Cem'in günlüğü :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Cem'in günlüğü :)

mutluluğun daim olsun cem... harikasın devamm f678h hismiley

Asalett ' Alıntı:
mutluluğun daim olsun cem... harikasın devamm f678h hismiley
tşk. kiss3

25889 günlükte kötü haberleın olmaz ıns.. 25889

merhabalar cem...tekrar hoşgeldin yanımıza... super

günlüğün hayırlı uğurlu olsun...güzelliklerle dolsun...güzel paylaşımların olsun...(amma kafiyeli oldu..) sevincli

sevgiler... thumbsanim

felistigris ' Alıntı:
25889 günlükte kötü haberleın olmaz ıns.. 25889
umarım öyle olur...(yani dolmaz anlamında super )

suzzy ' Alıntı:
<center>
hidetaggdb7.png
</center>merhabalar cem...tekrar hoşgeldin yanımıza... super

günlüğün hayırlı uğurlu olsun...güzelliklerle dolsun...güzel paylaşımların olsun...(amma kafiyeli oldu..) sevincli

sevgiler... thumbsanim
sanada sevgiler ablam u859

cem günlüğün hayırlı olsun , güzel gelişmeleriniz okumak dileği ile saygılı sevgiler..

günaydın ce.... nasıl gidiyor anlat bizde sevinelim girlhaha hismiley

Asalett ' Alıntı:
dinleyişimin sanırım 5. günü yaklaşık olarak 12-14 saat kadar dinliyorum,önerildiği gibi fakat henüz etki görmüş değilim,orası sorun değil aslında er yada geç etki göreceğime inanıorum ama Pazar gününe kadar vaktim var sonrasında malesef telkinleri dinleme imkanım yok olacak o durum biraz keyfimi kaçırıyo sevgilerle t678

Acaba müzik türünümü değiştirmeliyim ? dusun

neden yok aksatmaman lazım çok önemli düzenli dinlemen geceleride dinle su sesiyle dinle hepsini özellikle gece rahatsız etmesin belki çok ufakta olsa değişimler başlamış olabilir bazen arkadaşlar farkedemeyebiliyorlar kendini deneme imkanın fırsatın olmamış olabilir

Cem.... ' Alıntı:
Asalett ' Alıntı:
dinleyişimin sanırım 5. günü yaklaşık olarak 12-14 saat kadar dinliyorum,önerildiği gibi fakat henüz etki görmüş değilim,orası sorun değil aslında er yada geç etki göreceğime inanıorum ama Pazar gününe kadar vaktim var sonrasında malesef telkinleri dinleme imkanım yok olacak o durum biraz keyfimi kaçırıyo sevgilerle t678
geceleri dinleyebilirsin yada ne bileyim uyuduğun her an dinleyebilirsin..mp3 çalar al kendine...nasıl dinleme imkanın yok olacak ki...?????????????????

günlüğün hayırlı olsun cem paylaşımlarını bekliyoruz

Geceleri zaten dinliyorum arkadaşlar,ikincisi ise pazar günü şehir dışına çıkacağım ve gideceğim yerde(tezemlerde 44 ) pek gece veya gündüz dinleme zamanım olmayabilir,zaten olmayacaktır ama bakalım bi çözüm bulmaya çalışacağım t678

serpil22 ' Alıntı:
günlüğün hayırlı olsun cem paylaşımlarını bekliyoruz
teşekkür ederim mutlaka paylaşacağım kiss3

Sabah 12.30 civarında bişey düşündüm ufak bi dalgalanma oldu geçti dışarı çıktığımda pek bişeyin değişmediğini gördüm 4897

Cem.... ' Alıntı:
Sabah 12.30 civarında bişey düşündüm ufak bi dalgalanma oldu geçti dışarı çıktığımda pek bişeyin değişmediğini gördüm 4897

Bünyeden Bünyeye FarkLıLık Gösterebilir.. Fakat Emin OL Gerçekten Değişim Bir Anda OLuyor.. Farkında OLmadığın An Senden BekLenmeyen Bir Atraksiyona Girersen BiL Ki Değişimi Kapından İçeri ALmışsın.. smil56

SevgiyLe KaL..

TR-ance ' Alıntı:
Cem.... ' Alıntı:

Bünyeden Bünyeye FarkLıLık Gösterebilir.. Fakat Emin OL Gerçekten Değişim Bir Anda OLuyor.. Farkında OLmadığın An Senden BekLenmeyen Bir Atraksiyona Girersen BiL Ki Değişimi Kapından İçeri ALmışsın.. smil56

SevgiyLe KaL..
çok teşekkürler tr-ance bende değişimi yaşayacağımı biliyorum ama zaman sıkıntım var işte... gulensmiley

Ben şuçluluk ve ego dinliyorum ama zaten pek suçluluk duysu olmayan ve egosu yüksek olan biriyimdir acaba buyüzdenmi etki görmüyorum zaten bu gün7. gün en iyisi suçluluğu çıkartıp kendine güveni ekliyecem sevgiler.... hismiley

benim nacizane tavsiyem bir hafta daha sabredip suçluluğu daha sonra çıkkartıp ara ara tekrar eklemendir.. b456 suçluluk düşünceme göre her insanın az ya da çok farkında olarak ya da çok fazla olmayarak içinde barınan ister istemez içselleştirdiğimizduygulardan bir tanesi diye düşünüyorum ..

Asalett ' Alıntı:
benim nacizane tavsiyem bir hafta daha sabredip suçluluğu daha sonra çıkkartıp ara ara tekrar eklemendir.. b456 suçluluk düşünceme göre her insanın az ya da çok farkında olarak ya da çok fazla olmayarak içinde barınan ister istemez içselleştirdiğimizduygulardan bir tanesi diye düşünüyorum ..
ok. öyle yapayım o zaman 4897

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri