![]() |
Ynt: kendimden geriyeeee dur cerencim bu ne şiddet bu celal girlhaha özel telkinlerle Atakan bey ilgileniyor. konuyu anlatınca ne yapması gerektiğini bilir o zaten. özel mesajla ulaşabilirsin kendisine. tam bilmiyorum ama 50.000 tlk sanırım .. mevcut tlk kullanılır gerisini Atakan beyle konuşursunuz.. sorularına cevap olmuştur umarım kiss3 |
Ynt: kendimden geriyeeee tesekkür ederim ablacım ben biraz enerjik biriyimde hemen olsun istiyorum derty (can çıkar huy çıkmaz girlhaha) atakan beye özel msj yolladım bile aklımda daha çok soru var artık atakan beye ulaşınca sorarım yani birtane cdnin içinde 1 tane mi telkin var vs...... sevincli |
Ynt: kendimden geriyeeee gazi üniversitesinden ögrenci kayıt formu geldi derty mimarlık fakültesinini çok güzel bir heyecan wave |
Ynt: kendimden geriyeeee Tekrar hayırlı olsun. s456 EEE bulaşıklar ne olacak sen okula gidince ben bilmem seni bekler veya yerine birisini bırakacaksın GÖZÜN AYDIN |
Ynt: kendimden geriyeeee tesekkür ederim cedrus tamam bulaşıkları sana bırakıyorum girlhaha ögleden sonralarıda kafedeyim ben yıkarım canım cedrus abim hemende bulaşıkları yıkamayı kabul etti ark5 |
Ynt: kendimden geriyeeee 25889 25889 artık kim tutar seni.. başarılarının devamını diliyorum kiss3 Alıntı:
|
Ynt: kendimden geriyeeee [b] hemşooo hayırlı olsun sevincli ya ben hem sevindim hem üzüldüm simdi günlügüne yazmayım msn de beni bul acil msn acınca tamammı biliyorsun bende gazi universitesi mezunuyum ciddiyim beni bul önemli şeyler konuşcam senle . en büyük uyarıyı yapıyımda sakına sakın eczacılık fakultesine yanaşma okeymi ve o eczacılık fakultesinin karşısındaki imam hatip lisesine ordan sakın arkadaş edinme 1 dost 1 hemso tavsiyesi en kısa zamandada msn ni aç .! |
Ynt: kendimden geriyeeee serkancım tsekkür ederim biliyorum beni nekadar düsündügünü ama benim fakültem mimarlık_mühendislik fakültesi yani eczacılık bize baya uzak biyerde benim bulundugum yerde imam hatip lisesi yok askeriye var onayi tabi özeldende tavsiyelerini alırım super |
Ynt: kendimden geriyeeee atakan beye özel msj attım hala cevap gelmedi sadanim ne yapmam lazım?özel cd için benim üniversite açılmadan ders çalışma telkini almam lazım |
Ynt: kendimden geriyeeee Şehir dışında olduğum için bazı maillere ve özel mesajlara yanıt veremedim... Hepsine teker teker yanıt yazmaya başladım... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:56 PM. |