Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Testler ve Anketler

Uyarılar

Testler ve Anketler İlginç, Eğlendirici, Öğretici Test ve Anketler

İlginç Bir Kelime Testi

Serbest Kürsü ve Testler ve Anketler İlginç Bir Kelime Testi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 1)AŞK 2)YAPRAK 3)NEFES 4)NEFRET 5)SİNEMA :)))...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Testler ve Anketler telkin cd indir izle İstanbul Testler ve Anketler nerededir kimdir Testler ve Anketler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Testler ve Anketler hipnoz Testler ve Anketler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Testler ve Anketler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Testler ve Anketler kuantum düşünce kitap haberi

İlginç Bir Kelime Testi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-02-2012, 11:21 PM   #51 (permalink)
Yüzbaşı

RimA Vita Perfetto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,209
574 Mesajinıza toplam 1,385 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RimA Vita Perfetto is on a distinguished road
Standart Cevap: İlginç Bir Kelime Testi

1)AŞK
2)YAPRAK
3)NEFES
4)NEFRET
5)SİNEMA
:)))

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Gittigimi söyler misin?
Gidiyorum ben sana
Benimle gider misin?

RimA Vita Perfetto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2012, 11:48 PM   #52 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1
148 Mesajinıza toplam 298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bumbada is an unknown quantity at this point

üzgün sevgi sigara ağıt mutsuz

al işte :D
bumbada isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2012, 11:50 PM   #53 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Alıntı:
RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1)AŞK
2)YAPRAK
3)NEFES
4)NEFRET
5)SİNEMA
:)))
Aşıksın hala. Yaprrak ise umuttur. Umudun var ,nefes almak istiyorsun ama alamıyorsun sanki.

Nefret sana yakışmaz o duygundan arınmalısın her ne konuda ise yoruma çok açık çok fazla ihtimal var.

Sinema da içinde kaldı biliyorum geçen gitmeye niyet etmişsin de gidememişsin. Ondan aklına takılmış.

İçimden geldiği gibi yazdım yine.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2012, 11:58 PM   #54 (permalink)
Administrator

3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Alıntı:
bumbada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
üzgün sevgi sigara ağıt mutsuz

al işte :D
:(( Bu kelimeler bilinçaltında yer etmiş ve algıda seçiciliğin ile su yüzüne çıkmış şeyler. Belki birkaçı ruh halini yansıtıyor.

Sormalısın kendine neden çoğu olumsuz. Dilerim yakın zamanda kurtulursun bunların hepsinden ve gözlerin hep mutluluğu ifade eden sözcüklere takılır.

Sevgiye ihtiyaç duyuyorsun belki. Sevdiğin mi üzdü seni? Herşeyden önce kendini sevmelisin.

İçinde bir şeyin yasını mı tutuyorsun bu nedenle mi mutsuz hissediyorsun?

Bu kelimelerin ne anlama geldiğini en iyi sen bilir sen anlarsın bana göre. Benimkiler yalnızca tahmin.

Alt 11-02-2012, 11:58 PM   #55 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de ekstra bunları anladım. Doğru mu anladım acaba? Zeyrnthia Kelebeğeem(bayılıyorum bu kelebeklerine senin):

Havada aaaaaaşşşşşşşkkkkk kokusu var ya da olmasını istiyorsun. Üretken ve verimli bir çağdasın. Yeşili seviyorsun.Yeşil sağlıktır, huzurdur. Nefesi buldun ya huzuru önemsiyorsun. Sana göre huzur rahat bir nefes almak.

Huzurlu bir aşk bulduğunda rahat bir nefes al şöyle derinden harika bir ömür senin olsun kelebeğim. ;)

Mutlu ve huzurlu kal kelebeğim. :)) Her zaman aşk aşk aşkla.
Yok ayol nerede. Bana çok uzak beşeri bir aşk. Aşık olamıyorum. Ama kafamda bir model var. Bunu inkar edemem. Arkadaşlarım da erkeklerin bana yaklaşmaktan korktuklarını söylerler. Biraz fazla mesafeli ve ciddiyim sanırım. Hiç kimseye bakmıyorum.

Ağaçları, doğayı çoooookkk seviyorum. Yaşamayı seviyorum. Allah hepimize sağlık dolu uzuuuuunnn bir ömür yaşamayı nasip eder inşallah.

Ben bu teste her baktığımda başka başka kelimeler görüyorum. Bana yanıtını yeni gördüm. Resme şimdi tekrar baktım. Gördüğüm kelimeler:

1- Zevk (Kabul etmeliyim ki çok elegan zevkleri olan bir insanım. Bu konuda tevazu gösteremeyeceğim.)
2- Nutella (Pek sevmem ama bunu başkalarına mutluluk hormonu salgılattığım şeklinde algılamak istiyorum.)
3- Aşık
4- Nefret (Aşk ile nefret arasındaki ince çizgideyim. Nefret ettiğim şeyler olduğu kadar aşkla sevdiğim şeyler de var.)
5- Tatlı (Bence de çok tatlıyım.)

Alt 12-02-2012, 12:18 AM   #56 (permalink)
Administrator

Teste her baktığında farklı sözcükler görmen normal, hatta farklı zaman aralıklarında baktığında farklı sonuçlar elde etmen de normal. Bence ruh hali, yaşantılar gibi bir çok şey algıda seçiciliğimizi etkiliyor da ondan. İlgilerimiz, zevklerimiz, duygu ve düşüncelerimiz hep aynı kalmıyor. O nedenle bence sabit ve kararlı sonuç elde etmek için esnek olmayan bir iç dünyamız olmalı. Öyle de olmasın ya gelişime ve değişime açık olalım hep.

Kelebeğim bu aralar ciddi bir tatlı krizindesin gibime geldi. Bir pasta kaçamağı iyi gider.(bol çikolatalı) Ama ders çalış ödül olsun o sana. :D

Anam bugün ne oluyor böyle teste kim baksa nefret görüyor. Hangi gezegen öteki ile ters açı yaptı acep. Forum dizilere döndü aşk ve nefret yan yana.

Ki tatlısın zaten tartışılmaz. Zevkli olmana gelince de seçtiğin muhteşem görseller ve geçen gün yanına gelen kızların söyledikleri(günlüğünde bahsetmiştin ya) ile kanıtlıyorsun bunu.

Alıntı:
Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim testimin sonucu
Yaprak
Sinema
Nefret
Defter
Kağıt çıktı..Nefret işi bozdu :(Güzel testmiş teşekkürler :)
Senin de sinemaya gidesin gelmiş söyliyim. :D

kağıt defter

yazmayı, çizmeyi, anlatmayı seviyorsun. Olaylara derinlemesine bakıp analiz etmeyi de seviyor olabilirsin. Ayrıntılara önem veriyor olabilirsin.

Özellikle defter de çalışkanlığının simgeliyor bence defterlerle çok haşır neşirsin. ;)

Az çok seni tanıdığım için bu münasebetin olumlu olduğunu da biliyorum

Nefret konusu iyi değil ama :( Kurtul o kelimeden.

Yaprak için sen açık havada olmayı ve doğayı seviyorsun derim

Nefret şu kurtulmak istediğin his ile ilgili olabilir. Onu yendiğin zaman kurtulacaksın özgürlüğüne kavuşacaksın.

Sevgiler.

Alt 12-02-2012, 12:42 AM   #57 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 5,442
239 Mesajinıza toplam 759 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
scouter will become famous soon enoughscouter will become famous soon enough

sebep, zevk, mucize, kahve, üzgün, aşık

Dönmektir sanırsın marifet. Arş dönüyor,yıldızlar dönüyor dersin : zahiridir gördüğün, zahirde dönersin. Marifet dönmek değil bulmaktır. Bilesin...
Hz.Mevlana....
scouter isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-02-2012, 01:32 AM   #58 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute

Alıntı:
Teste her baktığında farklı sözcükler görmen normal, hatta farklı zaman aralıklarında baktığında farklı sonuçlar elde etmen de normal. Bence ruh hali, yaşantılar gibi bir çok şey algıda seçiciliğimizi etkiliyor da ondan. İlgilerimiz, zevklerimiz, duygu ve düşüncelerimiz hep aynı kalmıyor. O nedenle bence sabit ve kararlı sonuç elde etmek için esnek olmayan bir iç dünyamız olmalı. Öyle de olmasın ya gelişime ve değişime açık olalım hep.

Kelebeğim bu aralar ciddi bir tatlı krizindesin gibime geldi. Bir pasta kaçamağı iyi gider.(bol çikolatalı) Ama ders çalış ödül olsun o sana. :D

Anam bugün ne oluyor böyle teste kim baksa nefret görüyor. Hangi gezegen öteki ile ters açı yaptı acep. Forum dizilere döndü aşk ve nefret yan yana.

Ki tatlısın zaten tartışılmaz. Zevkli olmana gelince de seçtiğin muhteşem görseller ve geçen gün yanına gelen kızların söyledikleri(günlüğünde bahsetmiştin ya) ile kanıtlıyorsun bunu.
Yok ayol hiç krizde değilim de zevk konusunda fazla zevk sahibiyim napıyım ya. Ben çok alışkın olduğum için kendime çok güzel bir stilim olduğunu anlayamıyorum çoğu zaman. Mesela üstümdekini fazla yakıştırmamıştım esasında kendime. Bu bir kere de sokakta bir tane erkek arkadaşımla yürürken başıma gelmişti. İki kız beni yolda çevirip montumun markasını sormuşlardı. Dershanede de bir kız ojelerimi çok beğenmiş derste tırnaklarına bakıyorum, ojelerini çok beğendim demişti. Nasıl farketti anlamadım. Cart bir renk filan da değildi. Tabii beğenen de vardır beğenmeyen de vardır. İkizim parfümlerimi hiç sevmez örneğin.
Alt 12-02-2012, 10:37 AM   #59 (permalink)
Yüzbaşı

RimA Vita Perfetto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,209
574 Mesajinıza toplam 1,385 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RimA Vita Perfetto is on a distinguished road

Alıntı:
Aşıksın hala. Yaprrak ise umuttur. Umudun var ,nefes almak istiyorsun ama alamıyorsun sanki.

Nefret sana yakışmaz o duygundan arınmalısın her ne konuda ise yoruma çok açık çok fazla ihtimal var.

Sinema da içinde kaldı biliyorum geçen gitmeye niyet etmişsin de gidememişsin. Ondan aklına takılmış.

İçimden geldiği gibi yazdım yine.
evet doğru yorumlar.. aşığım hala. ama kızgınım da nefret kelimesi tahminen bu yüzden çıkmıştır. umut kısmına gelince evet umutluyum ama gece gezmelerini ve kardeşini bana tercih eden bir adamla işim olmaz bu saatten sonra. ama içimdeki umudun s ebebini çözemedim.
sinemaya gelince şeker moderatörüm, evet çok istemiştim o filme gitmeyi :))
Gittigimi söyler misin?
Gidiyorum ben sana
Benimle gider misin?

RimA Vita Perfetto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2012, 05:49 PM   #60 (permalink)

Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
aLy. is an unknown quantity at this point

Mucize,yalnız,kahve,yaprak,rahat
Nasıl yani??
aLy. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks