24-01-2008, 09:45 AM
|
#20 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: 2.günüm etkileri yaşadım mucize mi ne:) mrb. realasmin. bu kadar umutsuzluğa kapılma. seni çok iyi anlıyorum. çünkü bi ara bende aynı durumdaydım. her gece neden iş bulamadım diye düşünür ağlardım. hayat banada zindan olmuştu. hiç iş bulamıycam geleceğim çok kötü olacak diye endişelenirdim. şimdi hayatımın güzel günlerini kendimi üzerek geçirdiğim için çok suçluyorum kenidimi. şu an çok sevdiğim hayalimdeki gibi bir işte çalışıyorum. çok mutluyum. şuna inan çok istediğin şey ne olursa olsun mutlaka ummadığın bir zamanda senin olacaktır. karamsarlığa kapılıp hayatının güzel zamanlarını elinden akıp gitmesine izin verme.
__________________ "Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum. Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum. |
| |