matrix'e hükmedin

arkadaşlar kitabımı dün aldım ve heyecanla okumaya başladım... kitabı almadan önce iki nokta calısmalarıma baslamıstım en son geldigim seviye 2 günlük bir calısma neticesinde belirledigim 2 nokta arasındaki cekimi yakalamak olmustu.. henüz kitapta 2 nokta ile ilgili kısımlara gelmedim ama burdan anlatılanlara göre denedigimde 2 parmagım arasında mıknatısın birbirini itmesi tarzı bir manyetik alan olusuyor gercekten parmaklarım hem cekip hemde itiyor sanki birbirlerini bu hissi ancak mıknatıs etkisiyle acıklayabiliyorum....
suara imajenize etmede sıkıntılarım var biraz yani cekimi yakalamanın heyecanı ile istedigim etkiyle hayal edemiyorum kafamda niyetimi... buna ragmen 2 gündür bişeyler oluyor gibi ama tesadüf olmadıklarından emin olana kadar ben bu işi kaptım diyemeyecegim.. kitapta iki nokta kısmına gelmeyi heyecanla bekliyorum.. tavsiye eden ve deneyimleriyle yardımcı olan arkadaslara sonsuz tesekkürler... iyiki varsınızactionsmile

Water_Nymph kitabı nereden aldın?ben bulamadım da...

capitol d&r dan aldım .. gittigimde yoktu yalnız baska bir subelerinde son 1 tane kalmıs onuda o subeden getirttiler benim için. bulamayanlar d&r ları bi gezsin bence görevliye sorarsanız kitabı bilgisayardan kontrol edip baska magazalarda varsa getirtiolar sizin için gittiginiz subede yoksa bile. umarım yardımcı olabilmişimdir.. actionsmile

Merhaba arkadaşlar.Yazılarınızı uzun zamandır takip ediyorum.Doğruluğundan hiç bir şüphem yok.Şuan moralim çok bozuk.Çalıştığım işyerinde 5 aydır maaş alamıyoruz.İlerdede alacağımı zannetmiyorum.İş değiştirmek istiyorum ama bundada yaş problemi oluştu.Aslında ne kadar problem olmasada problem yaptılar.Çerkezköye kipa açılıyor ve ben oraya girmek istiyorum.Başvurumu yaptım ama soruşturduğuma göre tercihleri daha gençlerden başlıyorlarmış ben çokmu yaşlıyım yaşım 32.Ben kitabı okumadım fakat sizlerin anlatımlarıyla yapmaya çalışıyorum.Moralim bozuk olduğu içinden kendimi tam veremiyorum.Sizden ricam iki noktayı benim için uygularmısınız.Herkese teşekkür ederim..

eğer 32 yaş için yaşlı dersen kendine ben 45 yaşındayım ozaman boğaz köprüsünden atmalıyım kendimi.. çünkü bende iş arıyorum tam 13 aydır yani 1 yılı 1 ay geçti.. ama hala yok.. ama ümitsiz değilim fakat kanatlarım da cidden çöküntü başladı... iki nokta ya çok güvendim fakat çalışmadı bende tabiki bu benim eksikliğim olmalı.. benim için en zor olanıda 8 ekim 2009 da nikah yaptık fakat iş yokluğundan eşim çalıştığı işyerinde lojmanda kalıyor bende annemin yanında.. inanın sıkıntım buyuk...

iki nokta yı başaran arkadaşlarım LÜTFEN yardım edin bana ... iki nokta enerjinizi benim için kullanın.....sigrt56

kitab'ı d&r com dan sipariş ettim bu gün elime geçti bu kitabı piyasada bulamayan arkadaşlara duyrulur.

Merhabalar öncelikle. Bugün kitabı Taksimde hangi mağazaya baktıysam bulamadım. Daha sonra yine orada ikinci el kitaplar satan dükkanların olduğu bir pasaja girdim. İlk yere sordum ve bilgisayardan bakıp kitabın olmadığını söyledi. Biraz daha dolanıp sormak istedim ama ümidimi yitirip çıkıyordum ki o ilk sorduğum dükkanın kapısının önündeki tezgahın üstünde kitap duruyordu. Çok ilginç açıkçası. Satıcıya gösterdim ve adamda şaşırdı. 7 liraya aldım. Kitabı kendime çektim sanırım :) İlginç... Mutlu günler...956k

her foruma girdiğimde okuyorum bu konuyu ve daha bırak matrixe hükmetmeyi, yanından bile geçemedim :)

İki noktayı ve bengusunun bonuslu sayfasını da okumanı tavsiye ederim delitay...

