İştah Açılması Etkisi

Telkinler İştahınızı Nasıl Etkiledi?

• Kullanılan toplam oy
    184
Ynt: İştah Açılması Etkisi

Atakan bey merhaba,
Başlarda sindirim sistemim çok ii çalışmaya başladı. ama bir haftada 1,5 kilo aldım.. bu durumdan hiç hoşlanmadım. 1-)bu kilo almaya hangi telkin sebep oluyor. bir de çok sinirli oldum. 3 gündür geceleri dinliyorum ama sabahları çok sinirli kalkıyorum . 2-)gece ve gündüz dinlemek arasında bir fark var mı .geceleri rüya görüyorsun ve bu da bilinçaltının boşalması buna engel mi teşkil ediyor. ?
15 gün içinde kilo vermem lazım 3-)bunun için hangi telkini dinlemeliyim. 4-) kişiye özel kilo verme telkinin de iştahın kesilmesine ve az yemeğe ve spor yapmaya yönelik yani daha fazla diyete ve zayıflamaya yönelik bir cd hazırlamak mümkün mü. bunun benim için maliyeti ne olur.
şimdiden çok teşekkürederim.

İçmiş olduğunuz 6 bardak su zaten bir kilodur.Dolayısı ile 1 kilo gibi rakamları ölçmek zordur.Bazen vucudumuzsa su oranı artabilir.Burada önemli olan tartıdan çok vucutta ki oranlardır.

Bunun dışında eğer önceden yediğinizde suçluluk duyuyorsaniz bu etkinin azalmasi ile iştah artmasi olabilir.

Gece dinlemek uygundur.Ancak dilerseniz tüm gece dinlemek yerine listenizi 4-5 saat olacak şekilde ayarlarsiniz.Böylece uykunun bir bölümü öğrendiklerinizi pekiştirmenizi sağlar.

Kişiye özel cd ler için siparis cd bolumunden form doldurabilirsiniz.

siteyle tanışalı 3 gün oldu ve tesadüf eseri tanışdım bazı telkinleri dinliyorum ve süper bir şekilde iştahım açıldı yıllardır böyle iştahım olmamışdı teşekkürlerr

merhabalar hoşgeldiniz.. 956k

güzel paylaşımlarınızın devamını dileriz...sevgiler... wave

selam. bende bi kaç gündür doymak bilmiyorum neredeyse. yemek yedikçe dahada istiyorum.

bisiklet yapmalıyım.

5 gün önce eczaneye gidip zehir ilacı sormuştum.içip öldürecektim kendimi.bulamadan zehir mehir eve geldim.çok mutsuzdum.sonra açtım bilgisayarımı googlede arama yaparken bu siteyi buldum..yazılanlar hoşuma gitti.. telkinleri görüp o gün başladım dinlemeye.bugün 5.günüm,günde tam olarak ne kadar dinlediğimi bilmiyorum ama 13-14 saat dinlediğim kesin .şu an içimdeki huzur tarif edilemez,yaşanır.
ayrıca ailem yemek yemememden hep şikayetçiydi,bugün yediklerimi gördüklerinde çok şaşırdılar...bende şaşırdım kendime..gerçekten hayatımda yaşadığım en inanılmaz tecrübe bu.

iyiki bulamamışsın alen cim.. ark5

ve yanımıza hoşgeldin.. vien1

bu güzel mesajınla yüreğimizi sevindirdin.. blissy

her gün sabah ve akşam en az 2 mesaj bekliyor olacağız senden.. sevincli

yediklerin afiyet olsun.. şifa olsun.. tender45
bir an evvel arzuladığın mutlu ve huzurlu yaşamın içinde yer alman dileklerimle .. s456

telkinleri düzenli bir şekilde dinlemeye devam super

sevgiler.. ttli3

Merhaba.Ben 1 hafta önce üye oldum buraya ve bu benim ilk yorumum.Nerdeyse bir haftadir dinliyorum ego ve suclulugu.Aslinda kilo vermek icin bulmustum burayi ama Atakan beyin yaptigi yorumlardan ilk önce ego ve suclulugu diyleyeyim dedim.1,5 aydir rejimdeyim.3 kilo fazlam kaldi.Bunun icin diyet yaparken 1 haftadir istahimin cok acildigini,diyette olmama ragmen bogazimi tutamadigimi farketmistim.Hatta esime bile söylemistim acaba telkinlerin bende ters etki falan yaptigini.Hatta yarim kilo almisim.Cok üzülmüstüm kilo almama.Ama simdi burayi okuyunca istahin gercekten acildigini ögrendim.Insallah bu gecici bir durumdur.Cünkü kilo almaya devam edersem ne yaparim bilmem.
Atakan bey cok tesekkür ederim insanlara böyle bir yardimda bulundugunuz icin.Sizi görmeden bile cok sevdim.

merhabalar azerikizi.. hismiley

bu geçici durum lütfen endişe etme..

diet yaparken kendini şartlandırıyordun.. ve falza kalorili yiyecekler yediğinde suçluluk hissediyordun..
doğal olarak ilk etkin içindeki bu baskıladığın duygularından yana oldu ve iştahın açıldı..

suçluluk telkini aynı zamanda metabolizmanıda hızlandırır..
içinizdeki duygular dengeye gelmeye başladıkça kendiliğinden kilo vermeyede başlayacaksınız..

rejimlerden ziyade daha sağlıklı beslenme alışkanlığını kazanacaksınız..

kısa sürede mutlu haberlerinizi almak dileklerimle.. thumbsanim

sevgiler..

kilo verme

size tavsiyede bulunmak istiyorum.

anladığım kadarıyla kilo vermek istiyorsunuz.

öncelikle soranlara 5 kilo verdim diyerek başlıyacaksınız ve vereceksiniz.buna inanın.

ben bu şekilde(aldım diyerek) 15 kilo aldım .

Tesekkür ederim shamanic.Bu kadar hizli bir cevap gercekten beklemiyordum ki özellikle gecenin bu saatinde.Buradan yorumlara ve sorulara ne kadar deger verdiginizi anladim.
Bu istah acilmasinin da gecici bir süre olmasi da rahatlatti beni.Gerci ben buraya sadece kilo verebilme adina üye olmustum ama diger telkinler de harika.Ego,sucluluk,,kendine güven gibi telkinler tam benim ihtiyacim olan seyler.Cünkü ben kendimi dünyanin en kendine güvenmeyen insani olarak görürüm.Insallah telkinler bana iyi gelecektir.

amacım bıraz da zayıflamaktı..demek ıstahın sebebı buydu..neyse hersey olumlu olcak deıl ya...bıseylerı feda edecegız lebet

ben şu an 5. gündeyim....ve iştahım inanılmaz açık..hatta o kadar açık ki her an birşeyler yiyesim var..birşeyler yemiş isem aradan yarım saat geçtikten sonra tekrar acıkıyorum...bir süre birşey yemediğim zaman da şekerim düşüyor...inşallah düzelir ilerleyen zamanlarda :)
çünkü diyetisyen kontrolunde kilo vermeye çalışıyorum..diyetisyenime karşı mahçup olmak istemiyorum...çünkü daha önce de kilolarımı yağ olarak geri aldığım vakalarım olmuştu...

silvia ' Alıntı:
ben şu an 5. gündeyim....ve iştahım inanılmaz açık..hatta o kadar açık ki her an birşeyler yiyesim var..birşeyler yemiş isem aradan yarım saat geçtikten sonra tekrar acıkıyorum...bir süre birşey yemediğim zaman da şekerim düşüyor...inşallah düzelir ilerleyen zamanlarda :)
çünkü diyetisyen kontrolunde kilo vermeye çalışıyorum..diyetisyenime karşı mahçup olmak istemiyorum...çünkü daha önce de kilolarımı yağ olarak geri aldığım vakalarım olmuştu...

sizler bunları yazdıkça ben kilo verme telkinini listeden çıkartacağım gibi görünüyor bu gidişle :s zaten zor kilo veriyorum :( 10 gün oldu 1 kilo anca verebildim :( okadar iştah açılmasına katlanamam çok fazlam var çünkü :'(

zaten yeterince açık olan iştahım biraz daha açıldı eyvah böyle giderse ben kilo veremeyeceğim kilo alacağım. cilgin897 şu iki hafta geçse de telkinlere bir de kilo için olanı eklesem neutrali5

Merhabalar bende sitenin yeni müdavimlerindenim bugün 6. günüm işyerinde akşama kadar dinliyorum.Akşamda yatmadan önce dinlemeye başlıyorum bütün gece dinliyorum.
Normalde tatlı pek yemem ama şu bikaç gündür krize girmişcesine canım tatlı istiyor .Allah allah diye düşünüodum kendimce acaba şekerle ilgili bi hastalığım falan mı başlıyor diye bu başlığı görünce dedim ki herhalde telkinlerin etkisi.... :)

Herkese sevgiler... ice1

Bende tam tersi etki yaptı;iştahım azaldı

Üstelik ben tatlı delisiyim hiç yemesem orta boy bitter tableti yutardım sevincli

Gerç benim yemem hep sıkıntıdandı,aklıma hep önceden yaşadığım olaylar gelir,onarın acısını v epişmanlığını duyardım,sonra ha babam yemek,abur cubur,

Şimdi canım hiç tatlı istemiyor,kaldı ki kilo ver telkini hiç dinlemedim,ihtiyacımda yok zaten hih33 dl67

Yanlız sindirim sistemimim fena çalışmaya başladı,birde çok susuyorum

Olsun su içmek iyidir kahvesmiley

İki gündür iştahım neden bu kadar açıldı diye düşünüyordum neseli56 demek ki böyle bir etkisi varmış gulensmiley

mrb size katılıyorum.önceden her üzün tüde iştahım açılır yemek yerdim.6 7 ay gibi bir süre iştahım kapandı moralmen zor günler geçirdim.ve sonunda mutlu olmami hisedecek bir olay yaşadım iştahım birden çok açıldı kilo vermiştim almaya başladım hatta en çok tatlı ve hamur işi bununla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum yani tatlı isteği ve hamur işi isteğinden bilinçaltıylamı ilgili acaba?
ayrıca benim strese bağlı yıllardır var olaan seboreik dermatit denilen bir cilt rahatsızlığım var ve buna bağlıda aşırı saç dökülmesi yara ve ciltte kızarıklık oluyıor bunun bilinçaltı telkni varmı sanıyorumki her rahatsızlığın psikolojik nedneleri
var ilaçllar ytersiz artık ne dersiniz?

merhabalar yurdam ..

evet her rahatsızlığın bilinçaltımızda bir nedeni var..

suçluluk ego ve kendine güven i dinleyerek başla..
http://www.hayatimdegisti.com/forum/font_colorred_dikkat_mp3leri_buradan_yukleyinizfont-b254.0/

ardından rahatsız olduğun konu ile ilgili olarak atakan bey den detaylı bilgi alıp özel telkin de yaptırabilirsin..
http://www.hayatimdegisti.com/forum/profiles/hayatimdegisti-u4.html

kısa sürede güzel haberlerini duymak dileklerimle...

sevgiler..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri