olmus..
safalar getirdin.
jaunty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2007, 08:30 AM   #13 (permalink)
suzzy
Guest

Alıntı:
kenny Nickli Üyeden Alıntı
he he önemli bir noktaya temas etmişsin.ben de yeniyim ve karmadır sanal hayvandır bunların hiçbirini ben şahsen anlayabilmiş değilim.yani olunca ne oluyor?...hatta tkl neyin kısaltması onu da şey ettiremedim forumu bayağı kurcaladım ama açıklama filan da bulamadım.bilen birinden açıklama rica ediyoruz lütfennn hoşgeldin ayrıca.

bak şimdi kenny...ben sana kısaca açıklamaya çalışayım....tkl sitemizde kullanılan para'dır telkin lirası..

sanal hayvanı market bölümünden çok ucuza alabiliyorsun...ve onu her gün yine market bölümündeki sanal yiyeceklerle besliyorsun...aç kalırsa ölür garip...

karmayı bende çok iyi bilmiyorum sanırım yazdığı konuya göre puan verme gibi birşey...(yanlışsa özür)

birde teşekkür kısmı var istersen yazılanlara ordan teşekkür edebilirsin.... super
Alt 05-12-2007, 10:34 AM   #14 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

Alıntı:
metin06 Nickli Üyeden Alıntı
suzzy,hülya,pisimbat(yaa site kedisi ne kadar güzel birşey;bütün hayvanlar güzeldir fakat kediler çok özeldir) ve shamanic sıcak karşılamanıza çok teşekkürler.Ve shamanic özellikle bir yerde bir arkadaşa yardımını okumuştum siteyi incelerken bana yardım etmişsin kadar sevindim.Almadan vermek belkide insanı en yücelten işlerden biri.Tabi birde hepimiz bir bütünüz aslında bütüne yaptığın bir yardım bizleri de sevindiriyor belkide..
metin cim teşekkür ederim bizler için söylediğin güzel sözlerden dolayı...
bu forumun mayasında var bu... bu mayayı ekleyende atakan bey sağolsun...

maddi beklentisi olmaksızın büyük emek verilerek hazırlanan telkinleri ihtiyacı olan herkese altın tepside sunmuş olması mayamızı oluşturdu...
dolayısıyla hepimiz aynı frekansta biraraya gelen insanlarız...
seninde dediğin gibi bir bütün olduğumuza göre ben sadece sizi yansıtan yanınız olmuş oluyorum...
sizler gibi katılımcı dostların artmasıyla bütünümüzün güzel yüzü yansıyacak bu sayfalara...

Alıntı:
m.turgut berber Nickli Üyeden Alıntı
Sizlerden ricam güzel Türkçemize sahip çıkalım.özellikle walla gibi kelimeleri kullanmayalım.Doğrusu valla varken.
sevgili turgut bu konuda haklısın... türkçemiz yazımda ve söylemde doğru kulanılmayı fazlasıyla hak eden nadide bir dil...
her düşüncemizi yansıtacak birden fazla kelime hazinesine sahip sevgi dolu çok özel bir dil...

http://hayatimdegisti.com/forum/turkce_odasi-b285.0/

yukarıda ki linkte bu konu ile ilgili yapılan çalışmaların, makalelerin v.b konuların sayfa başlıkları var..

konuyu güncel tutabilmemiz konusunda sen ve tüm dostlar yardımcı olursanız,
işleyen demir pas tutmaz sözüne desteğimiz olmuş olur...

yazılı, sözlü basına karşı bizde türkçemize bu şekilde destek vermiş oluruz...

ama uyarılarımızın içerisine biraz daha sevgi katarsak daha etkili olur diye düşünüyorum..
türkiye de ki yeni nesil in malesef tamamına yakını özellikle sanal ortam paylaşımlarının da etkisi ile
yarı türkçe yarı ingilizce kelimeler kullanmakta.. fakat burada ki ufak bir espirili yaklaşımdı..

ilgin için teşekkürler..

Alt 05-12-2007, 10:38 AM   #15 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

Alıntı:
he he önemli bir noktaya temas etmişsin.ben de yeniyim ve karmadır sanal hayvandır bunların hiçbirini ben şahsen anlayabilmiş değilim.yani olunca ne oluyor?...hatta tkl neyin kısaltması onu da şey ettiremedim forumu bayağı kurcaladım ama açıklama filan da bulamadım.bilen birinden açıklama rica ediyoruz lütfennn hoşgeldin ayrıca.
selam kenny

programı kuramamışsın... onu ayrıca diğer başlıkta konuşalım tekrar...

forum özelliklerimize gelince...

tkl : forumda atılan mesaj ve açılan konu başlığı ile elde edilen hayatimdegisti para birimidir..
yeni konu başlığı 40 tkl
yeni mesaj gönderme 10 tkl
yeni mesajda yazılan her kelime 5 tkl
bir mesajda maksimum 50 tkl kazanılabilir (burada biraz haksızlık var gibi ama neyse )

tkl ne işe yarar : biriktirdiğiniz parapuanlarınızı avatarınızın altında görebilirsiniz.. ya da profilinizden takip edebilirsiniz...

sayfanın üst bölümünde yer alan market bölümümüzü incelediğinizde kullanabileceğiniz tüm alanları görebilirsiniz...
market karşınıza çıktığında sayfanın solunda ekstra satın al v.b başlıkların olduğu satırları tıklayarak bakın lütfen..

eğlenmek için piyango oyunundan sanal hayvana.. secret e harekete geçirmek için hedef resimlerimizi satın almaya..
kişisel gelişim için yaptırabileceğimiz özel telkin çalışmalarına kadar bir çok başlık mevcut...

karma : kendi avatarınız hariç diğer kullanıcıların avatarlarının yanında yeşil ve kırmızı oklar göreceksiniz ...
kendinizde olmayışı haksızlık olmasın diye çünki bu üyelerin size yaklaşım açısını göstermeye çalışan bir satır arası..

yeşil ok + karma verirken kırmızı ok - karma verir...
mesaj yollayan arkadaşımızın mesajı bize güzel bilgiler verebilir..
yeni şeyler öğrenmemize vesile olabilir...
destek olmuş olabilir..
kendi kişisel gelişim yolunda çok güzel ve yaratıcı adımlar atmış olabilir..
ağlamaklı bir anınızda yüzünüzde gülümseme oluşturabilir...

listeyi bu şekilde uzatabiliriz..
işte yukarıda saydığım durumlarda o kişiye karma verebilirsiniz
karma sayısı yükseldikçe avatarınızın altında yer alan seviye çubuğunuz yükseliyor..

doğaya ve canlılara karşı acımasız davranan herkese benden - karma...
şükür onlardan buradaki arkadaş çemberimizde yok...
kimseye - karma vermediğim için heralde bunun sebeplerini düşünmemişim..

+ yada - olarak verdiğiniz karmalar ilgili mesajın altında sizin isminize o üyeye verilmiş olarak gözükür..

yine avatarınızın altında telkin gücü adlı bir başlık var rengi yeşil...

buda yolladığınız mesajların sayısına göre yükselmekte

onun üstünde yer alan aktiflikte(renk : turuncu) sitede bağlı olarak kaldığınız süre ile ilgili olarak artmakta
aktiflik sürenizi sayfanın sağ üst köşesinde görebilirsiniz..

tüm ayrıntılarınız prıfilinizde gösterilmektedir..

tüm bu özellikler çok kısa bir süre önce forumumuza eklendi...
bizlerde sizler gibi bu özellikleri keşfetme aşamasındayız...
umarım doğru bilgilendirmişimdir...

yanlışım varsa atakan bey düzeltir

sevgiler.. iyi keşifler..
Alt 05-12-2007, 10:55 AM   #16 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
24 Mesajinıza toplam 91 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kenny is an unknown quantity at this point

açıklamalar için çok teşekkürler arkadaşlar shamanic ben o programdan umidimi kesmiş bulunmaktayım en son uğraştığımda cinlerim tepeme çıkmıştı.hiç hevesim yok artık
kenny isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2007, 06:12 PM   #17 (permalink)
hayalayaz
Guest

şamanım karmanın ne olduğunu, ne işe yaradığını düşünüp duruyordum..gerçi yeşile tık deyince iyi bir şeyler olduğunu kavramıştım kendimce , yinede bir şeyi tam olarak bilerek yapmakta fayda var..teşekkür ederim..hepinize saygılı sevgiler
Alt 05-12-2007, 06:21 PM   #18 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
şamanım karmanın ne olduğunu, ne işe yaradığını düşünüp duruyordum..gerçi yeşile tık deyince iyi bir şeyler olduğunu kavramıştım kendimce , yinede bir şeyi tam olarak bilerek yapmakta fayda var..teşekkür ederim..hepinize saygılı sevgiler
canım benim helal olsun sana karmalar...

Alıntı:
açıklamalar için çok teşekkürler arkadaşlar shamanic ben o programdan umidimi kesmiş bulunmaktayım en son uğraştığımda cinlerim tepeme çıkmıştı.hiç hevesim yok artık
bilgisayarım + açılan pencere de (sol köşede ) program ekle / kaldır + subliminal prgramını bul kaldır de kalksın
sonra bilgisayarında arama yap programın adıyla ilgili bulduklarını shift + delete olarak sil

başta yanlış bişiler yaptıysan onun için olmuyo olabilir... 0 dan başlayalım.. super
Alt 05-12-2007, 09:15 PM   #19 (permalink)
Üsteğmen

metin06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 35
84 Mesajinıza toplam 355 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
metin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the rough

Alıntı:
m.turgut berber Nickli Üyeden Alıntı
Tüh hemen yukarıda suzzy üstadın :) 'kimse kimseyi yargılamaz' mesajının altına senin bu mesajın pek gitmemiş be arkadaşım.He bu arada her türlü eleştiriye açığım ama benim düşüncemde birine denk gelmesi yazık olmuş.Nası yazık olmuş;
Şimdi turgutçuğum senin bu mesajının üç yönü var
1-İçerik itibariyle; başlangıç olarak(bu arada noktalı virgülden sonra küçük harfle başlanır o yüzden büyük harfle başlamadım) kelimenin aslı valla değil 'vallahi'dir.80 sene önce Tükçemizde daha doğrusu Osmanlıcada 100.000 kelime İngilizce'de 100.000 kelime var,yani aynı.Fakat şu anda İngilizce 1.000.000 kelime sayısına ulaşmışken bizim oldukça yüksek ifade kuvvetine sahip Osmanlıcamızda-türkçemizde yani- 10.000 kelime var.Facia değil mi?E peki neden böyle?Çünkü biz yine uzun zaman gelişmeyi içeriğe değil de kitabın yaldızlı kapağına bakarak bu yaldızın güzel şeklini nasıl verebiliriz demişiz.Misal bazen okuduğum kitaplarda Osmanlıca kelimeler oluyor arkadaşlara tavsiye ediyorum(örneğin bir süre yogayla uğraştım faydalandığım kitap biraz eski bir kitap olduğu için osmanlıca kelimeler içeriyordu),yok birader onun dili bana ağır gelir ne gerek var şimdi daha sade kitaplar okumak varken diyorlar.Osmanlıcayı severim aşırı iddialı değilim ama.Çünkü ifade edeceğin bir duygu ya da bir durumu ya da bir olayı daha iyi ortaya koymanı sağlarlar.Mesela Fransızların şöyle bir sözü var ki çok severim 'Anlayamadığın bir söz olursa Fransızca'ya çevir anlarsın' derler.Neden?Adamların dilinde o ifadeyi verecek kelime mevcut.Burası biraz uzun da okuyanların başını ağrıtmıyayım..
2-Türkçemizi kurtarmak için türkçemizi kulanalım demek yeterlimidir; şimdi diyeceksinki o kadar ahkam kestin sen niye walla diye bir kelime yazıyorsun.Türkçeyi kullanan arkadaşlarımız bizler ya da sen konuşurken bir Zeki Müren kadar kelimelere doğru vurgularını yaparak kullanıyormuyuz,kullanıyormusun?Peki dizilerde filimlerde ya da şive kullanılması gereken dizilerde-çünkü belki bir gerçeği anlatıyorsun-tam manası ile doğru türkçe kullanıyormuyuz?Yok.Peki arkadaşlarımız arasında espri şaka yaparken tam doğru türkçe kullanıyormuyuz?Evet,ne demek içeriğe değil de üzerindeki yaldıza önem vermek.Türkçeyi genelde doğru daha da önemlisi zengin kelimelerle kullanma zenginliğini elde etmek için yapacağımız en önemli iş o ifade ya da kelimelerin yer aldığı kitapları okumaktır.Çünkü arkadaşlarımla yaptığımız sohbetlerde ortaya çıkan önemli gerçeklerden bir tanesi,insanlara tek başına doğruyu yap demek yeterli olmuyor.Evet bu da gerekli ama insanları bu duygu durumuna hazırlamak,içine sokmak,bunların gerekli dökümanlarıyla(türkçe döküman kelimesi varken enformasyon kelimesini kullanmak ne kadar saçma olurdu değilmi,evet evet ben de hiç sevmiyorum bunu ve dikkat ederim:) donatmak ve haşır neşir olur duruma getirmek daha köklü bir çözüm olacaktır.Yoksa Atakan Bey neden insanlara 'Suçluluğundan Kurtul' 'Kendine Güven' demiyorda bunlar için gerekli olan telkinleri veriyor değil mi?Bu arada Atakan Bey'e de teşekkürler tekrar.
3-Üslup; yukarıda da bahsettiğim gibi Türkçe'nin eski zenginliğine ve saygınlığına kavuşması(her ne kadar bunun ülkemizin dünyadaki saygınlığıyla ve ekonomisinin güçlü olması ile alakalıdır aslında) benim içinde önemli ama bunun söylenme şekli bu kadar pozitif msj veren arkadaşların arasına girerek(sağolsunlar),direk bir üslupla bu kelimeyi kullanmayın demek bence biraz sert gibi olmuş ya da bu diyalogların arasına yakışmamış.Ha belki de bana gerçekten faydalı olabilecek bir sözdür söylediğin.O zaman alır kabul ederiz be arkadaşım..Çünkü benim hep söylediğim felsefem 'Hayat boyu öğrenciyim'dir.Öğrendikçe insan ne kadar daha fazla şey bilmediğini öğreniyor değil mi?

Sevgiler..
metin06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2007, 09:50 PM   #20 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

canlarım... dostlarım... birtanelerim...

aynı konuyu savunup farklı açılardan yaklaşınca oluyo bazen farklılıklar...
ama sonuç olrak hemfikir olduğumza göre mesele yok...

turgut kardeşim aslında doğru bir şey söyledi kendisine bende katılıyorum ama zamanlama ve yer yanlıştı...

metin kardeşimde doğru söyledi daha dün bir bu gün iki yapıştık yakasına gibi oldu...
piişşşttt metin kaçmak yok daha çoookkk tartışcaz.. anlatcaz.... konuşcaz.... şaka yapcazz... ağlıcaz.... burada yelpaze geniş
yeterki birbirimize olan sevgimizi eksiltecek şeyler olmasın...

turgut kardeşimde türkçe konuşalım türkçe yazışalım kampanyamızda katılımları ile bizlere destek veren değerlerimizdendir...

sıkı dostluklar ufak atışmalarla başlarmış... ehhh hepimiz atıştık kaldığımız yerden dostluğa devam...

her ikinizde türkçe odamızın aktifliğini arttıracağınızın güzel sinyallerini verdiniz bu vesile ile...

bu büyük ailede olduğunuz için öncelikle ikinize sonra bende dahil hepimize sevgilerimi yolluyorum...

taşlarımızı döktüğümüze göre çiçek verip brışalım http://vn247.net/flash/rose.swf

Bookmarks