[size=+1] bengusunun yazdığı " evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi" başlıklı konu ttli3

Sevgiler [/size]

Sizce kitabın tamamını okuduktan sonra mı uylamalara başlasak yoksa her anlattığını uygulayarak mı devam edelim :)

Herkese Selamlar... burada yazılanları okuyunca çok mutlu oldum.. yalnız denemelerimden henüz bir sonuç almı değilim... Dün kitabı okudum sanırım tekrar okumam gerekli... bu konu ile ilgili tüm forum sayfalarını hatmeme rağmen uygulamayı yapıp başarılı olmuş arkadaşlara bir kaç sorun olacak.. lütfen yönlendirme yapmayın çünkü bütün samimiyetimle söylüyorum günlerdir forum sayfalarını okuyorum...

1- iki nokta yapıldığında çekim hissedildikten sonramı istediğimiz şeyle ilgili imgeleme yapıyoruz yoksa başlarkenmi imgeleme yaparak bağlantı kuruyoruz ?

2- serbest bırakma yöntemi dediğiniz tam olarak nedir... maalesef tecrübe edemediğimiz için yaptıktan sonra merak ediyoruz be aklımızdan çıkmıyor basit bir şeyde olsa...

3- imgeleme yaparken konuşabiliyormuyuz yani olmasını istediğimiz şeyi seslendiriyormuyuz yoksa sadece düşünüyormuyuz...

selamlar,
belki defalarca sorulmus ve cevaplanmistir ama sayfalarin hepsini okuyamadim dogal olarak.
ve soyle bir sorum var. dun gece iki nokta calismasi denemelerimde ilk kez degisik bisey oldu.
yastik uzerinde calisiyordum ve ellerim asagi yukari 30 saniyede bir birer cm birbirine dogru cekildi miknatis gibi.
ve sonunda iki elim birbirine kavustu.
tabiki o anki his,bag kurabilme,hiclikte olabilme vs onemli ama bu miknatislanma da dogru yapabildigime isaretmidir ?
tesekkurler..

1- iki nokta yapıldığında çekim hissedildikten sonramı istediğimiz şeyle ilgili imgeleme yapıyoruz yoksa başlarkenmi imgeleme yaparak bağlantı kuruyoruz ?

2- serbest bırakma yöntemi dediğiniz tam olarak nedir... maalesef tecrübe edemediğimiz için yaptıktan sonra merak ediyoruz be aklımızdan çıkmıyor basit bir şeyde olsa...

3- imgeleme yaparken konuşabiliyormuyuz yani olmasını istediğimiz şeyi seslendiriyormuyuz yoksa sadece düşünüyormuyuz...

1) Başlarken imgeleme yaparak bağlantı kuruyoruz. Çekim sonrasında kendiliğinden geliyor zaten.

2) Serbest bırakma dediğimiz şey GÜVEN dir. İsteğimiz her ne olursa olsun, onu dile getirdikten sonra olacağına olan İTİMAT tır. O istenilen şey bizim ve bütünümüzün hayrına olan bir durum ise, onu yaşayacağımıza olan İNANÇ tır. GÜVEN duygusunun olduğu yerde sorgulamaya gerek olmaz, beklemeye, meraklanmaya ihtiyaç duyulmaz. Biz gerekli yerlere isteğimizi belirtmişsizdir, yapılması gereken tek şey onun hayatımıza geleceği ana sevgiyle kucak açmaktır.

3) Bu tamamen kişisel bir durum. Yani isterseniz imgeleme esnasında isterseniz çalışma sonrasında sesli bir şekilde 'Ben ....... ........ . (isim soyisim söylenir) şu şu şu dileğimin benim ve bütünüm hayrına olacak şekilde hayatıma kolaylıkla girmesine niyet ediyorum. Bu dileğimi ve daha iyisini sevgiyle kabul ediyorum' diyebilirsiniz.

selamlar,
belki defalarca sorulmus ve cevaplanmistir ama sayfalarin hepsini okuyamadim dogal olarak.
ve soyle bir sorum var. dun gece iki nokta calismasi denemelerimde ilk kez degisik bisey oldu.
yastik uzerinde calisiyordum ve ellerim asagi yukari 30 saniyede bir birer cm birbirine dogru cekildi miknatis gibi.
ve sonunda iki elim birbirine kavustu.
tabiki o anki his,bag kurabilme,hiclikte olabilme vs onemli ama bu miknatislanma da dogru yapabildigime isaretmidir ?
tesekkurler..

Niyetinizin sizin ve ilgili herkes için en hayırlı şekilde hayatınıza kolaylıkla gireceğine dair güzel bir işarettir :) Şu andan hayırlı olsun..

tesekkurler Redflowers,cok sevindim ;)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri