Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Telkin Harici Sorularınız

Uyarılar

Telkin Harici Sorularınız Sunuduğumuz Ana Başlıklarda Sorunuza Yer Bulamassanız, Telkinlere Dair Diğer Sorularınız..

Toplum içerisinde susmak

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Telkin Harici Sorularınız Toplum içerisinde susmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: nsmr Nickli Üyeden Alıntı arkadaşım bu halt her neyse bende de var, ne yapsam düzelmiyor. Hep başa dönüp duruyor. Ben bıktım artık yaa!! Pes etmiyorum , pes etmiyorum. Telkinle olmaz, kendi kendine saygı göster, kendini sev demişsin. Ben bunu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkin Harici Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Telkin Harici Sorularınız nerededir kimdir Telkin Harici Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkin Harici Sorularınız hipnoz Telkin Harici Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkin Harici Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkin Harici Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi

Toplum içerisinde susmak

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-03-2010, 02:24 AM   #31 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ramazan85 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Toplum içerisinde susmak

Alıntı:
nsmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım bu halt her neyse bende de var, ne yapsam düzelmiyor. Hep başa dönüp duruyor. Ben bıktım artık yaa!! Pes etmiyorum , pes etmiyorum. Telkinle olmaz, kendi kendine saygı göster, kendini sev demişsin. Ben bunu beceremiyorum işte :P Ayağım taşa takılsa 'nefret ediyorum kendimden, iğreniyorum yaşamaktan' demeye başlıyor içimdeki ses :P zamanla insanları kendimden uzaklaştırdığımı, yalnız kaldığımı görüyorum. Nedeni, kendim mutlu olamamak pahasına da olsa başkalarının mutsuz olmaması, başkalarının canını sıkmak istemeyişim. Birşeyleri değiştirebildim sanıyordum, 1 haftadır yine sokakta yürürken herkesin gözü üstümdeymiş gibi geliyor. Dün az kala bi çocukla kavga ediyordum P: Durduk yere içime bişey gelip saplanıyor, söküp atmak istiyorum. . Zor oluyor, ama az da olsa gönderiyorum geldiği yere. Vallaha burdakilerin yazdıkalrını, umutlarını görmesemm, hayata nasıl da başarıyla tutunduklarını görmesem, herşeyin daha da güzele gittiğini görmesem bilmem nolurdu halim :P Belki bi parçamdır sf denen saçmalık, evet öyle. Genelde kararmsar bakıyorum çevreme, elimde olmayan bişey. Ama biliyorum, umudum hâlâ var. Kaybetmedim. Ayynı yolda dönüp dursam daa, vazgeçmedim. Vaz geçmem. Her umutsuzluğa saplanışımdan sonra, biraz daha yaklaştığımı düşünüyorum başarıya. Kendim için bişey yapamasam da hâlâ, herşeye rağmen hayat güzel diyebilmek bazen yorsa da, kendi iç sesimle aramızdaki savaş hiç bitmese de, pencereme konan güvercinlerin birbirlerine kur yapışlarını, aralarına girmeye çalışan 3. kuşu uzaklaştırmalarını, deriin bi nefes aldığım zaman içimde hissedebildiğim birşeyler olduğunu bilmek, huzur veriyor. Ama neler çektiğimi yaşayan bilir. Şikayet etmeyeceğim. Ama bilmeni isterim ki, bahsettiğin kendiyle hesaplaşma yada önemli olanın 'ben' olduğunu anlama meselesi en azından benim için, hiç kolay değil. . Sevgiyle kal
Bu anlattığı olay bende de var fakat o kadar karamsar degilim. Umut ve hayalerle dolu bir insanım. Ama her zaman kendimi eleştiririm kötü olduğumu ve arkadaşlarımı kendimden uzaklaştırdığımı düşünüyorum. Onların benden sıkıldığını farkediyorum " Aman ne sıkıcı insan " deyişlerini duyuyorum. Fakat elimden hiç birşey gelmediğinde kendime kızıyorum. Niye böylesin niye diye hayıflanıyorum. Ama bazende sabah kalkıyorum hayatım değişmiş sanki kendime oldukça güvenim oluyor veya çok konuşkan oluyorum bu durumu bir türlü tespit edemedim neden böyle oluyor diye.Bir çözüm yolu bulamadım açıkcası devamlı bu böyle mi olacak diye korkuyorum bazen...
ilginiz için teşekkür ederim herkese

