Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

Majör Depresif Cadı Sıla!

Forum ve Tanışalım Majör Depresif Cadı Sıla! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı sılacım.majör depresyon başlığını görünce hemen tıkladım yazıya.ben de benimle aynı acıyı çeken birini buldum sanmıştım.senin yaşadığın geçici bir duygudurum bozukluğu.ben tam 5 yıldır majör depresifim.hayatımın en güzel yılları acılar içinde geçti.üniversiteyi okudum,bitirdim ama hiç sevinemedim.en ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

Majör Depresif Cadı Sıla!

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-05-2011, 08:41 PM   #11 (permalink)

Tesekkür: 3
3 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cadisilaaaaa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Majör Depresif Cadı Sıla!

Alıntı:
nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sılacım.majör depresyon başlığını görünce hemen tıkladım yazıya.ben de benimle aynı acıyı çeken birini buldum sanmıştım.senin yaşadığın geçici bir duygudurum bozukluğu.ben tam 5 yıldır majör depresifim.hayatımın en güzel yılları acılar içinde geçti.üniversiteyi okudum,bitirdim ama hiç sevinemedim.en büyük idealim olan öğretmenliğe başladım hala da sevinebilmiş değilim.majör depresyon demek,hayatta artık hiçbir şeyin eskisi gibi zevk vermemesi demek,yapmayı en çok sevdiğin şeylerin bile külfet gelmesi demek,kişiliğini kaybetmişsin gibi hissetmek,'gece gündüz uyuyayım da bari gözümü bu çekilmez dünyaya açmıyim,o acıları yine yaşamiyim'demek.gününün her dakikasını,dışardan bakıldığında hiçbirşey yokken,üzüntülü,kederli,yorgun,bıkkın,sıkkın,çökkü n....geçirmek demek.eskiden yaşadığın güzel günleri bile hatırlayamamak demek.ve en acısı da bu dünyadan göçmeyi istemek...yeni depresyona girdiğim zamanlar o kadar çok ağlardım ki,hem de saatlerce.ağlamaktan yüzümde kabarcıklar çıkardı.sesim kısılırdı.şu son zamanlarda artık ağlayamıyorum bile.işte insan bu kadar hissizleşiyor,böyle hiçlik duygusuna kapılıyor.sana iyileşme çabalarım kısmını okumanı tavsiye ederim.o zaman seninkinin ne kadar küçük,geçici olduğunu anlayıp rahatlarsın belki...sevgiler...
sanırım yanlış ifade ettim ya da fazla ifade edemedim ama gerçekten küçük bir tripten çok daha fazlasıydu bu. Tıpkı senin anlattığın gibi her sabah gözlerimi açtığımda gene mi yaşıyorum, Tanrım ne kadar saçma ve amaçsız diye düşünüyordum.Durduk yere kendimi suçluyordum mesela ya da hiçbir şey yokken ağlamaya başlıyordum. Hayat karanlık, kasvetli bir yerden öte değildi. Normalde hayallerime çok bağlıyımdır hani kafamı kes ama hayallerime dokunma derler ya işte o gurptaydım.Ama ne zaman bu illete bulaştım işte o zamandan beri hayallerimden bile soğur oldum. İnsan yaşama sebebinden soğur mu? ben soğudum. Ortam değiştirdim mesela başka bi şehre gittim birkaç günlüğüne. Ailemin yanına ama gene bunalmaktan kurtulamadım.Bir şey bana hayatın çok anlamsız ve saçma olduğunu, ömrümün sonuna dek karanlıkta kalacağımı söylüyordu.Tıpkı senin anlattığın gibi kişiliğim yokmuş, artık hiçbir şey bana zevk vermişyormuş gibiydi hayat. Çabaladıkça derine itiyordu bir şey. Ben de bol bol uyudum. Bazen deli gibi yedim bazen 17 saat ağzıma lokma koymadım. Ama 4 ayın sonunda belki birazcık olsun içimdeki mücadelecilik alevlendi,son bir kez daha ayağa kalkmalıyım dedim.Umudum yoktu ama yaptım. Sonunda ağlamalarım, hayattan nefret etmemi amaçsızlığım yavaş yavaş azaldı. Şu an kritik 2 sınavıma günler kala ne geçmişi ne de geleceği düşünmemeye çalışıp anı yaşıyorum ama kim olduğumun farkında olmadan. Sınavlarım bir bitsin en baştan hatırlayacağı kendimi ama şu an kendi vücudumda misafir gibiyim. Sınav öncesi bu buluşmayı yaparsam kaybedip eski halime dönmekten korkuyorum.Aman bir süre daha arafta kalayım.Bu arada senin durumuna da çok üzüldüm :( bence son bir kez daha kendine şans ver. Git mesela bir psikologla konuş. Ya da bir arkadaşla. Büyük ihtimalle hiçbir işe yaramayacak gibi görünecek ama sonra aynı şeyleri binlerce defa başkalarından duyunca sana sadece senin yardım edebilceğini anlayacaksın.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

cadisilaaaaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-05-2011, 08:46 PM   #12 (permalink)

Alıntı:
Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
16 yaşşş ahh ahh. ahh canımm benimm. keşke 16 yaşına dönebilsem :) okadar güzel okadar harika bir yaştasın ki sen. Bırak depresyona girmeyi adını bile bilmemen lazım senin. Daha yolun başındasın :) bu yaşlarda herşey okadar yük okadar zor gelir ki sana demi? ama aslında en harika en tatlı yaş o yaş :) Ve Sadece Şuna inan içindeki sen herşeyi yenecek herzorlukla baş edebilecek kadar güçlü. Önemli olan bu gücüne inanman senin. Ve tabikide azıcık azim azicik kendini motive etme. Olumlamalar yapabilirsin kendine. İlk önce karar ver Kendinde neleri düzeltmek neleri düzgün birşekilde inşaa etmek istiyorsun. Ona karar verdikten sonra da inşaa etmeye başla bence :) elimden geldiğince yardım da vetakipteyim
Teşekkür ederim:) Şu aralar sadece ana odaklandığım için eskisi kadar karamsar değilim.umarım şu son sınavları da hayırlısıyla atlatabilirim.

16 yaş.. bana pek uzak değil canım ben de 20 yaşındayım arasıra hala 16 hissettiğim de oluyor kendimi =)

sadece şunu söyleyeyim, yaşadıklarının içinden çık, ona bir de dışarıdan bak. kendini de aynı şekilde dışarıdan görmeye çalış.
hepsini birer deneyim olarak gör, alman gereken dersi al ve geçmişte bırak..

daha o kadar genciz ki, hayat önümüze neler neler çıkaracak... bundan 4 yıl sonra benim yaşıma geldiğinde ne olacağını düşün mesela. gülüp geçeceksin bunların hepsine emin ol... =)

Böyle düşününce haklısın aslında ama anı yaşarken her şey çok daha berbat geliyor işte.Umarım gülüp geçeceğim günler gelir :)
cadisilaaaaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-05-2011, 09:33 PM   #13 (permalink)
Binbaşı

nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough

canım benim.şimdi anlattığın majör depresyona uydu işte.sen nasıl benim durumuna üzülmüşsen,ben de aynen satırları okurken o acıyı bi daha hissettim içimde.sana üzüldüm.kendine son bir şans ver demişsin :) önerilerde bulunmuşsun.sağolasın ama son bir şans diye bişi olmamalı hayatımızda.o kelimeyi kullandık mı sonumuz yaklaştı demek olur.(Allah muhafaza!).şuanki çabalarımı senle paylaşmak istiyorum:
günde 8 saat telkin
40 defa nefes egzersizi,
1 saat yürüyüş,
sabah ve akşam özgüven olumlaması,
zihin susturma çalışması,
dr.david burns un iyi hissetmek kitabından psikoterapi çalışmaları
eft tekniği,
haftaya çekirdek inanç tesbiti yaptırıyorum
ve ayda 1 kere de psikoloğuma ve psikiyetristime gidiyor,iki ilaç kullanıyorum...
çareler hiçbir zaman tükenmez.Allah(c.c) derdin içinde dermanı da vermiştir.yeter ki biz isteyelim,düzenli bir şekilde çabalayalım...başarılar...
nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-05-2011, 11:12 PM   #14 (permalink)
Teğmen

senarist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 112
102 Mesajinıza toplam 277 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
senarist is on a distinguished road

Bende öyleydim 1 yıl önce.
Nereden nereye..
Sana tek bir tavsiyem var o da farkındalık.
İnternetten araştır derim.
Alt 27-05-2011, 08:51 PM   #15 (permalink)

Alıntı:
nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canım benim.şimdi anlattığın majör depresyona uydu işte.sen nasıl benim durumuna üzülmüşsen,ben de aynen satırları okurken o acıyı bi daha hissettim içimde.sana üzüldüm.kendine son bir şans ver demişsin :) önerilerde bulunmuşsun.sağolasın ama son bir şans diye bişi olmamalı hayatımızda.o kelimeyi kullandık mı sonumuz yaklaştı demek olur.(Allah muhafaza!).şuanki çabalarımı senle paylaşmak istiyorum:
günde 8 saat telkin
40 defa nefes egzersizi,
1 saat yürüyüş,
sabah ve akşam özgüven olumlaması,
zihin susturma çalışması,
dr.david burns un iyi hissetmek kitabından psikoterapi çalışmaları
eft tekniği,
haftaya çekirdek inanç tesbiti yaptırıyorum
ve ayda 1 kere de psikoloğuma ve psikiyetristime gidiyor,iki ilaç kullanıyorum...
çareler hiçbir zaman tükenmez.Allah(c.c) derdin içinde dermanı da vermiştir.yeter ki biz isteyelim,düzenli bir şekilde çabalayalım...başarılar...

Benimkiler az çok sonuç verdi. Artık ne geçmişi ne de geleceği aklıma getirip hayatı kendime zindan etmiyorum.Aslında her depresyonun belli bir süresi var, bazıları çok uzun sürüyor bazıları çok kısa. Yaşayabileceğin kadar acıyı yaşadıktan sonra hayatta bir şeyler seni yeniden ayağa kalkmaya zorluyor. Oturmaya, kendine acımaya, amaçsız yaşamaya hakkın yok diye bas bas bağırıyor. Ben henüz gelecekle ilgili hayal kurma,amaçlarıma bağlanma aşamasına geçemedim.Eskisi gibi renkli düşler kuramıyorum artık, korkuyorum. bana kaybettiğim, her şeyin kötü olduğu zamanları hatırlatıyorlar.
Şimdi mücadele edeceğim son1 haftam kaldı. bu 1 haftayı da atlattıktan sonra tatile çıkıp kendimi tamir etmeye başlayacağım. Yavaş yavaş onaracağım içimdeki hasarları, film izleyeceğim bol bol,kitap okuyacağım.Hayallerimden ve kaybetmekten korkmamayı, bundna sonra bir daha asla o günlerdeki kadar kötü olmamayı öğreneceğim. Sana tavsiyem kendini hazır hissedene kadar eskiyi hatırlatacak şeylerden arınıp anı yaşaman. Anı yaşarken, o günü güzel geçirmeye çalışırken kendine fazla sorumluluk yüklememiş oluyorsun. Böylece bunalmıyorsun. Yaptıklarına devam edip hedeflerini bir süreliğine küçült. kendi sesine kulak ver. Umarım her şey düzelir :)
Alt 27-05-2011, 09:12 PM   #16 (permalink)
Binbaşı

nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough

aynen öyle yapıyorum sılacım.anı yaşıyorum.geçmişi düşünüp kahrolma artık yok.atık hep iyilik,güzellik ve tabiki çaba var..yalnız benim de sana tavsiyem:bu önerileri 26 yaşında ve kronik depresif birine yaptığını unutma.eminik mi ben senin çektiğinden kat be kat acı çekmişimdir.şu anda da çektiğim gibi.sen bi NURBANUNUN İYİLEŞME ÇABALARINI oku,tavsiyem :)
nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
cadı sıla, majör depresif