B
birmutluluk
Guest
Ynt: Cem'in günlüğü 
mutluluğun daim olsun cem... harikasın devamm f678h hismiley
mutluluğun daim olsun cem... harikasın devamm f678h hismiley
tşk. kiss3Asalett ' Alıntı:mutluluğun daim olsun cem... harikasın devamm f678h hismiley
umarım öyle olur...(yani dolmaz anlamında super )felistigris ' Alıntı:25889 günlükte kötü haberleın olmaz ıns.. 25889
sanada sevgiler ablam u859suzzy ' Alıntı:<center></center>merhabalar cem...tekrar hoşgeldin yanımıza... super![]()
günlüğün hayırlı uğurlu olsun...güzelliklerle dolsun...güzel paylaşımların olsun...(amma kafiyeli oldu..) sevincli
sevgiler... thumbsanim
dinleyişimin sanırım 5. günü yaklaşık olarak 12-14 saat kadar dinliyorum,önerildiği gibi fakat henüz etki görmüş değilim,orası sorun değil aslında er yada geç etki göreceğime inanıorum ama Pazar gününe kadar vaktim var sonrasında malesef telkinleri dinleme imkanım yok olacak o durum biraz keyfimi kaçırıyo sevgilerle t678Asalett ' Alıntı:günaydın ce.... nasıl gidiyor anlat bizde sevinelim girlhaha hismiley
geceleri dinleyebilirsin yada ne bileyim uyuduğun her an dinleyebilirsin..mp3 çalar al kendine...nasıl dinleme imkanın yok olacak ki...?????????????????Cem.... ' Alıntı:dinleyişimin sanırım 5. günü yaklaşık olarak 12-14 saat kadar dinliyorum,önerildiği gibi fakat henüz etki görmüş değilim,orası sorun değil aslında er yada geç etki göreceğime inanıorum ama Pazar gününe kadar vaktim var sonrasında malesef telkinleri dinleme imkanım yok olacak o durum biraz keyfimi kaçırıyo sevgilerle t678Asalett ' Alıntı:günaydın ce.... nasıl gidiyor anlat bizde sevinelim girlhaha hismiley
teşekkür ederim mutlaka paylaşacağım kiss3serpil22 ' Alıntı:günlüğün hayırlı olsun cem paylaşımlarını bekliyoruz
Cem.... ' Alıntı:Sabah 12.30 civarında bişey düşündüm ufak bi dalgalanma oldu geçti dışarı çıktığımda pek bişeyin değişmediğini gördüm 4897
çok teşekkürler tr-ance bende değişimi yaşayacağımı biliyorum ama zaman sıkıntım var işte... gulensmileyTR-ance ' Alıntı:Cem.... ' Alıntı:Sabah 12.30 civarında bişey düşündüm ufak bi dalgalanma oldu geçti dışarı çıktığımda pek bişeyin değişmediğini gördüm 4897
Bünyeden Bünyeye FarkLıLık Gösterebilir.. Fakat Emin OL Gerçekten Değişim Bir Anda OLuyor.. Farkında OLmadığın An Senden BekLenmeyen Bir Atraksiyona Girersen BiL Ki Değişimi Kapından İçeri ALmışsın.. smil56
SevgiyLe KaL..
ok. öyle yapayım o zaman 4897Asalett ' Alıntı:benim nacizane tavsiyem bir hafta daha sabredip suçluluğu daha sonra çıkkartıp ara ara tekrar eklemendir.. b456 suçluluk düşünceme göre her insanın az ya da çok farkında olarak ya da çok fazla olmayarak içinde barınan ister istemez içselleştirdiğimizduygulardan bir tanesi diye düşünüyorum ..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.