| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Lütfen Yardım Edin! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: gecemavisi Nickli Üyeden Alıntı öncelikle cvp veren ve ilgilenen herkese teşekkür ederim. bir insanın 30 otuz senedir aynı karakterde insanları hayatına çekiyor olması sanırım tesadüf değil diye düşünüyorum.kendime değer vermiyo değilim yani hiç böyle hissetmedim.aksine o insanların hiç bir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #51 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 189
152 Mesajinıza toplam 1,121 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
fakat biraz sert ve acımasızda olsa bu yaşadıklarının tek sorumlusu sensin kendine sadece şunu sor neden hep olumsuz lişkiler beni buluyor ve aynaya bakkarşında gördüğün yaşadıklarındır. ![]() çevrendeki kişileri değiştirmekle sorun çözülmüyor.sen içindeki senle barış yapıp onu olduğu gibi kabul edip sevdikten sonra herşey düzelir.içinde bir yerde belki çocukluğun veya bir arkadaşınla yaşadığın olay araştır muhakak karşıya bu duyguyu yaşatacak enerjiyi ![]() o zaman sorunu çözüme ulaştırırsın yolun açık olsun ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() SEVGİ DOLU BİR DÜNYADA YAŞAMAYI SEÇİYORUM esen27 | |
![]() | ![]() |
![]() | #52 (permalink) | |
152 Mesajinıza toplam 1,121 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
herşeye olumsuz bakıyorsunuz ![]() gece mavisinede yazdım çevrenize zaten o kişileri çeken sizlersiniz.hayata nasıl bakarsanız hayatta size öyle bakar ![]() siz negetif yüklüyken sizin karşınıza pozitif biri çıkmaz bin yılda geçse bu kesin böyledir.yaşadıklarınız düşündüklerinizdir. aksini kimse idda edemez ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #53 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010 Bulunduğu yer: Walhalla
Tesekkür: 4,972
212 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Merhaba gecemavisi siteye katılalı 2 hafta kadar oldu ve bu yazıyı yeni görebildim. Geç kalmışım ama en azından bundan sonraki okuyacak arkadaşlarımıza yardımı olması umuduyla yazıyorum. Aynı şeyleri çok defa yaşadım. En son hatamı lise1 de yaptım :) .ondan öncesinde kimin ihtiyacı varsa yardım ediyordum, kimsenin dönüp bakmadığı ezik dediği tiplere onlarda insandır deyip yardım ediyordum. Ben başarılı bir insandım ama övünmek yerine kendime "diğerlerine ne kadar yardımcı olabiliyorum" diye sormak daha doğru geliyordu . Bu insanlardan beni herhangi bir konuda veya daha fazla konuda beni geçen olunca daha mutlu oluyordum .(heidi miydim peter mıydım herneyse) . Aldığım tepkiler hep aynı oluyordu ---------- . Biraz gücünü toplayan bu insanlar ilk kazığını hep kendine en çok yardım eden kişiye atıyor. Sonuç olarak çözümüm şöyle oldu : zayıf kişilikli insanların yanından bile geçmiyorum. Güçlü insanlar en kötü durumdayken bile kendini belli eder ve çevrene yeni katılacak olan kişileri güçlü insanlardan seç bence. ( moda anlayışlarından, müzik zevklerinden veya gelir düzeylerinden vs vs.. bahsetmiyorum lütfen yanlış anlaşılma olmasın) Hayır demeyi öğrenmekle başlamak en iyisi. İyi zamanında herkes yanında olmaya çalışır ama güçlü arkadaşların her zaman yanında olur. Hala benzer hatalar yapıyormuyum "evet" ama binde bir ve çabuk farkına varıyorum . Bencillik ve güç üzerine bir dünya kurulu mu , malesef o da "evet". Beni rahatlatan tek şey ise tek bir kişinin bile tüm bunları olumluya çevirebilecek güce sahip olması . Bu zaten herbirimizin içimizde. Hatta bu yazıyı yazarken aklıma o kadar ilginç anılarım geldi ki.. nerdeyse ben bile masal olduğuna inanıcam. Bir kişi bin kişinin bakış açısını değiştirebiliyor ve değiştirilebildiğini gördüm. Bize düşen daima ayakta kalmak ve ilerlemek. (çok fazla güç kelimesi kullandım galiba , edebi yönlerimin pek gelişmemiş olabileceğini varsayalım ve bunu dolunay a verelim :) ) sevgiyle kal ve sevgiyle kalın |
![]() | ![]() |
![]() | #54 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
66 Mesajinıza toplam 474 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() ![]() "İnsanların sana sundukları gibi benimseme yaşamı. Yaşamın daha güzel olabileceğine inandır kendini."
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #55 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 0
9 Mesajinıza toplam 30 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #56 (permalink) | |
başlar konuşmaya,durduramazsınız sanırsınız .işte hemen frene basarak bulunduğunuz anı yaşayın o an ne yapıyorsanız ona devam edin .geçmişi değil geleceği başka şeye değil o ana şimdiye bunu alışkanlık yaptığınız zaman geçmiş ve gelecein size bir faydası olmadığını anlayacaksınız. şimdi yaşamak kitabında çok güzel anlatıyor. bu kolaymı o sizin çalışmanıza bağlı.zaten zor yoktur.sizin bakışınızdır herşeyi belirleyen yolunuz açık olsun sonuçları yazarsanız sevinirim
![]() | ![]() |
![]() | #57 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 0
9 Mesajinıza toplam 30 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #58 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010 Bulunduğu yer: Walhalla
Tesekkür: 4,972
212 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Lütfen Yardım Edin! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: gecemavisi Nickli Üyeden Alıntı öncelikle cvp veren ve ilgilenen herkese teşekkür ederim. bir insanın 30 otuz senedir aynı karakterde insanları hayatına çekiyor olması sanırım tesadüf değil diye düşünüyorum.kendime değer vermiyo değilim yani hiç böyle hissetmedim.aksine o insanların hiç bir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi