07-02-2010, 09:50 PM
|
#12 (permalink)
|
Çevirmen
Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: sevgilimin hayatını da değiştirmem mümkün mü??önerileriniz?? Alıntı: phantomm Nickli Üyeden Alıntı
Bu ilk yazdığım mesajlardan.Okuyunca bir sene içinde, benim ve hayatımın ne kadar değişmiş olduğunu gördüm .. Gerçekten başkalarını değiştirmeye çalışmak hiç bir işe yaramıyor.Çiftler oldukları halleri ile birbirlerini tamamlayabiliyorlarsa ne ala.Ya da ikisi de birbiri için gönüllü olarak değişimi de seçebilir.Ama bir tarafın sürekli bir şeyler için uğraşması yorgunluktan başka hiç bir şey katmıyor maalesef.Ben bunu ısrarlı geridönüşlerle bir çok defa yaşadım.En iyisi serbest bırakmak,kendinle mutlu olmayı öğrenmek,varsa beğenmediğin yönlerini değiştirmek gerçekten.Sonrasında ya karşındakinin sana olan tutumu değişiyor,ya da gerçekten büyük bir uyumsuzluk varsa ipler tamamen kopuyor.Benim yaşadığım ikincisi oldu.Ben değiştikçe,sağlıklı düşünmeye başladıkça herşeyi daha net görmeyi başardım ve olması gereken oldu bir şekilde.
Ben bu sınavı atlattım başarıyla çok şükür.Ama çevremde bile hala bu tarz ilişkiler gördükçe bu başlığın faydalı bir başlık olabileceğini düşünüp yeniden yazdım bende ki değişimleri.Sağlıklı,harika ilişkiler yaşamanız dileğiyle... | Kesinlikle sana katılıyorum phantomm, ayrıca bu sınavı başarıyla atlatmana çok sevindim
Ben de uzun zamandır kişisel gelişim konuları ile ilgileniyorum. Eşimle birbirimizi çok severek evlendik ve hala da çok seviyoruz ama eşim, kişisel gelişim konularını hiç sevmiyor. Ben de ilk evlendiğimiz yıllar da hep onu birşeyleri yapmaya, birşeyleri okumaya yönlendirmeye çalıştım ama olmadı. En iyisi, onu olduğu gibi kabul etmekti. Değişimi tamamen kendimde başlatmaktı. Ben de değişime kendimden başladım, yaklaşık 1 senedir yani bu site ile tanıştıktan sonra bu değişim hız kazandı ve eşim de bendeki değişiklikleri gördükçe, bu konulara ilgi duymaya başladı. Ve bu, sandığımdan çook daha kolay oldu.... |
| |