![]() |
Ynt: kendimden geriyeeee Alıntı:
|
Ynt: kendimden geriyeeee Sevgili ceren bulaşık mulaşık derken sen günlüğü unutmuşsun.Kaybetmişsin baya bir aradım.Yaklaşık 15 gündür günlüğünü yalnız bırakmışsın.Unutmuşsun 1 kelime bile yazmamışsın.Dedim ben şuınun günlüğünü bulayım da bir hatırlatayım üniversite sevincinden nerde unuttuğunu da hatırlamıyordur.Sana o konuda katılıyorum.Ben de sen gibi bir arayışa girmiştim.Ama umarım sen benim yaptığım hatayı yapmazsın.Dostun yok derken dost bulmak için.Kişiliğinden prensiplerinden doğrularından kesinlikle ödün verme.Zaten onlar gerçek dostunsa sen sen gibi davrandığın zamanda senin yanında olacaklardır.Bir de bence şöyle etrefına bir bak uzaklarda dost arama.Ben de o hatayı yaptım.Gözümün önündeki her zaman yanımda olanları görmedim.Göremedim.Aynı hatayı sen yapma.Mutlaka gerçek dostun vardır.Sen farkedememişindir.Şöyle bir bak ya okul arkadaşın ya komşun ya mahalle arkadaşın mutlaka birisi gerçek dostundur.Olmamasının mümkünü yok.Bende dostum yok zannediyordum.Halbuki şu iki üç gün içinde kendi kendimle bir muhasebe yaptım tam 6 gerçek dostum olduğunu farkettim.Oysa ben onları hep uzaklarda arıyordum.Onlar meğer yanıbaşımdalarmış.Neyse bu kadar yeter.Burası benim günlüğüm değil senin günlüğün günlüğünü bu kadar fazla ihmal etme bak sonra günlüğün sana küser |
Ynt: kendimden geriyeeee cedrus abicim ben kendimi bile unuttum uzun zamandır günlügüme bakmıyorum çünkü seneye çok hızlı bi tempoyla basladım pek vakit bulamıyorum siteyede 10 dk girebiliyorum sizlere bakmak için yine bomba gibisiniz wave günlügümden sölim hayal ablacım sitemizin asi cat56 suzzy ablacım kırmızı olmussunuz hayırlı ugurlu olsun mavii olanlarda var şimdi pek idrak edemedim sitede 2 günde degişiyo cedrus abimi görmesen hayatım degisti sitesi olduguna inanamıcaktım girlhaha abicim dostlar hakkında söyledigin seyler çok dogru ama ben sizinle birlikte kendimi bidaha gözden geçirdim ve eski arkadaslarımın hepsinin bana uygun olmadıgını anladım nedenide belli benimde eskiden oldugum gibi kimseyi önemsemeyen sadece kendilerini için yasayan insanlar onayi bugün üniversitedeki bikaç kişiyle tanıstım çok tatlı insanlardı ve pozitif elektrik aldım insallah artık daha düzgün dostlar bulurum haklısın dostun insanın karsına nezaman çıkcagı belli olmuyo hepinizi çok özledim 2 günde tender45 özellikle tac novos ve pamukla oyun oynamayı s45apk busene benim için çok yogun olucak oyüzden aradabir sizleri görmek için giriyorum hepinizi çok seviyorum kiss3 SHAMANİC ABLA SENİ AYRICA ÖZLEDİM BİZDEN GİZLİ TATİLE GİTMİSSİN girlhaha hosçakalın sapkal89 |
Ynt: kendimden geriyeeee cerencim.. http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...38.jpg%3Fv%3D0 satırlarını okurken ne kadar sevindim anlatamam.. blissy okulunda başarılar diliyorum... arzuladığın gibi iyi güzel kıymetli arkadaşlıklar kurmanı dilerim.. bizim için önemli olan senin başarılı bir şekilde hedeflerine ulaşman.. bunun içinde kısa ayrılıklar olsada katlanırız.. annenin iyileşme haberleri ayrıca sevindiriciyken arada sevgili baban da ameliyat olmuş.. hepsi için geçmiş olsun.. sağlıklı güzel haberlerini duyalım.. senin için yorucu bir yaz olmasına rağmen bu kadar keyifli haberlerle yepyeni bir başlangıç yapmana çok mutlu oldum.. ark5 başarılarının devamını dilerim tatlım.. yoğunda olsan da arada bizleri kendinden haberdar et.. http://s9.rimg.info/ea13c9ddbd445a49...e199af7d18.gifsevgiler.. kiss3 |
Ynt: kendimden geriyeeee günlügüm umarım bana kızmamıssındır nekadar uzun zaman oldu sana bişeyler yazmayalı malesef laptopum bozuk oldugu için arada bir girerkenşimdi hiç giremiyorum çünkü cerenin hayatı çok yogun ve sınavlarla dolu geçiyo okadar çok sey olduki hayatımda en önemlisi ben büyüyorum galia bunu hissettim artık yetişkin olmaya basladıgımı hissetmeye basladım üniversiteye baslayalı 5 hafta oluyo ama bana baya katkısı oldu güzel bir ortamdayım ve arkadaslarımıda sevdim üniversiteli olmak gerçekten çok iyiymiş özellikle sosyal aktivite açısından wave ben sana hayatımdaki degişiklikleri söliyeyim abim askere gitti ve onu çok özlüyorummmmmmm insallah tez zamanda gelir sonra abim askere gittikten 2gün sonra ablam nişanlandı çok stresli ama bi okadarda eglenceliydi okadar çok oynadımki artık parmaklarım oynatamıyordum girlhaha nekadar çabuk büyüdük hepimiz baska yerlere dagildık nese ablamın nişanından devam edeyim okadar çok akrabamız arkadaslarımız geldiki biz bile sasırdık bukadar çok sevenimizin olmasına hepside çok sevdigimiz bizim için özel insanlardı sonra nisandan sonra gençler toplandık ve bara gittik hepimiz çok eglendik bi baktık saat sabah 5 olmus zaman su gibi aktı gitti yani hayat benim için çok güzel gidio aman nazar degmesin ttli3 |
Ynt: kendimden geriyeeee ben nekadar uzun zamandır bişey yazmamısım günlügüme ben uzun zamandır kişisel gelişimide bıraktım aslında ya bazen bana geliolar gerçekten çok kaprisli kafam karısık oluyorum kendi kendimi gaza getiriyorum ben kendimi geliştirmek için ugrasıyım benim densiz arkadaslarıma iyi davranıyım karsımda koca bir hiçle karsılasıyım diyorum yine öle bir zamanımdayım şaşkın ama herşey karsılıklı degilki ben aslında kendim için yapıyorum bunları hiçkimse için degil ama yine içime çok kapandım sadece ders çalışıyorum hırsımı derslerden alıyorum galiba ama suan mutsuzum arkadaslarım sürekli neden hiç konusmadıgımı buaralar içime kapandıgımı söylüyolar ve ben sadece bilmem diyerek geçiştiriyorum nese geçer heralde bu halimde tıpkı zamanında geçen üzüntülerim gibi... |
Ynt: kendimden geriyeeee Telkinleri dinlemeyi bırakmışmıyıdın?Eğer ki bıraktıysan ondan olmuştur bu uzun aralık.Dinlerken de dalgalanmalar yaşıyoruz ama kopukluk uzun süreli olmuyo sadece değişim belirtisi oluyo sanırım dusun Telkin dinlemedeki istikrar çok önemli kuzum. Az da olsa hergün dinlenmeli çok önemli bi mani yoksa. |
Ynt: kendimden geriyeeee Alıntı:
|
Ynt: kendimden geriyeeee Ooo hemen kalkıyosun kulağına takıosun hadi bakimm girlhaha Ben de depresif bi vakayım bakma utananadam Ama bu güzel şeleri dinlemeye başladığımdan beri düşünce içinde düşünce üreten,kafasının içinde iki saniyede bisürü senaryo yazıp, mutsuz olmak için kırk tane sebep üretip bunlara da sıkı sıkı sarılan,hüznü ve acıyı seven,onlarla kucak kucağa yaşamayı benimsemiş halim gitti.Yine geliyolar arada bi ama bi kışkışlıyorum onlarıı 44 Hiç yanımdan ayırmıyorum mp3 ümü artık smiliyface Nefesim gibi bişi oldu yaa aa34 |
Ynt: kendimden geriyeeee suan kulagımda herşey yolunda bi pozitif oldum kendime geldim uçuşa hazırım artık skan67sende fark ediyosundur telkini dinleyince bu iç sesimizi kontrol altına alıyoruz ben çok net bi şekilde fark edebiliyorum ne düsüncegime ben karar veriyorum ve kesik kesik degil baglantılı ve anlamlı seyler geliyo aklıma umarın phantomm sendede aynısı oluyodur olsun ama utananadam olsun olsun olsun girlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:37 PM. |