Davranışlarına Ayanlık Yaptığım Arkadaşı Hayatımdan Çıkarmışken Tekrar KarşılaştımSerbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Davranışlarına Ayanlık Yaptığım Arkadaşı Hayatımdan Çıkarmışken Tekrar Karşılaştım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar, bundan iki sene önce bir arkadaşımla yollarımız maalesef ayrılmıştı, büyük üzüntü duymştum, hem maddi hem de manevi bir kayıp yaşamıştım... O nu kendi iyiliğim için affetmiştim, üzerinde çok çalışmıştım, burada bir danıştığım Alman bayan var, yaşam koçluğu ve enerji ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi |
|
16-06-2010, 01:02 PM
|
#1 (permalink)
|
Tesekkür: 389
25 Mesajinıza toplam 180 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Davranışlarına Ayanlık Yaptığım Arkadaşı Hayatımdan Çıkarmışken Tekrar Karşılaştım Arkadaşlar, bundan iki sene önce bir arkadaşımla yollarımız maalesef ayrılmıştı, büyük üzüntü duymştum, hem maddi hem de manevi bir kayıp yaşamıştım... O nu kendi iyiliğim için affetmiştim, üzerinde çok çalışmıştım, burada bir danıştığım Alman bayan var, yaşam koçluğu ve enerji çalışmaları yapıyor, o arkadaşımla olan karmik bağlarımdaki tıkanıklıkları çözmüştü... Geçen hafta sonu o eski arkadaşla tekrar karşılaştım. Bir arkadaşın oğlunun düğününde, tesadüfe bakın ki, ben ve ailem onun ve ailesinin masasında oturdulduk. Arkadaşımı gördüğümde çok heyecanlandım, özlemişim onu sanki, üzüntü ve hayalkırıklığı hissetmedim onu görünce... Fakat onun tarafından çok soğuk bır şekilde karşılandık, sanki onca olayları ben ona yaşatmışım gibi burnunun ucuyla konuştu benimle ve bize sunulan yemekleri bizimle birlikte ortaklaşa yedi, sonra onlara getirilen yemekleri de yediler ve ayrıca tekrar tekrar bizim önümüzdeki yemeklerden kaşık kaşık alarak bize bir şey bırakmadılar. Eşim para ödeyerek yeniden meze tepsisi getirdi masamıza, tekrar kaşık kaşık kocasının, kendisinin ve çocuklarının tabaklarına pay etti... İçimden hep pozitif düşünerek o eski arkadaşımın hakkında kötü düşünmek istemedim, kızım kulağıma devamlı "anne ya başka masaya geçelim" dedi durdu. Biz karnımızı doyuramadan başka arkadaşların masalarına sığındık. Ben o kişiyi hayatımdan çıkarmama rağmen bu deneyimi neden yaşamış olabilirim? Duygularım tekrar tahrik edildi o gün ve ayrıca o arkadaşım bir arpa boyu yol bile almamış, yine aynısı, onu senelerce sırtımda taşımıştım... Bu durum beni üzüd... Onu bağışladım, saldım gitti derken karşıma çıktı ve çok rahatsız oldum, gece boyunca hoonoponopono yaptım, çünkü maddi zararada uğramıştım, onlar geldi aklıma yeniden... Şimdi o zamanda ki gibi hissetmesemde o kişiyi yeniden sevgiyle kutsuyorum... sizce neden tekrar karşılaştım onunla? sevgilerimle Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
16-06-2010, 01:35 PM
|
#3 (permalink)
|
25 Mesajinıza toplam 180 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Davranışlarına Ayanlık Yaptığım Arkadaşı Hayatımdan Çıkarmışken Tekrar Karşıla Alıntı: Elektra Nickli Üyeden Alıntı
Dünya küçüktür demişler, hiç hesapta yokken karşımıza istediğimiz ya da istemediğimiz kişiler çıkıveriyor :) Tek önerim eski arkadaşınızla aranıza mesafe koymanız, çünkü dediğiniz gibi geçmişte sizi maddi ve manevi kayıplara uğratmış, insan maddi olan hiç birşeyi önemsemiyorda, manevi olarak yaşatılan kayıplara üzülüyor. Keşke olmasaydı. Fakat keşkelere değilde geleceğe bakmak gerekir artık. Sizi bu denli üzmüş olan birinin hayatınızda yeri yok. Siz de kendinize bir iyilik yapın ve arkadaşınızla sınırınızı belirleyin. Sevgilerimle... | Sevgili Elektra, çok teşekkür ediyorum. Kendime iyilik yaparak onu affettim, hatta ona tebessüm edip sevkat dahi duydum... Hayatımda yeri yok, bu deneyimi yaşattı bana ve attım onu hayatımdan... Yani size göre bir ders çıkarmamalıyım onunla yeniden karşılaşmamdan... Sevgilerimle... | Offline
| |
16-06-2010, 01:51 PM
|
#4 (permalink)
| Guest | Cevap: Davranışlarına Ayanlık Yaptığım Arkadaşı Hayatımdan Çıkarmışken Tekrar Karşıla Alıntı: Fatimana Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Elektra, çok teşekkür ediyorum. Kendime iyilik yaparak onu affettim, hatta ona tebessüm edip sevkat dahi duydum... Hayatımda yeri yok, bu deneyimi yaşattı bana ve attım onu hayatımdan... Yani size göre bir ders çıkarmamalıyım onunla yeniden karşılaşmamdan... Sevgilerimle... | Tabiki de ders çıkarmalısın, onu hayatından çıkarmakla ne kadar isabetli bir karar verdiğini sana daha iyi göstermiş ;) |
| |
16-06-2010, 01:54 PM
|
#5 (permalink)
|
| Cevap: Davranışlarına Ayanlık Yaptığım Arkadaşı Hayatımdan Çıkarmışken Tekrar Karşıla Alıntı: Elektra Nickli Üyeden Alıntı
Tabiki de ders çıkarmalısın, onu hayatından çıkarmakla ne kadar isabetli bir karar verdiğini sana daha iyi göstermiş ;) | Sevgili Elektra duymak istediklerimi söyledin, rahatladım, çok teşekkür ederim, sevgilerimle.... | Offline
| |
16-06-2010, 02:56 PM
|
#6 (permalink)
| Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Davranışlarına Ayanlık Yaptığım Arkadaşı Hayatımdan Çıkarmışken Tekrar Karşıla O halde bende duymak istemediklerinizi yani gerçekleri söyleyeyim Arkadaşınız sizin kendinizi sınamanız için karşınıza çıkmış. Konu burada onun ne kadar yol katettiği değil, sizin ne kadar yol katettiğiniz aslında, bunu göstermek için karşılaşmışsınız tekrardan. Bunu sorgulamanızda zaten ortada bir yanlışlık olduğunu farketmenizden kaynaklanıyor. 'Onu affettiğimi ve izlerini sildiğimi düşünürken neden karşılaştım?' Şimdi bir anı yaratalım bu karşılaşmadan yola çıkarak: Salona giriyorsunuz, benim ve ailemin bulunduğu masaya oturuyorsunuz. Ben sizi tanımıyorum siz de beni. Size ikram edilen yemeklerden bir güzel yiyorum, bana gelen yemekleri size ikram etmeden bitiriyorum, siz tekrar söylüyorsunuz ben açgözlülük yaparak tam tabağınıza uzanırken...... Siz bana haklı olarak tepki gösteriyorsunuz. Lütfen bunlar bize ait, bunları eşim kendi parasıyla aldı ve bizim yememiz için. Lütfen el sürmeyin. Bunu arkadaşınıza dememenizin nedeni ne olabilir? Tepki vermemeniz neden kaynaklanıyor? Sizden hala birşeyler almasına, sizin enerjinizi ve eşinizin enerjisini tüketmesine izin vermenizin nedeni ne olabilir? Masadan kalkıp gidecek kadar yüzeyde olmasa bile o en derinlerinizdeki kendinize bile itiraf edemediğiniz duygularınız ne olabilir? Hayatınızdan çıkardığınızı sanırken tekrardan karşılaşarak sizi üzmesine ne gerek vardı ki? Ya da gerçekten hayatınızdan çıkarsaydınız onunla karşılaşır veya karşılaşsanız bile size bunları yapmasına izin verir miydiniz? Sevgiyle..
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | Offline
| |
17-06-2010, 11:00 AM
|
#7 (permalink)
|
| Cevap: Davranışlarına Ayanlık Yaptığım Arkadaşı Hayatımdan Çıkarmışken Tekrar Karşıla Alıntı: Belgin ∞ Nickli Üyeden Alıntı
O halde bende duymak istemediklerinizi yani gerçekleri söyleyeyim Arkadaşınız sizin kendinizi sınamanız için karşınıza çıkmış. Konu burada onun ne kadar yol katettiği değil, sizin ne kadar yol katettiğiniz aslında, bunu göstermek için karşılaşmışsınız tekrardan. Bunu sorgulamanızda zaten ortada bir yanlışlık olduğunu farketmenizden kaynaklanıyor. 'Onu affettiğimi ve izlerini sildiğimi düşünürken neden karşılaştım?' Şimdi bir anı yaratalım bu karşılaşmadan yola çıkarak: Salona giriyorsunuz, benim ve ailemin bulunduğu masaya oturuyorsunuz. Ben sizi tanımıyorum siz de beni. Size ikram edilen yemeklerden bir güzel yiyorum, bana gelen yemekleri size ikram etmeden bitiriyorum, siz tekrar söylüyorsunuz ben açgözlülük yaparak tam tabağınıza uzanırken...... Siz bana haklı olarak tepki gösteriyorsunuz. Lütfen bunlar bize ait, bunları eşim kendi parasıyla aldı ve bizim yememiz için. Lütfen el sürmeyin. Bunu arkadaşınıza dememenizin nedeni ne olabilir? Tepki vermemeniz neden kaynaklanıyor? Sizden hala birşeyler almasına, sizin enerjinizi ve eşinizin enerjisini tüketmesine izin vermenizin nedeni ne olabilir? Masadan kalkıp gidecek kadar yüzeyde olmasa bile o en derinlerinizdeki kendinize bile itiraf edemediğiniz duygularınız ne olabilir? Hayatınızdan çıkardığınızı sanırken tekrardan karşılaşarak sizi üzmesine ne gerek vardı ki? Ya da gerçekten hayatınızdan çıkarsaydınız onunla karşılaşır veya karşılaşsanız bile size bunları yapmasına izin verir miydiniz? Sevgiyle.. | Sevgili Belgin cok tesekkür ederim yorumunuz icin. Dün gece kisaca yazdiklarinizi okudum, gece boyunca kafama takilidi, sonra burada samimi oldugum Türk bir psikolog arkadasim var, ona telefona acip sizin yazdiklarinizi sordum... Ve kendi teshisimi anlattim ona: Ben bu arkadasima hep karsiliksiz verdim, cünkü o Alman bir ve bir Türk olarak onun na hep ihtiyac duymustum, o eski arkadasimla ayni anaokuluna, ayni ilkokula, ayni liseye birlikte gitmistik. Ev sahibimizin kizi kendisi ve bir Türkle evlendi:) Kendisinden hic bir sey alamadim, hep ben verdim acikcasi... Onun Alman olusundan kaynaklandiginin farkindayim, bunada cocukluktan bu yana yasiyor olmamizdan kaynaklanan bir göcmenlik psikolojisi diyelim. Ister istemez öteki olduk cocukken, (burada bir kücük kasabada dogdum ve büyüdüm, kasaba halki Türklere yüzümüze gülmelerine ragmen farkli davraniyorlardi, bizde kendimizi hic durmadan ispatlamak zorunda hissediyorduk, cünkü yasitlarimizla sokakta oynuyorduk, okula birlikte gidiyorduk... Burada birinci nesil olan anne ve babami bu durum rahatsiz etmiyordu, onlar kendilerini izole etmislerdi digerleri gibi. Simdi daha rahatiz, icimizden milletvekilleri , is adamlari, akademisyenler vs. cikardik. Yabancilar kanunu tasarlanirken artik bizlerde fikir sahibiyiz. Ben bu eski arkadasimla cocuk yastan bu yana yasamis oldugum hep kendimi ispatlamayi yasadim, bu konuda ehli kisilere gidip danistim bile, ama hala icimde bir seyler kalmis... Farkina vardim... Ayrica kocasina ailece cok sevgi duyariz, bu nedenle yemekleri kasik kasik almasina itiraz etmedik, kocasi kendisini uyarmisti, tekrar cok tesekkür ediyorum. Sevgilerimle... | Offline
| | |