Meraba arkadaşlar ben iki gündür telkinleri dinliyorum ve bana çok faydası olacak biliyorum.Neyse ben de sorun yok.Çünkü ben olumlu yönde değişmek istiyorum zaten bunun için de elimden geleni yapıcam
Önerilerinize ihtiyaç duyduğum konu ise şu: benim bir erkek arkadaşım var 7 ay oldu başlayalı belki bu bazılarınıza kısa bir zaman gibi gelebilir ama bu zamanda birbirimizi çok benimsedik ve ciddi düşünüyoruz.Birbirimizi çok seviyoruz zaten (Allah bozmasın
) Ama tabiki anlaşamadığımız noktalar var.Bir kere ben üniversitede okuyorum o lise mezunu.Gerçi kendine ait bir işi iyi bir geliri var ve sorumluluk sahibi bir insan.Ama kültürel,akademik vs. konulara çok uzak.En azından kitap okumasını istiyorum onu da yapmak istemiyor çok soğumuş çünkü okumaktan düşünmekten..
Daha 25 yaşında ama içi yaşlanmış sanki nasıl anlatayım bilemiyorum
Farklı bişiler düşünüp yapmaktan çok uzak bir insan..Bense onun her konuda az çok bişiler bilen okuyan takip eden,kendini geliştirmeye çalışan bir insan olmasını istiyorum
Okumamış olmasını çok büyük bir problem olarak görmüyorum sadece kendini geliştirmek isteyen bir insan olsun yeter benim için.Ama o kendini böyle şeylere kapatmış.. Neyse çok uzattım biliyorum ama bu konu beni çok üzüyor çünkü onu gerçekten seviyorum ve onun için bir şeyler yapmak istiyorum.Telkin dinletsem diye düşünüyorum ama onu nasıl ikna edicem neyle başlıycam karar veremedim.Okuma sevgisini, birşeyleri merak etmeyi nasıl aşılıycam düşünüp duruyorum..Ve bu konuda sizlerin engin bilgilerine danışmayı uygun gördüm.Yaratıcı, pratik ya da her nasıl olursa olsun çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar..
Ve şimdiden teşekkür ederim