Telekült Kardeşliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ijj10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Okudum bile. Her gün bile yapabiliriz bunu eğer diğer arkadaşlarımıza da faydalı olacaksa neden devam etmeyelim...

canım bu hafta hergün 22,,30 da turhan için yapacağız ..sonra herkes için metin hazırlayacak turhan ve sırayla her hafta birimiz için isteyeceğiz..

Katılan ve yarından itibaren katılacak olan tüm arkadaşlara teşekkürler. güzel bir duyguymuş bluegirlx o anda birilerinin seninle olduğunu hissetmek.

çOK ilgiçtir. 2 gündür 10.30 da buraya gelmeyi unutacağımdan korkuyorum. Ama 10.30'a 5 kala içimden bir ses beni dürtüyo, siteye giriyorum.
Bu arada metni çok beğendim. Ben de aynısından istiyorum Turhan..

Aynı metnide kullanabiliriz eğer daha farklı konularada değinmek istersen revize edebiliriz. yaklaşık 5 kişiyiz (daha tam emin değilim) buda demektirki her 5 haftada bir birimiz için çalışacağız.

turhan aklında şüphe olmasın siteye giremiyorum ama tam vaktinde metni okuyorum..içini ferah tut..inanırsan olacak..bende metni çok beğendim..

Evet bence de. Her gün aynı saatte siteye girme şansımız olmayabilir. Kimsenin şüphesi olmasın.
Bu arada gruba yeni arkadaşları da bekliyoruzzzz...

bu arada siteye girenler...haayatım değişti dünya çapında tanınsın demeyi unutmasınnn...

hayatım değişti dünya çapında tanınsın.

Teşekkür ederim arkadaşlar gruba bişeyler yazdım girenler orayada baksın. bu arada dediğim gibi kişiye göre revizyonlar yapabiliriz. Birlikte olmak, birlikte inanmak çok güzel. hepinize sevgiler.

ya hani çeviri bu akşam aynısını okuyoruz değil mi

Evet aynısını okuyoruz. Gün içinde istanbula gittim toplantılarım vardı zaman ayıramadım. kısaca başarana kadar kimseye bahsetmeyin. onların eleştirileri ve olumsuz düşünceleri sizleri etkiler diyor. gece tam metni yazarım

tamam ..metini okuyalım ve kimseye bahsetmeyelim..sevgiler..

Negatif insan ve olaylardan uzak durun.(Hep olumsuz konuşan hep şikayet eden yada eleştiren insanlar
sizi olumsuz etkiler. ilişkilerinizi en azından bir süreliğine inancınız tam oturana kadar sınırlayın.)
Siz kendinizi geliştirmeye çalışırken hiç kimseye
negatif enerjilerini size yükleme fırsatı vermeyin.
Gerçekten ilgilenmedikleri ve tümüyle destekleyici olmadıkları sürece hiç kimseye
yeni inanış ve düşüncelerinizi ve nereden geldiklerini açıklamanız gerekmiyor.

Yeni düşüncelerinizi ve inanışlarınızı hiç kimseyle tartışmayın yada savunmayın. Bu konunun psikolojik temellerini anlamayacak
kimselerden uzak durun(konu ile ilgili konuşmayın diğer etkinliklerde bulunabilirsiniz.)

On dakika sonra yani 22.30 da Turhan için yazılan metni 5 kez okuyacağız.

[q

uote=intercool;590695]Ben de varım bugün napcaz gayri ?2600[/quote]

Negatif insan ve olaylardan uzak durun.(Hep olumsuz konuşan hep şikayet eden yada eleştiren insanlar
sizi olumsuz etkiler. ilişkilerinizi en azından bir süreliğine inancınız tam oturana kadar sınırlayın.)
Siz kendinizi geliştirmeye çalışırken hiç kimseye
negatif enerjilerini size yükleme fırsatı vermeyin.
Gerçekten ilgilenmedikleri ve tümüyle destekleyici olmadıkları sürece hiç kimseye
yeni inanış ve düşüncelerinizi ve nereden geldiklerini açıklamanız gerekmiyor.

Yeni düşüncelerinizi ve inanışlarınızı hiç kimseyle tartışmayın yada savunmayın. Bu konunun psikolojik temellerini anlamayacak
kimselerden uzak durun(konu ile ilgili konuşmayın diğer etkinliklerde bulunabilirsiniz.)

bu söylediklerinde o kadar haklısın ki anlatama..ben eşimle bile konuşmuyorum bu konuyu..senin için tam saatinde olmaya çalışıyorum. ama bugün 5 dakika geciktim ..yinede okudum..ezberlemek üzereyim hatta...y789

Arkadaşlar herkes kendine uyan saati söylesin öyle bir değişiklik yapacaksak beraber yapalım. Ben sati biraz daha ileri alıp el ayak çekilince yapmayı öneririrm. ama sizin görüşünüz nedir.

benim için 22,30 uygun..

ben 23:30 yapalım derim öyle muhabbetin ortasında hadi ben 5 dakka çekilecem zor oluyor. Zaten sanırım sanırım 2-3 kişiye düştü katılım. Her türkçe projede olduğu gibi bir gazla başlanıp bitirmeden sıkıldı insanlar. Neyse Pazargünü senin için bir şarkı yazayim Bluegirlx.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri