25-07-2007, 09:47 PM
|
#25 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
29 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Evlilik bu mudur? Yaklaşık 4-5 yıl kadar önce, tesadüf eseri biriyle tanıştım...Çapa tıp fakültesinde görev yapan biri... Bir yakınımın rahatsızlığı nedeniyle kendisine gitmiştik... tedavi olurken, tanıştık ve bende o sıralar nedenini çözemediğim ama büyük sıkıntı yaratan bir problem vardı.... Göğüs kafesim adeta kilitleniyordu, ve nefes alamaz duruma geliyordum..Beni yönlendirebileceği bir uzman olup olmadığını sordum...tesadüf bu ya, o sırada bir muayene etti... ve sorunun SİNİRSEL kaynaklı olduğunu söylemişti.... biraz terapi ardından, hipnoz yaptı... hipnozla ilk o zaman tanıştım... açıkçası bu tip şeylere o zamanlar inanmıyordum... Amaa gelin görün ki... oradan çıktıktan sonra sanki üzerimden büyük biryük kalkmışçasına rahatlamış durumdaydım... ve kilitlenmeyi o derecede bir daha yaşamadım... uzunca bir süre hiçç yaşamadım... Yalnız bir hata ettim... hipnoz tedavisinin 3 kez tekrarlamak gerektiğini söylemişti, ancak ben bir daha gitmedim....:( Hayal ablacım şifa enerjileriyle desteklemekten bahsetmişsin... bunu detaylı olarak konuşmak isterim seninle... tam olarak ne olduğunu anlamadım çünkü ... ne olursa olsun desteğe çok ihtiyacım var... şimdiden çok teşekkür ederim....
Bugle haklısın, soruları kendime yöneltmem gerekiyor... Suçlamak tabiatımda yoktur zaten... herşeyin bir sebebi vardır mantığıyla hareket ederim her zaman... Yıllarca bu yaşadıklarımı... Annemi-Babamı çok üzmeme bağladım...(onlara resti çekip evlenmek istemem) Yani Allahın bana verdiği ceza diye düşündüm, sustum, bekledim, çektim...
Çok teşekkür ederim desteğinize....
__________________ Zirvesine Göz Diktiğim Dağlara Bak...Ayağıma Takılan Çalılara Bak!!! |
| |