21-01-2011, 03:09 PM
|
#36 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: evliyim ama başkasına aşığım çok acı çekiyorum Alıntı: eksik33 Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ HEPSİNİ ÖNEMSİYORUM VE ÜZERİNDE DÜŞÜNÜYORUM. Zerynthia ARAKADAŞIM İHANET BİRAZ AĞIR Bİ İFADE OLDU ÇÜNKÜ BİZ ORADA SEVGİLİ GİBİ OTURMADIK AYRICA BU ANLAMDA BENDEN Bİ ŞEY BEKLEME DİYOR ZATEN. AMACI BANA DESTEK OLMAK ZOR GÜNLERİM DE YALNIZ BIRAKMAMAK DESEM ACABA FAZLAMI İYİMSERLİK ETMİŞ OLURUM. daktilo ARKADAŞIM SANA SON DERECE KATILIYORUM BENİM EVİLİĞİM BAŞKA BİRİ İÇİN DEĞİL ZATEN BİTMESİ GEREKİYORSA BİTMELİ. BUNU İÇİN EŞİMLE KONUŞACAĞIM AMA BENİM KADAR CESARETLİ OLMADIĞINI BİLİYORUM. AKLIM BAŞKASINDAYKEN DE EVDE BULUNMAK ZOR BİŞEY. KIZIM OLMASA HİÇ GİTMEM | Sevgili eksik33,
Bir ilişkinin içerisinde ihanet olup olmadığını söylemek için cinsel birliktelik olması gerektiğine ve adı konulmuş bir ilişki içerisine girmek gerektiğine inanmıyorum. Sevgili gibi oturmak ne demek? Keşke onunla evlenseydim. Onu seviyorum dediğiniz bir kadınla vakit geçiriyorsunuz. Onu düşünüyorsunuz. Aklımda o varken eşimle olmuyor diyorsunuz. Geldiğimde eşim yatmıştı diyorsunuz.
Onun dışında aldatma olayına kesinlikle olumsuz bakan bir kadın da değilim. Şöyle anlatayım. Frekanslar değişmiş olabilir tamamıyla, sevmediğinizi ve sevilmediğinizi hissedebilirsiniz ve bu nedenle başka birine gönlünüz kayabilir. Benzer duyguları yaşasaydım ben de başka birinden etkilenebilirdim ve birlikte olmak isteyebilirdim. Bu önceden düşündüğüm bir şeydir. O nedenle sizi suçladığımı ve yargıladığımı düşünmeyin. Bunun yanı sıra birlikteliğe isim koyulmaması güzel bir şey elbette. Ancak ortada ihanet olduğuna inanıyorum başta yazdığım sebeplerden dolayı.
Ancak beni düşündüren bir şey var. Diyorsunuz ki bana yardımcı olmaya çalışıyor. Yani destek olmak ve zor günlerinizde yalnız bırakmamak adına yanınızda olduğunu söylüyorsunuz. Bunun doğru bir düşünce olduğunu varsayalım. Eğer size destek olmak isteyen birisi olsaydı ortada (Belki öyledir, bayanı tanımıyorum ama anlattıklarınızdan böyle olmadığına inandım.) evliliğinizi kurtarmanız ve var olan sorunlarınıza çözüm bulmak amacıyla ya da bir birliktelik bitecekse bunu en az zararla atlatmanıza yarayacak fikirler üreterek size yardımcı olmak yoluna giderdi eskiden seni seviyordum ama artık yalnızca arkadaşız demek yerine... Bunu söylemesi gerekli bir şey değildi size olan duyguları bittiyse...
Siz zaten olmasını istediğiniz gibi düşünüyorsunuz ve algılıyorsunuz. Yorumlarımıza yaptığınız alıntılarda dahi yalnızca bir iki cümleye bakarak yorum yapıyorsunuz. Bütünü değil küçük parçaları görüyorsunuz. Aynı şekilde bayana bakış açınızda da, evliliğe, eşinize bakış açınızda da...
Hayatımız bir bütündür ve herkes kendi seçimlerini yaşar. Siz de seçimlerinizi yaşıyorsunuz. Odalarımız dört duvardan oluşur. Sizin kişisel odanız da öyle... Ancak yalnızca başınızı bir yere çevirmişsiniz. Diğer duvarları görmüyorsunuz. O nedenle biz size ne dersek diyelim kafanızı çevirip şöyle bir her yöne bakmayı denemedikçe size bir şeyleri anlatamayız.
Onun dışında hayat sizin hayatınız, evlilik sizin evliliğiniz... Bizi ilgilendirmez seçimleriniz. Ancak yaşadıklarınızdan ders almadığınız ve ne öğrenebileceğinizi düşünmekten kaçtığınız sürece aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaktan kaçamazsınız. Bizim size yardım etmeye çalışmamız, fikirlerimizi paylaşma sebebimiz de farklı bakış açıları sunarak bütünü görmenize yardım etmeye çalışmak...
Yoksa direk aaa istemiyorsan boşan tabii, istediğin o kadınla da evlen deriz. Bir laf söylemek hiç zor bir şey değil.
Sevgilerimle. |
| |