Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Tartışma Fikir Telakisi

Uyarılar

işinizi dostunuzu ailenizi kırmadan hayır diyebilmek.

Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi işinizi dostunuzu ailenizi kırmadan hayır diyebilmek. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ''bencillik caninizin istediği gibi yaşamak değil, başkalarıdan sürekli kendi istediğiniz gibi yaşamalarını talep etmek demektir.'' oscar wilde hayır demek bencilleşmeden nasıl yapılır? bunu başarabiliyormuyuz? nasıl hayır diyoruz?...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi

Anketimiz: Ne tarz hayır demeyi tercih ediyorsunuz?
a)Bu konuda düşünmek için zaman isterim ve genelde o zaman hic bitmez. 0 0%
b)Hayir ama bu konuda sana falanca yol gösterir der, takip ederim.. 0 0%
c)Hayır derim ama alternatif sunarım, bu sekilde olursa evet olabilir derim. 3 33.33%
d)Kibarca hayır derim.hiç suçluluk duygusuna kapılmam. 3 33.33%
e)Maalesef çok zor hayır derim.genelde istemeden de olsa yaparım. 3 33.33%
Katılımcı sayısı: 9. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

işinizi dostunuzu ailenizi kırmadan hayır diyebilmek.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-11-2007, 11:00 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı

jaunty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about
Standart işinizi dostunuzu ailenizi kırmadan hayır diyebilmek.

''bencillik caninizin istediği gibi yaşamak değil, başkalarıdan sürekli kendi istediğiniz gibi yaşamalarını talep etmek demektir.'' oscar wilde
hayır demek bencilleşmeden nasıl yapılır?
bunu başarabiliyormuyuz?
nasıl hayır diyoruz?

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

jaunty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-11-2007, 11:49 AM   #2 (permalink)
Yüzbaşı

186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about
Standart Ynt: işinizi dostunuzu ailenizi kırmadan hayır diyebilmek.

istekleri kişisel yada mesleki ilişkilerinize zarar vermeden nasıl geri çevirebiliriz?
işte size dört adım.

1)''bu konuda düşümek için biraz zamana ihtiyacım var'' demek.
eğer baskı altında olduğununuzu hissettiğinizde evet deyip sonra ''nereden bu işe karıştım?'' diye pişman olmak gibi bir huyunuz varsa,zaman tüketici ek sorumluklarıanında kabul etmeyeceğiniz konusunda kendinize söz verin.
hangi ihtiyaçları karşılamayı tercih edeceginize,kendinizle başbaşa kaldığınızda duru bir kafayla karar verin.
burada geri durmak önerilmiyor.vurgulmaya çalışılan şey gerçek yaşamda insanın kısa zamanda kesin kararlı hale gelmesinin kolay olmadığıdır.
bu ilk adım kendinizi çökertmekte önce iki kez düşünmenize olanak verir.
2) hayır ve evet demek
sözkonusu istemi geri cevirip, işinize daha cok gelen alternatif önermek.
yada salı günü alışverişe gitmek teklif edildi.siz yogun gününüz ve oraya gitmek istemiyorsunuz.. çarşamba günü başka bir yere alılverişe gidelim hem orada cafeler de var cıkısta oturur cay içeli diye teklif edersiniz.
yada size bir dernekte byönetici olmak teklif edildi,yoğun ve yorucu bulduğunuz bir iş,bunun yerine derneğin aylık dergisinde makale yazip katkıda bulunmayı önerirsiniz.evinizde oturup rahatca makalenizi yazarsınız.

3)hayır demek ve sorunu başka araçlarla çözmek.
kendiizin söz konusu olamayacağını belirtin ve yerinize iyi iş çıkarabilecek bir başkasını önerirsiniz.siz olayın bizzat içinde bulunmasanız bile,destek olup arzu edilen sonuçların üretilmesine yardımcı olabilirsiniz.

4) kibarca nazik bir şekilde suçluluk duygusuna kapılmadan hayır demek
eğer hep veriyor hiç almıyorsanız,hiç düşümeden hayır deme hakkına sahipssinizdir.
örneği;''önerin beni çok mutlu etti ve (ama değil) ben akşamları ve hafta sonlarımı aileme ayırmaya söz vermiş bulunuyorum dersiniz''
ısrar edilirsekonuşmayı yapıcı şekilde sürdürürsünüz.
''.... ya ihtiyacınız olduğunu biliyorum ve ben aileme verdiğim söze bağlı kalmak istiyorum dersiniz.''
bu hem oları duygularına saygı gösterdiğinizi hemde sizi ihtiyaçlarınızı ortaya koyar.

unutulucak sözler kullanarak'' özür dilerim ama bunu yapmam mümkü değil'' yada ''e kadar cok meşgulum bunu zaten görüyorsunuzdur'' sözleriyle insanları geri çevirmek yabancılaşma yaratır.
alıntı sözlü davranış sanatı tongue fu

sevgiler
Alt 02-12-2007, 09:56 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
93 Mesajinıza toplam 302 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
izmirli035 is an unknown quantity at this point

merhaba,
bende yillaaaarrr once bu konu ile ilgili bir kitap okumustum hatta 2-3 kez okumustum ve cok isime yaramisti!!! kuraldisi yayinciliktan hayir diyebilme sanati mi oyle bi seydi hatirlayamicaamm.
bende hic hayir diyemicem insanlardandim taaa o kitabi kesfedene kadar sonrasi ise cok rahat bi sekilde ne istiyorsam ya da ne istemiyoram soyluyorum.
baskalarini mutlu etmek adina kendimi uzemem acikcasi!!!

iyi aksamlar
izmirli035 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2007, 10:02 PM   #4 (permalink)
suzzy
Guest

hayır demek zorunda olduğum durumlarda ,çok kıvranıyorum...

ve bazen bu sebepten dolayı zor duruma düşüyorum...zor duruma düşüersem'de toparlamak için uğraşıyorum...

yaaa bu iş pek bana göre değilgibi...
Alt 02-12-2007, 10:48 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı

bir psikologa sormuştum ben bu konuyu.
daha doğrusu bu konu tam olarak boyle değildi ama hayır diyememeyi de içeren bir seydi.
bana kagıt uzerine bir şema çizerek bir seyler anlatmıstı.
olaylar...düsünceler..tepkiler diye
düşünceye de açiklama getirip tanım yapıp öğrendiğimiz şeyler yada gecmişte yaşadığımız olaylardan ötürü otomatikleşen düşüncelerdir demişti.

bundan sonra sana ev ödevi dedi bana bir ödev verdi..
sana biri istemediğin bir seyi soylediğinde orada sn lik aklından gecen bir düsünce vardır bu goruntu olabilir bir ses olabilir bir sacma ve konuyla ilgisiz gibi gorunen birsey de olabiir demişti.
onu yakala dedi. neymis gel bana soyle dedi.

ben tam anlamamıstım o zaman.
hani dedi eyvah bak gene oldu ...korktugum sey oldu..istemediğim sey oldu dersin ya..
o eyvah olan esnayı yakala dedi.
o an ne düşünüyorsun?
bunu yakalamak zor.
neden evet deriz? ve pişman oluruz rahatsız oluruz.
bu önemli.
bir otomatik düşünce vardır bunun altında.an'lıktır..
onu yakalarsan istediğin gibi cevap vermen kolaylaşacaktir dedi.

mesela benim ki biri şuydu:ben farkılıyım.
ben sıradan biri değilim.

mesela saygısızlık yaptıgını da dusunebilirsiniz.işiniz coktur ve birsey istenmistir.ve direk direnc geliştirisiniz.evet dersiniz ama sonra da bilmediğiniz bir pişmanlık yaşarsınız evet dediğiniz icin.
o düsüncesizce davrandı diye siz değersiz olmassınız.o sizce saygı gosteremedi ise bunu kibarca ona hayır diyerek anlatırsınız..
sebebini yakalar,bunu bilirseniz vereceginiz cevap saglam ve net oluyor ve kırıcı olmuyor.

hatirladiğim kadarı bu.
sevgiler

Bookmarks