| ||||||||||
|
Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz sf yi yenenler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ya herşey güzelde benim anlayamadığım bir konu var bu sf nedir neyi yenenler sf sahte fakirlikmi demek şaşkın fakirliği duymuştum da sahtesini ilk defa duydum yani zengin olup fakir gibimi yaşamak demek yani cimrimi olacağız yani sahte fakirliği yenenler cömertmi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz telkin cd indir izle İstanbul Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz nerededir kimdir Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz hipnoz Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #41 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Ya herşey güzelde benim anlayamadığım bir konu var bu sf nedir neyi yenenler sf sahte fakirlikmi demek şaşkın fakirliği duymuştum da sahtesini ilk defa duydum yani zengin olup fakir gibimi yaşamak demek yani cimrimi olacağız yani sahte fakirliği yenenler cömertmi oluyorlar yardımsever mi oluyorlar dusun
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ORMANLARIMIZ GEÇMİŞTEN BİZE MİRAS DEĞİL GELECEĞİMİZDEN BİZE BİR EMANETTİR |
![]() | ![]() |
![]() | #42 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 9
115 Mesajinıza toplam 436 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() 96 sosyal fobi demek sevgili cedrus  ![]() ![]()
__________________ Gönlüm aranip dünleri feryat etme<br /><br />Kan almak için yarinlar icat etme<br /><br />Dünler düş olup gitti, yarinlarsa hayal<br /><br />Cahilce şu gerçek günü berbat etme<br /><br />Ömer Hayyam<br /><br />Kardesim sen düsünceden ibaretsin<br /><br />Geriye kalan et ve kemiksin<br /><br />Gül düsünürsün gülüstan olursun<br /><br />Diken düsünürsün dikenlik olursun<br /><br />MEVLANA |
![]() | ![]() |
![]() | #43 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Hadi ya şimdi çok utandım ![]() ![]()
__________________ ORMANLARIMIZ GEÇMİŞTEN BİZE MİRAS DEĞİL GELECEĞİMİZDEN BİZE BİR EMANETTİR |
![]() | ![]() |
![]() | #44 (permalink) |
Guest
| ![]() merhabalar sosyal fobi konusunu araştırırken bu siteye rastladım takip gücüm zayıf olduğu için dinlemeye başlama gününün başlangıcı için bu cevabı yazıyorım, herkese yaptığı her şey için teşekkürler |
![]() |
![]() | #45 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() merhaba ferera hoşgeldin aramıza yuppiiii ![]() ![]() ![]()
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #46 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 49
64 Mesajinıza toplam 323 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ben şunu sormak istiyorum Ben telkinleri 21 gündür dinliyorum .İlk hafta sadece sucluluk ve ego dinledim ve 3. günde etkileri gördüm.1 hafta sonra listemi şu şekilde yaptım. ego+ 3xso.art+sucluluk şeklinde devam ettim.Geçtiğimiz bir haftadırda ego+topluluk+2xsf+sos.art dinliorum ve bir etki hissetmiyorum .. Amacım sosyal fobimden kurtulmak ... sizce ne yapmalıyım yani bişey ekleyip çıkarayımmı...Gördüğüm tek etki düne kadar her gece 2 tane kabus görüodum.Bu gece güzel bi rüya gördüm...Acaba yanlış bişey mi yapıorum bilgi verirseniz sevinirim... Saygılar...
__________________ Nickime aldanmayın erkeğim ben... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #47 (permalink) | |
64 Mesajinıza toplam 323 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Benimle ilgilenen yok mu... ![]()
__________________ Nickime aldanmayın erkeğim ben... ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #48 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() duygucum merhabalar.. ![]() kendine güven i göremedim listende canım.. yazmayı mı unuttun .. dinlemeyi mi.. eğer dinlemiyorsan hemen ekle.. ayrıca ertelemeyi bırak telkininide ekle.. gün aşırıda sosyal fobi telkinini listene al.. bir hafta sonrada topluluk karşısında konuşma telkinini.. bol bol su iç günde en az 1,5 litre ( kilon 60 dan fazlaysa litreyi de arttır).. açık havada yürüyüş yap.. dünyanın enerjisi şu anda harika.. günde en az 10 kez 3 sefer karnına kadar inen derin nefesler al.. bir hafta böyle devam et tatlım.. dediklerimide mutlaka uygula.. ![]() ![]() sevgiler...
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #49 (permalink) |
![]() | ![]() Çok tşk ederim shamanic dediklerini yapıcam. Fakat adım duygu değil ve bayan değilim.Bu nicki deiştirsem ii olcak galiba :D aMa Nasıl değiştircemide bilmiom bakcam artık.... Saygılar.... Bide sf ile ert.bırak ve kendine güven arasındaki ilişkiyi açıklarmısınız acep...
__________________ Nickime aldanmayın erkeğim ben... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #50 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Bulunduğu yer: Bursa
Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ben de bir sf'liyim.ve benim haaytımdan çok şey götürdü.Herkes o kadar basit görüyor ki.Ben diyorum mesela yabancı birinin yanında rahat olamıyorum hemen cevap hazır.Oda insan yemecek ya seni.Sf olanlar herşeyin farkında.Sorun bu zaten.Engel olamama kendine.Benim yaklaşık 2 ay oldu.Eskiye oranla daha iyiyim.bir kıza aşık oldum benden pasif diye ayrıldı bir seneye yakındır daha berbatım.Kendimi aşğıladım durdum.İşte 2 aydır kendime geliyorum bu site sayesinde.Ancak o kızla ilgili yine bazı şeyler duyunca dağılıyorum.Onu kendimden uzak tutmalıyım.ben ego+kendine güven+s.artırıcı+başkalarını önemseme+topluluk karşısında konuşma bunları dinliyorum genelde.Bana önerileriniz var mı?hayata daha bağlı olmak istiyorum.Ama bir insan yüzünden kendimi çok yıprattım.Hala da yaptıkları aklımdan gitmiyor. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz sf yi yenenler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ya herşey güzelde benim anlayamadığım bir konu var bu sf nedir neyi yenenler sf sahte fakirlikmi demek şaşkın fakirliği duymuştum da sahtesini ilk defa duydum yani zengin olup fakir gibimi yaşamak demek yani cimrimi olacağız yani sahte fakirliği yenenler cömertmi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz telkin cd indir izle İstanbul Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz nerededir kimdir Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz hipnoz Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz kuantum düşünce kitap haberi