17-07-2009, 06:04 PM
|
#13 (permalink)
|
Şifalı Bitki Uzmanı
Tesekkür: 172
104 Mesajinıza toplam 727 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :) Alıntı: bymehmet Nickli Üyeden Alıntı
Elif, benim arkadaşım. Kendisine burayı tavsiye ettim.Böyle bir yerde onun da olması gerekirdi. Biraz geç kaldı bile aslında ama, demek daha önce doğru zaman ve yer değildi. Şimdi, sonun başlangıcındasın bence. Devam edersen çok güzel gelişmeler olacağından şüphem yok. Ama ilk zamanlar biraz sıkıntılı, dalgalı geçse de, şu an yaşadığın sıkıntılardan da az ve sonucu güzel olan bir yoldasın neticede. Burada bir günlük aç ayrıca. Bir çok arkadaş, değişim aşamalarını burada kaydediyor. Senin de gelişimini burada paylaşman, bir çok farklı fikirlerin sana yol göstermesine yarayacaktır Elifcim.super Sen zeki birisin. Sürekli dediğim gibi, bilinçaltının dirençli olduğundan dolayı, etrafında ördüğün duvarı yıkmaya çalışıyorsun. Bu hapisten kurtulup, özgürlüğü yaşaman an meselesi. Ama sen sağlam ve emin adımlarla ilerle gene de. Bütün dileklerinin ve beklentilerinin en kısa zamanda gerçekleşeceği umuduyla hoş geldin, hayırlı olsun... | Dalga sürekli fırtınalardan iyidir :)
Günlük açacamda benim ruh halim çok sık değiştiği için şaşırıpta okuyanlarda tamamen ters tepki yapmasın :)
Emin adım derken :) Hiç bilmediğim bir yolda el yordamıyla ilerliyorum. Bir sonraki taşta ne yazacağını bilmiyorum. Siteyi kurcalıyorum habire.
Ama kararlı mıyım? Evet.
Kızacaksın ama şu an huzurdan başka beklentim yok hala. Ve hala beni neyin mutlu edeceğini bulamadım.
Bak yine karamsarlaştım. Sabah aslında cevap yazıyordum ama elektirikler gitti. Dükkanda da ancak fırsat bulabildim ve o arada ruh halim değişivermiş :)
__________________ Bilmediğimiz sıkıntılar, bildiğimiz sıkıntılardan daha çok korkutur bizi. Ama bilmediklerimizin sonucunda bildiklerimizde iyi olacak gibi bir alternatifi asla düşünmeyiz. Ya da belki bilmediklerimiz bildiklerimizden daha iyi. Risk almak lazım. (Elif Kaya)
Değişim=zor=ama=imkansız değil=yapacak mıyım=evet=bu benim. |
| |