| ||||||||||
|
Forum ve Tanışalım nasıl yani? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaslar bi sorum olcak bu telkinleri günde yarım saat falan dinlesek faydası olurmu forumda 8 saat demişler de ben dinleyemiyorum okadr...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() | Stil ![]() |
![]() | #11 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Bulunduğu yer: bursa
Tesekkür: 413
128 Mesajinıza toplam 411 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() arkadaslar bi sorum olcak bu telkinleri günde yarım saat falan dinlesek faydası olurmu forumda 8 saat demişler de ben dinleyemiyorum okadr
Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayınBir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 37
44 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Telkinleri dinlemek için özel bir şey yapmana gerek yoktur... televizyon izleye bilir.. kitap okuya bilirsin..müzik dinleye bilirsin... gece uyurkende dinleye bilirsin.... | |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2010
Tesekkür: 388
67 Mesajinıza toplam 166 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Çok güzel bir durum. Müzik dinleyip kendimize bir fayda dokundurmak, bilinçaltımızın çalışma sitemini anlayıp, bundan yararlanıyoruz. Bence bilinçaltlarımız bize teşekkür ediyordur çünkü sürekli o kadar sınırlayıcı, kötü herşeyin farkında olmak durumunda ki; biz bilincimizle farketmsek bile bilinçaltımız herşeyin fakında ona yardım edip bir güzellik yapıyoruz, hakediyorlar kesinlikle. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Bulunduğu yer: bursa
Tesekkür: 413
128 Mesajinıza toplam 411 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2010
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() O zaman benim aklıma şöyle bir kuruntu geliyor. Piyasada dinlediğimiz bir çok müzik var? Bu müziklerin içeriğine kötü maksatlı insanlar her türlü negatif veya kötü niyetli telkinler yerleştirebilirler. Acaba bundan sonra müzik dinlemesem mi? |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Bulunduğu yer: Istemediğim bi yer olduğuna şüphem yok !
Tesekkür: 49
24 Mesajinıza toplam 70 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
__________________ Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... Sular çekilince de karıncalar balıkları... Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir... Çünkü kimin kimi yiyeceğine, "suyun akışı" karar verir............>>> Siyasi Görüşüm:Hangi ideolojik fikir insan hayatından daha önemli olabilir ki ??? | |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2010 Bulunduğu yer: evinde.
Tesekkür: 25
13 Mesajinıza toplam 36 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() merhaba arkadaşlar. sadece 4 gün önce bi rastlantı sonucu buldum bu siteyi ve psikoloji okuma isteğiminde etkisiyle 4 gündür günde 2 saat sitede dolanmaktayım (= ( tabi ramazandan sonra sgara bırakma girişiminde bulunmayı düşündüğüm için müthiş bi rastlantı ve henüz sigara bırak telkinini dinlemediğim halde günlük sigara tüketimim %5o azaldı yarım pakete düştü, aklıma gelsede içimden gelmiyo içmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ayrıca bi sorum olucak, ben pc de iken aynı anda 2 telkin dinledim bu gece yani örn: mutluluk doğa sesleri vers winamptan + kendine güven klasik vers. gom playerdan. sizce bu zararlımıdır & faydalımıdr. devam etmelimiym?? |
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2010
Tesekkür: 11
54 Mesajinıza toplam 138 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() BENDE 5GÜN ÖNCE KATILDIM YENİYİZ.HOŞGELDİK HOŞBULDUK GERÇEKDEN SÜPER BİR SİTE 10 SAAT İYİ DİNLEYEBİLİYORSUN BEN 3SAAT ANCAK DİNLEYEBİLİYORUM. CDYEDE AKTARMAYI BİLMEM HER DAKİKADA PC AÇAMIYORUM.SORUNA GELİNCE KARIŞIK DİNLEYİP KENDİNİ İYİ HİSEDENLER VARMIŞ. |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2010 Bulunduğu yer: evinde.
Tesekkür: 25
13 Mesajinıza toplam 36 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() tşkkür ederm bende gayet iyi hissediorm.. |
![]() | ![]() |
![]() | #20 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2010
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bugün yataktan kalktığımda üzerimde bir dinçlik ve rahatlık vardı. müziklerin tesiri mi yoksa psikolojik mi olduğunu bilmiyorum. daha ileriki zamanlarda değişimleri paylaşmaya devam edeceğim. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Forum ve Tanışalım nasıl yani? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaslar bi sorum olcak bu telkinleri günde yarım saat falan dinlesek faydası olurmu forumda 8 saat demişler de ben dinleyemiyorum okadr...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi