Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Silvia nın günlük defteri :)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Silvia nın günlük defteri :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugün pek iyi değilim....istemsiz olarak ağlama ve gülme krizlerine girdim..sinirimi bozan ve sabır ve tahammül gerektiren birşey karşısında dayanamadım ve ağlama ve gülme ataklarım oldu.....aslında bu durum bende mart ayından beri var...bilmiyorum tekinlerin etkisi varmı yoksa mart ve sonrasında olandan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Silvia nın günlük defteri :)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-06-2008, 06:51 PM   #21 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Ynt: Silvia nın günlük defteri :)

Bugün pek iyi değilim....istemsiz olarak ağlama ve gülme krizlerine girdim..sinirimi bozan ve sabır ve tahammül gerektiren birşey karşısında dayanamadım ve ağlama ve gülme ataklarım oldu.....aslında bu durum bende mart ayından beri var...bilmiyorum tekinlerin etkisi varmı yoksa mart ve sonrasında olandan bir farkı yokmu bilmem ama telkinin etkisi olduğunu düşünmek istiyorum... son 2 gündür daha az dinlemek zorunda kalmıştım başka işlerden dolayı..belki de yokluğunu aradı bilemiyorum...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-06-2008, 07:15 PM   #22 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point

silvia'cım için rahat olsun ,benim de telkinlere ilk başladığım günlerde,ağlama nöbetlerim oldu .engelliyemiyodum,bi şey düşünmediğim halde,kendiliğinden ortaya çıkıyodu.şimdi iyiyim.bazen sebepsiz tebessümlerim oluo,o da geçici .sen de telkin kaynaklı olduğuna ve kısa bi süre sonra normale döneceğine inan.bu telkinlerin bilinçaltına hizmet ettiğine inanıyorum ama tersini düşünüp telkinlerin etkisi olmadığını düşünelim şimdi.bu durumda da biz bi sürü zaman şartlanarak ,iyi olacağımızı düşünerek bu telkinleri dinliyoruz.placebo etkisi diye bi şey var yani, inanılarak yapılan bi şeyin etkisi olmaması imkansız.telkinlerinde bilimsel boyutu var zaten ki kesinlikle çok faydası olduğuna eminim.ayrıca inanarak ,şüphe etmeden dinlemek ,telkinlere devam etmemizi sağlayacağı önemli .kafandan soru işaretlerini at .şimdiki yaşadıkların geçici,bunu da bil.kendine iyi bak.sevgiyle,sağlıcakla
Alt 28-06-2008, 10:49 PM   #23 (permalink)
birmutluluk
Guest

geçici gelgit dalgalanmalar yaşıyorsun anladığım kadarıyla dinleyen arkadaşlarda olan durumlar ben de dahil benzer ve yahut aynı şekillerde herkesin bilinçaltı depoları farklı olduğu için farklı tepkiler verebiliyoruz taşların yerinden oynadığını değişi sürecinin başladığını söyleyebiliriz iyi kötü savaşı olarak düşünebiliriz kötüler hemen yerini iyilere bırakmak istemeyecektir.. iraz sabırlı olmak gerekiyor küçük bir sinir boşalması olabilir normal süreçler olarak düşünmemeiz gerekir iyi dinlemeler yolu açık olsun
Alt 01-07-2008, 04:44 AM   #24 (permalink)
Yüzbaşı

963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

yine ben :)

telkinleri dinlemeden evvel müzik dinleme bağımlısıydım fakat eskisi kadar zevk almadığım gibi eziyet geliyordu ama mecburmuş gibi dinliyordum..şimdi ise muziğe bağımlılığımın azaldığını hissediyorum..senelerce durmadan muzik dinliyordum...şimdi muzik açtığımda eskisine oranla daha çok zevk aldığımı keşfettim yani kafam ütüleniyor gibi gelmiyor artık...ve de çok daha az dinleme ihtiyacı duyuyorum..meğer aşırı muzik dinlemek de benim zihnimi boş yere dolduruyormuş... muziksiz duramayan ben, artık gün içinde hiç dinlemesem neredeyse aramıyacağım...inanın telkin mp3 lerindeki su sesini her zaman dinlediğim muziklere tercih eder oldum...

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-07-2008, 04:52 AM   #25 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point

süper
herşey güzel olacak
Alt 01-07-2008, 07:00 AM   #26 (permalink)
Yüzbaşı

ay birşey daha keşfettim...aynaya baktım göz rengim bana her zamankinden daha açık gibi geldi...gözlerim kahverengi..ama sanki bugün daha böyle bal rengine kaçıyor gibi turunculu sıcak bir renk gibi gördüm gözbebeklerim de daha rahat seçiliyordu...sırf merakımdan renkli lenslerimi de takıp baktım ve hiç olmadıkları kadar açık ve belirgin renk durdular...

telkinlerin gözlerde parlama etkisi yaptığını okumuştum...ama bu gördüğüm şey parlamaktan da öte gözlerimin rengi de hafif açılmış galiba...
benim gibi göz renginin açıldığını düşünenler yada farkedenler var mı ?

Alt 01-07-2008, 01:06 PM   #27 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
17 Mesajinıza toplam 59 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
McDaniel is an unknown quantity at this point

Sevgili silvia bir kaç gün önce ağlama krizlerine girdiğini yazdığın iletinden sonra günlüğünü ve değişimini takip eden bir çok insanı üzmüştün ama son yazılarınla tekrar bizleri sevindirdin.. Umarım gözlerindeki değişme tüm hayatınada sirayet eder.. Mutlu kal..
Alt 01-07-2008, 01:12 PM   #28 (permalink)
ziyaretcixy
Guest

iyi gidiyosun silvia... aynen devam
Alt 01-07-2008, 05:18 PM   #29 (permalink)
Yüzbaşı

Hepinize çok teşekkür ederim canlarım sayenizde çok iyi motive oluyorum..
inşallah bir gün hep beraber mutlu bir dünyada yaşayacağız

Alt 03-07-2008, 10:26 AM   #30 (permalink)
Yüzbaşı

Bugün 13. günüm...bu 13 gün içinde ufak da olsa birşeyler değişti tabi...ama yine de hala düzelmeyen şeyler var..hala stres altındayım ve hala ders çalışmayı erteliyorum..onun yerine diğer ertelediğim şeyleri yapıp bitirmek daha işime geliyor..hala esas meseleyi arkaya atıyorum...acaba biyerde hata mı yaptım bilmiyorum...

neyse olanı biteni kısaca özetlemeye çalışayım
* stresten dolayı onca kuruyemiş yememe rağmen 1 kilo yağ kadar kilo vermişim..

* yapmam gereken işlerde hafızamın biraz arttığını farkettim..herşeyi not kağıdına not alırdım şimdi kağıdı okumadan orada ne yazdığını biliyorum..

* saçlarımı şekillendirme konusunda hep sıkıntı çekmişimdir...bu konuda yeni bir yol keşfettim ve daha iyi görünüyorum..aynada kendimi gerçekten beğendim..yüzüme yakışan günlük şekillendirmemi buldum sanırım..çok da zahmetli birşey değil...

* çok fazla insanla görüşmediğim bir yaşantım olduğu için diyalog ve rahat konuşma olarak ilerleme kaydedip etmediğimi bilemiycem..onu ölçecek ortamım yok..

ama hala stresliyim ve hala ders çalışmak ağır geliyor..ve bunu çok dert ediyorum kendime...beynim hala yeni şeyler öğrenmeyi reddediyor...içindeki varolanları da unutuyor zaten....aslında kendimde düzeltmem gereken çok şey var..bu şu anki gelişmeler o yüzden bana pek yeterli gelmedi ama hiç yoktan iyidir....e aslında kolay da değil tabi 26 yılın acısını çıkarmak..
hele ki benim gibi ergenlik çağından beri hayatı sürükleye sürükleye r psikolojisinde yaşayan biri için..

bir de sürekli tahammül etmek zorunda olduğum babamla yaşıyorum beni bir an rahat bırakmıyor...o varken en fazla neyi gerçekleştirebilirim ki hayatımda :(((

kafam çok karışık

Bookmarks