Testler ve Anketler İlginç, Eğlendirici, Öğretici Test ve Anketler | NEYİ YİTİRMEKTEN KORKARIZ?Serbest Kürsü ve Testler ve Anketler NEYİ YİTİRMEKTEN KORKARIZ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sanırım alışkanlıklarımızı yitirmekten korkarız..mevcut olana sıkı sıkı yapışırız da ileri atılan bir otomobildeymişçesine frene basarız..... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Testler ve Anketler telkin cd indir izle İstanbul Testler ve Anketler nerededir kimdir Testler ve Anketler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Testler ve Anketler hipnoz Testler ve Anketler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Testler ve Anketler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Testler ve Anketler kuantum düşünce kitap haberi | |
|
28-07-2012, 06:44 PM
|
#31 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: NEYİ YİTİRMEKTEN KORKARIZ? sanırım alışkanlıklarımızı yitirmekten korkarız..mevcut olana sıkı sıkı yapışırız da ileri atılan bir otomobildeymişçesine frene basarız.. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ sen neye hazırsan o da sana hazırdır... | Offline
| |
28-07-2012, 09:59 PM
|
#32 (permalink)
| Janer
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: NEYİ YİTİRMEKTEN KORKARIZ? yazdıklarından aklıma gelenler ..
hayallerimden vaz geçmekten ..
ve kendime inancımı kaybetmekten korkarım .. | Offline
| |
01-08-2012, 03:01 PM
|
#33 (permalink)
| Binbaşı
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: NEYİ YİTİRMEKTEN KORKARIZ? bizi mutsuzluğa sürükleyen saplantılarımızın bize getirdiği psikolojik kazançları yitirmekten korkarız..
| |
13-08-2012, 05:14 PM
|
#34 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: NEYİ YİTİRMEKTEN KORKARIZ? herhangi bir şeyi yitirmekten korkuyorsak.. yitirirsem ne olur sorusunu sormak gerek sanırım..
yitirirsem ne olur..yaşam enerjimi yitiririm..şimdikinden daha mı çok? sonra ne olur?bir daha öyle sevemem sevilemem? neden? yüreğin dar yüreklerde barındı diye daraldı mı ki sevmeyeceksin? neden sevilesi ve değerli bir insan değil misin ki?
sahi ben bulmuştum cevabı :)
bir daha kimselerle aynı derinlikte buluşamamaktan korkuyorum..
hngi derinlik ????
hani elini tutmadığı için kulaç atacak ufuk göremediğin.. tek başına boğulduğun derinlik mi?? !!!
| |
09-09-2012, 12:13 AM
|
#35 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: NEYİ YİTİRMEKTEN KORKARIZ? Kaybetmek korkusu öyle bir sarıyor ki bizi,kaybetmemek için çırpınıyoruz. Bundandır konuşmak isterken susmamız, kendimizi eksilte eksilte fazlasını vermemiz, bir kadının kocası için saçını süpürge etmesi gibi... İyi çocuk olmak olur derdimiz; kimse bırakmasın, terk etmesin bizi... Sanırız ki biz verdikçe, daha çok sevecek, daha çok anlayacaklar bizi... Bazen gördüğümüz halde görmemezilikten geliriz birçok şeyi. Sanırlar ki, kandırılıdık, uyuduk, fark etmedik. Oysa sen yüreğine taş basarak gözlerini başka yana çevirmişsindir. Bil ki, gerçekten senin olan hiçbir şey seni bırakmaz. Yeter ki sen kendini terk etme, ne pahasına olursa olsun...
| |
09-09-2012, 12:27 AM
|
#36 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,396
495 Mesajinıza toplam 1,257 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: NEYİ YİTİRMEKTEN KORKARIZ? Alıntı: cansuyu Nickli Üyeden Alıntı
Kaybetmek korkusu öyle bir sarıyor ki bizi,kaybetmemek için çırpınıyoruz. Bundandır konuşmak isterken susmamız, kendimizi eksilte eksilte fazlasını vermemiz, bir kadının kocası için saçını süpürge etmesi gibi... İyi çocuk olmak olur derdimiz; kimse bırakmasın, terk etmesin bizi... Sanırız ki biz verdikçe, daha çok sevecek, daha çok anlayacaklar bizi... Bazen gördüğümüz halde görmemezilikten geliriz birçok şeyi. Sanırlar ki, kandırılıdık, uyuduk, fark etmedik. Oysa sen yüreğine taş basarak gözlerini başka yana çevirmişsindir. Bil ki, gerçekten senin olan hiçbir şey seni bırakmaz. Yeter ki sen kendini terk etme, ne pahasına olursa olsun... | Doğru söze ne denir ki Cansuyu..Gerçekten sevdikçe daha çok sevecek sanıyoruz ya da iyi bir şeyler yaptıkça daha çok beğenecek sanıyoruz.Hiç de öyle olmuyor.Sürekli yanlış tarafa baktığımız içinde doğruyu göremeyip kendimizi defalarca suçluyoruz.Hatta için için hırpalıyoruz.En azından ben öyle yapardım.Çekirdek inanç telkinlerden sonra değişik bir şey oldu ama artık sevilmemek, beğenilmemek çok da etkilemiyor artık beni Allah nazarlardan saklasın korkmuyorum artık
__________________ HER DAİM SIFIR KİLOMETRE BİR GÜN VAR ÖNÜMÜZDE
GİR VE ORTALIĞI KARIŞTIR | Offline
| |
28-10-2012, 10:27 AM
|
#37 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: NEYİ YİTİRMEKTEN KORKARIZ? yolumu yitirmekten korkmayacak kadar gözü karayım da, doğrularımı , kendime saygımı yitirmekten gerçekten korkuyorum.
ve en az eksilmek kadar, artmamaktan korkuyorum
| |
18-11-2012, 10:47 PM
|
#38 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: NEYİ YİTİRMEKTEN KORKARIZ? ve sonra sadece ben kaldım..kendımle basbasa..
aslında hep olduğu, hep olacağı, ve hep olması gerektiği gibi...
"Birine ya da bir şeye sadık olmak zorundaysam, öncelikle kendime sadık davranmalıyım. Gerçek aşkı arıyorsam, karşıma çıkan ortalama aşkları defterden silmeliyim. Edindiğim azıcık deneyim bana gösterdi ki kimse herhangi bir şeyin efendisi değildir, hepsi sadece bir yanılsamadır; maddi zenginlikler de ruhsal zenginlikler de... Çantada keklik sandığını kaybetmiş olan kişi, sonunda hiçbir şeyin ona ait olmadığını öğrenir. Ve hiçbir şey bana ait değilse, benim olmayanlar için kaygılanmamın gereği de yok demektir. Bugün, ömrümün ilk ya da son günüymüş gibi yaşamam daha doğru..."
("On Bir Dakika" kitabından Paulo Coelho
| |
19-11-2012, 12:51 AM
|
#39 (permalink)
| Banned
Tesekkür: 7
199 Mesajinıza toplam 303 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: NEYİ YİTİRMEKTEN KORKARIZ? şimdi yazının ilk yarısı güzelde ortalama aşkın peşinde koşmamak harika amma velakin cengiz han şöhretin sahibi olmuş mevlana aşkın tamda anlamadım aslında | Offline
| |
23-11-2012, 10:01 PM
|
#40 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: NEYİ YİTİRMEKTEN KORKARIZ? kırk katıra vurulup kırk parçamızı kırk ayrı tepede bırakmanın hemen öncesinde ya da sonrasında hemen kırk kapılı kale işçisi oluşumuz..
kırkıncı odaya doldururuz tüm kara kaplı ciltlerimizi.. her köşesine taştan paspaslar altına süpürürüz kendimize sakladıklarımızı.. bizde kalması gerekenleri..her gün bileriz kıyıda köşede kalmış silahlarımızı..
kırk kilit vururuz kırkıncı odaya.. ve en çok bu odanın anahtarını yitirmekten korkarız.. efsunludur oysa anahtarı..ancak yüreğimizdir noteri anahtar değişiminin ve bunun içindir işte bu denli korktuğumuz..
hemen eşikte durur zırhlarımız.. ve maskemizle tam da bir uyum içersindedir hani..
ah ne çok korkarız.. çırılçıplak kalmaktan.. maskesiz.. sır sız.. ah silahsız ve savunmasız... zırhsız...
böyle yazmışım daha önce bu başlık altında.
hala benzer şeyler geçiyor içimden çıkmaz sokaklar şarkısını dinlerken.
en çok maskelerimizi, üstümüze zamkladığımız rollerimizi yitirmekten korkuyoruz.
Korkularıyla yüzleşiyor insan er ya da geç
Bir telaş sarıyor önce yüreği
Gerçeklerle yüzleşiyor insan er ya da geç,
derken şarkıda,
neyi yitirmekten korkarız sorusu neyle yüzleşmekten korkarıza dönüşüyor içimde?
sırlarımızın cilalarımızın döküldüğünde ortaya çıkacak BEN deki neyle yüzleşmekten..?
ve başkalarının bunu keşfetmesinden.?
| | | |