Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   kendimden geriyeeee (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/11304-kendimden-geriyeeee.html)

yeni bir hayat 21-08-2008 02:54 AM

Ynt: kendimden geriyeeee

cerencim, tebrik ediyorum alk78

Umarım kazandığın fakülteyi en iyi derecede bitirirsin.Adına çok sevindim.

Bu sitede kazandıkların senin için çok büyük bir artı. Ve bu artılarla önünde yeni bir sayfa açılıyor.Çok şanslısın.

Başarıların daim olsun... art56art56

ceren18 25-08-2008 03:40 PM

evet yavas yavas üniversiteli olma yolunda ilerliyorum çok az kaldı üniversitelerin açılmasına aslında açılmasını çok
istiyorum çünkü evde çok sıkılıyorum üstüme afakanlar basıyo bu sitede olmasa heralde sıkıntıdaan çatlardım b456
bugün sana anlatmak istedigim bişey var günlük suan beni seven ve benden cevap bekleyen 3 kişi var allahım sanki insanlar benim
kimseyle sevgili olmak istedigimi anlarmıs gibi gelip benden hoslanıyolar begenilmek herkesin oldugu gibi benimde hosuma gidiyo ama istemiyorum istemiyorum istemiyorum
kendimi hazır hissetmiyorum hem ask benim için herkesle yasanabilicek bişey degil ve ben yasımın henüz bunlar için erken oldugunu düsünüyorum hangi arkadasıma yakın davransam ve yüzüne gülsem patttt ben senden hoslanıyorum cümlesini duyuyorum ben hayatta bir kişiyi sevmek ve onunlada evlenmek istiyorum belkide buyüzden kimse bana cekici gelmiyo zaten bunlara kafa yorsam sanırım suan üniversitede olmazdım bazen sorun bende mi diyorum arkadasıma bir tane teklif gelsin havalara uçuyo biri bana teklif etsin ben hep endişeleniyorum sanırım okumak bir meslek sahibi olmak benim için herşeyden önde zamanla benim için eniyi olanı beni bulucak biliyorum super

MalloryKnox 25-08-2008 05:19 PM

Önceliklerini belirlemiş olman çok güzel Ceren :)) Bu nedenle herkesten farklı davranıyorsun. Bu bilinçli yaklaşımınla ilerde çok çok mutlu olacağını düşünüyorum hismiley

Bu arada kazandığın bölüm çok güzel, tebrik ederim. Okulunu güzel anılarla ve dostluklar kurarak tamamlarsın umarım super

ceren18 25-08-2008 05:26 PM

Alıntı:

MalloryKnox Nickli Üyeden Alıntı
Önceliklerini belirlemiş olman çok güzel Ceren :)) Bu nedenle herkesten farklı davranıyorsun. Bu bilinçli yaklaşımınla ilerde çok çok mutlu olacağını düşünüyorum hismiley

Bu arada kazandığın bölüm çok güzel, tebrik ederim. Okulunu güzel anılarla ve dostluklar kurarak tamamlarsın umarım super

tesekkür ederim malloryknox ttli3
insallah güzekl dostluk ve arkadaslıklar kurarım bir dosta okadar çok ihtiyacım varki gözüm kapalı güvenebilecegim herşeyimi anlatabilecegim canım kadar sevebilecegim birine çok ihtiyacım var gerçekten super kiss3

bigci 25-08-2008 05:31 PM

[b] sakın cerenm sakınnnn benden sana bi hemso bi abi bi arkadas bi dost tavsiyesi ben sendende kücükdüm asık oldugumda bak ilerdeki halin
örnek: set by bigci
daha sen okuyacaksın aşk nerden cıkdı sonradan icat etdiler onu :p daha bi büyü sonra düşün onu evlenmeyi felan şimdiden kendine bi yol seçmişsin bu yolu sakın bozma ve ilerle ne kadar zorluk olursa olsun. ! her daim yanındayım her zaman arkandayım en ufak bi basının sıkısmasında her daim burda biri var unutma !

ceren18 25-08-2008 06:21 PM

Alıntı:

bigci Nickli Üyeden Alıntı
[b] sakın cerenm sakınnnn benden sana bi hemso bi abi bi arkadas bi dost tavsiyesi ben sendende kücükdüm asık oldugumda bak ilerdeki halin
örnek: set by bigci
daha sen okuyacaksın aşk nerden cıkdı sonradan icat etdiler onu :p daha bi büyü sonra düşün onu evlenmeyi felan şimdiden kendine bi yol seçmişsin bu yolu sakın bozma ve ilerle ne kadar zorluk olursa olsun. ! her daim yanındayım her zaman arkandayım en ufak bi basının sıkısmasında her daim burda biri var unutma !

ibigci ben istemiyorum asık olmakta ben istemedikçe üstüme geliyolar suan 3 tane arkadasımınki samimiyetine güvendigim insanların bana asık olduklarını biliyorum 3 de farklı yerlerden tanıdıgım insanlar anlıcagın rahat bırakmıyolar istesem sevgilim olsun desem bukadar sanslı olmazdım heralde ama ben ideallerime ulaşmadan sevgili falan istemiyorum merak etme çizgimde devam yürümeye super

mücevher 25-08-2008 08:37 PM

canım bi kızı kırk kişi ister ama bir kişi alırmış sen bakma o isteyenlere daha onlarla çok karşılaşacaksın. sen yoluna devam et ki öyle de yapacaksın belli. seni düşüncenden dolayı tebrik ediyorum. 25889
önce kariyer aman ha. önce mesleğini eline al. ondan sonra bak etrafına. o zaman her şey çok daha farklı olacaktır emin ol. seni bekleyen hayat bile farklı olacaktır..... bunlar seni seven bir ablanın kalbinden geçenler sadece...... sapkal89

ceren18 25-08-2008 08:56 PM

Alıntı:

mücevher Nickli Üyeden Alıntı
canım bi kızı kırk kişi ister ama bir kişi alırmış sen bakma o isteyenlere daha onlarla çok karşılaşacaksın. sen yoluna devam et ki öyle de yapacaksın belli. seni düşüncenden dolayı tebrik ediyorum. 25889
önce kariyer aman ha. önce mesleğini eline al. ondan sonra bak etrafına. o zaman her şey çok daha farklı olacaktır emin ol. seni bekleyen hayat bile farklı olacaktır..... bunlar seni seven bir ablanın kalbinden geçenler sadece...... sapkal89

tesekkür ederim ablacım ttli3 kiss3

ceren18 25-08-2008 09:04 PM

aslında çok ilginç bi düzende yasıyorum kız arkadaslarım genelde yaptıgım herşeyi yapmaya çalışır ve kıskanç olurlar bazen arkadasım demek bile gelmiyo içimden allahım çok mu zor bişey istiyorum senden sadece güvenebilecegim ve sevebilecegim bir dosta okadar çok hasret kaldımki etrafımı leş kargaları sardı öss psikolojisini hep atlattım dedim ama megerse üstünü örtmüşüm ben arkadaslıga ozaman veda etmiştim çünkü şimdi ise etrafımı yapmacık insanlar sardı erkeklerinde tek derdi sevgilim ol anlıcagın gerçek sevgi bana suan çok uzakta okadar çok özledimki karsılıksız sevgiyi iyi niyeti insallah üniversitede karsıma iyi insanlar çıkar çünkü buzamana kadar nerde problemli insan varsa benim arkadasımdı artık dogru düzgün insanlar istiyorum gerçekler içinde yasamak istiyorum yapmacıklıklar içinde degil

Novos 25-08-2008 10:21 PM

cerencim aynı durum bende de var maalesef, ne yapsam ne etsem, ağzımla kuş tutsam da adamlara yaranamıyorum ama artık onlarla ilişkimi sınırlandırdım,
dürüst değiller çoğu, hep benim değerimi düşürmeye çalışıyorlar, yapmacık insanlar, bizler ne güne duruyoruz, burdayız. üniversite için de güzel düşün,
olumsuz düşünme hiç. karşıma kendim gibi insanlar çıkacak, iyi insanlar çıkacak de, çekim yasasını uygula, öyle oluyor ben işe başlamadan önce öyle düşündüm, aynı benim gibi insanlar çıktı karşıma, iyi niyetli, temiz kalpli insanlar.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:38 PM.