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ramazan85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2010, 07:00 AM   #32 (permalink)
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all

Alıntı:
ramazan85 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu anlattığı olay bende de var fakat o kadar karamsar degilim. Umut ve hayalerle dolu bir insanım. Ama her zaman kendimi eleştiririm kötü olduğumu ve arkadaşlarımı kendimden uzaklaştırdığımı düşünüyorum. Onların benden sıkıldığını farkediyorum " Aman ne sıkıcı insan " deyişlerini duyuyorum. Fakat elimden hiç birşey gelmediğinde kendime kızıyorum. Niye böylesin niye diye hayıflanıyorum. Ama bazende sabah kalkıyorum hayatım değişmiş sanki kendime oldukça güvenim oluyor veya çok konuşkan oluyorum bu durumu bir türlü tespit edemedim neden böyle oluyor diye.Bir çözüm yolu bulamadım açıkcası devamlı bu böyle mi olacak diye korkuyorum bazen...
ilginiz için teşekkür ederim herkese
işin garibi şu kii; ben bu yazdıklarıma bakınca kendimi tanıyamıyorum Ben nası yazmışım bunları diyorum Umutsuzluk yada karamsarlıkk. . Artık geride bırakıyorum onnlarıı Bizi bekleyen bi gelecekk ve yaşamamız gereken sınırsız 'an' varken neden geçmişteki saplantılara gömülüp kalalım kii Her vakit zevk almak varken hayattan, niye zehir edeyim kendimee Ne olursa kabullenmek sanırım enn iyisii Niyesini nedenini sallaaaa Öyyle olması gerekiyorduu ve öyyle olduu Öyyle iştee ne diyordukk Günaydınlar herkesee Seviyorum hepinizii
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2010, 08:05 AM   #33 (permalink)
Binbaşı

cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all

insan bazen tıkanır kalır dili söylemez olur istesede yürekte bir acabalar dolşır arkadaşlarının yanınd rahat olmayan bir kardeşim bana şunu demişti ne konişim abla ne diyim sözler bulamıyorum onların anlattıklarına bakıyorum bişey söyleyecekkken aman sus diyorum kendime demişti
konuştuk sonuç o insanların yaşca kendinden büyük olmalarıydı iş ortamına yeni başlamış olan kızımız 3 aydır doğru dürüst konuşamamaktan yakınıyor konuşunca rezil olacan pot kıracağını düşünüyordu
sonuç onlarda insan ne konu açıldıysa 2 lafcık at ortaya dedim
yemek molasında kahve faslında ne de olsa insan onlar biri sınavdan evladından bahsediyorsa sende dal kendi sınavların zamanından yaptından anlatı ver 1-2 cümlecik
biri anlatıyorsa arabasını sende anlatı ver tut ucundan çek konuyu sürükle gitsin acaba larla hata yaparımla düşünceleriyle boğuşmak zordur
ya kendini olduğun gibi kabul et bırak yada çık dağın tepesinden kendine seslen

seni seviyorum her halinle bırak didişmeyi haydi de bakalım

sevgiyle kalınız

Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2010, 10:14 AM   #34 (permalink)
Yüzbaşı

genco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
genco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of light

Alıntı:
nsmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
işin garibi şu kii; ben bu yazdıklarıma bakınca kendimi tanıyamıyorum Ben nası yazmışım bunları diyorum Umutsuzluk yada karamsarlıkk. . Artık geride bırakıyorum onnlarıı Bizi bekleyen bi gelecekk ve yaşamamız gereken sınırsız 'an' varken neden geçmişteki saplantılara gömülüp kalalım kii Her vakit zevk almak varken hayattan, niye zehir edeyim kendimee Ne olursa kabullenmek sanırım enn iyisii Niyesini nedenini sallaaaa Öyyle olması gerekiyorduu ve öyyle olduu Öyyle iştee ne diyordukk Günaydınlar herkesee Seviyorum hepinizii

canım kardeşim "Enes" keyif alarak okuyorum yazdıklarını ve her defasında da gülümsetiyorsun beni:)

sen ne güzel bir insansın, içten,derinden geldiği gibi davranıyorsun.

iyi ki varsın,iyi ki bizimlesin.
Alt 05-03-2010, 11:01 AM   #35 (permalink)
Binbaşı

1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all

Alıntı:
genco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canım kardeşim "Enes" keyif alarak okuyorum yazdıklarını ve her defasında da gülümsetiyorsun beni:)

sen ne güzel bir insansın, içten,derinden geldiği gibi davranıyorsun.

iyi ki varsın,iyi ki bizimlesin.
Eee, benn. . Şeyy. . Vallaha ne diyceğimi bilemiyorum Ne güzel vallaha içim doldu mutluluk, sevinç, tebessüm, huzur. . vb. ne varsaaa Eğer gülümsetebiliyorsamm ne mutlu banaa İçten inasnların arasında bulunarak bende içimden geldiği gibi davranmaya başlıyorumm :) Yeni yeni belki ama başlıyorumm işte Hepp beraber 'an'ı yaşıyoruuuuuzz İyiki varsın, sevgili Genco Seni seviyorum Sitedeki herkesi, 61.224 üyeyi de seviyoruuuuummmm Hepinizi çoooookk seviyorum ve mutluluklarımı gönderiyorumm :) İçimdeki yaşama sevinci hepinizle beraber olsun Enn kötü günümde yanımdaydınız İyi günümde de yanımdasınız Sizleri çoooooookk seviyorumm İyiki varsınızz :) Hepp mutlu kalınn
Alt 17-03-2010, 01:51 PM   #36 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ramazan85 is an unknown quantity at this point

Ciddi safhada alınganlığım var yada ben yanlış düşünüyorum. Espirili olamıyorum ve bu yüzden insanların benden uzaklaştığını hissediyorum. Bazen espiri ile yaklaşan insanlara ters tepki veriyorum ciddiye alıyorum neden olduğunu anlamıyorum bir türlü :(
ramazan85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-03-2010, 02:35 PM   #37 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the rough

Alıntı:
Ciddi safhada alınganlığım var yada ben yanlış düşünüyorum. Espirili olamıyorum ve bu yüzden insanların benden uzaklaştığını hissediyorum. Bazen espiri ile yaklaşan insanlara ters tepki veriyorum ciddiye alıyorum neden olduğunu anlamıyorum bir türlü :(

Kafana takma her işin bir kolayı vardır, bir de hergün insan aynı şekilde kalmaz. Bir gün güler bir gün ağlar bir gün sevinir
kinetix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-03-2010, 03:09 PM   #38 (permalink)
Teğmen

daLqa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 11
80 Mesajinıza toplam 349 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
daLqa is an unknown quantity at this point

Herşey ortamda biter. sen o ortama girdiğinde kendini küçük görüyorsun arkadaşım. Aynı sorunu bende yaşamıştım aştım.. Ne konuşursan konuş saçmalamak için gelmişiz dünyaya. bi yerden başlayınca gerisi geliyor yeterki ilk adımı at. Eğer telkin dinlemek istersen 2 hafta suçluluk-ego sonra sosyallik artırıcıyı ekle yada tek dinle ondan sonra değişimleri gör.. Hiç susmak istemeyeceksin benim gibi
daLqa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-03-2010, 07:04 PM   #39 (permalink)
Binbaşı

Psikologa git. . Mutlaka tavsiye ediyorum. .
Alt 17-05-2010, 08:21 PM   #40 (permalink)
Teğmen

cihanlive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 38
18 Mesajinıza toplam 90 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cihanlive is an unknown quantity at this point

Alıntı:
abuk sabukta konuşmak istemiyorum
hele ki kendimi küçük düşürmek istemiyorum
Sorununuz burda gizli. Bilinçaltınızda konuşursam küçük düşermiyim korkusu var. Halbuki arkadaşlarınızın konuşmalarına bakarsanız konuştukları şeylerin çoğu abuk subuk şeylerdir. Zaten sürekli ciddi şeyler konuşulmaz arada geyikte yapmak gerekir :
cihanlive isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks