Kendimi çok............gördüm Bugün.

Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün.

Kendimi çok ezik ama mutlu gördüm bugün

sinirli 789569

çok üzgün durgun gördüm bugün 88a

heyecanlı gördüm partysmiley

yıkılmış darmaduman olmuş

melek gibi mlk34

kendimi cok yorgun gördüm bugun
kendimi cok büyümüs gördüm bugun
kendimi cok ölümlü gördüm bugun
kendimi cok canli gördüm bugun
kendimi cok misafir gördüm bugun
kendimi coook yolun başinda gördüm bugun rt67

kendimi iyi gelecekten umutlu gördüm bugün

zinde,dinamik ve mutlu kiss3

şaşkın gördüm bugün aa34

5 gun oncesine gore biraz daha topladim kendinmi acisi hafifledi diye degil baska secenegim yok diye.kendimi teselli edicem .niyemi?aci oldurmuyor da ondan iste
bu soku kac yilda atlatirm bilmem 5-belki 6-7-8 bilmem kac yil!

sümbülcüm kaç gündür sesimi çıkarmıyorum bekliyorum konuya karşı öfken geçsin diye... öfkeyide yaşayıp içimize atmamak gerek çünki... teselli sözleri ondan iletmedim sana...
ama 5 -6 yıl mı..... n9598 saana 3 gün daha süre sonra olayı arzu ettiğin kadar paylaş bizlerle... bakarsın daha kısa sürede atlatmanın bir yolunu biliyoruzdur...
malesef böyle olayları yaşayan ne ilksin ne de son kuzum... güçlü olamak ve öğrendiklerimizi uygulamak işte bu günlerde lazım...
yıllarımızı heba etmemek adına... ark5

sevgiler...

krzm67 gördüm canııımmm

biraz sinirli ama ümitli.

**shamanic** ' Alıntı:
sümbülcüm kaç gündür sesimi çıkarmıyorum bekliyorum konuya karşı öfken geçsin diye... öfkeyide yaşayıp içimize atmamak gerek çünki... teselli sözleri ondan iletmedim sana...
ama 5 -6 yıl mı..... n9598 saana 3 gün daha süre sonra olayı arzu ettiğin kadar paylaş bizlerle... bakarsın daha kısa sürede atlatmanın bir yolunu biliyoruzdur...
malesef böyle olayları yaşayan ne ilksin ne de son kuzum... güçlü olamak ve öğrendiklerimizi uygulamak işte bu günlerde lazım...
yıllarımızı heba etmemek adına... ark5

sevgiler...

tesekkur ederim schmanic sagol arkadasim ama ben ofkeli degilim.dunyam yikildi birden sanki.toplamaya calsitiyorum kendimi ama sok tu bu.

simdi biraz daha iyiyim.baska carem yokki.yasayacagin degil mi?!

hem de öyle güzel günler yaşayacaksın ki umutla... sevgiyle... mutlulukla... başarılarla dolu olarak...
geriye dönüp baktığında bu yaşanmışlığında dünyanı yıkmak adına değil.. temellerini sağlamlaştırmak adına karşına çıktığını bilerek...

sevgiler..

agl34 oyle olucak tabii ki hele bi gecsin su zor zamanlar.gecer biliyorum gecer ama biraz beni yorara da gecer

kendimi çok dalgalanan halde gördüm bugun.
kendimi cok pötükareli gördüm bugun demek gibi bişey bu biraz karişik ama kendi içinde düzenli yani. y789
ben ne dediğimi biliyor muyum? smil56
cok komikim ne güzel kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri