Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

kendimden geriyeeee

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri kendimden geriyeeee Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız cerencim, tebrik ediyorum Umarım kazandığın fakülteyi en iyi derecede bitirirsin.Adına çok sevindim. Bu sitede kazandıkların senin için çok büyük bir artı. Ve bu artılarla önünde yeni bir sayfa açılıyor.Çok şanslısın. Başarıların daim olsun......

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

kendimden geriyeeee

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-08-2008, 02:54 AM   #71 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Ynt: kendimden geriyeeee

cerencim, tebrik ediyorum

Umarım kazandığın fakülteyi en iyi derecede bitirirsin.Adına çok sevindim.

Bu sitede kazandıkların senin için çok büyük bir artı. Ve bu artılarla önünde yeni bir sayfa açılıyor.Çok şanslısın.

Başarıların daim olsun...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-08-2008, 03:40 PM   #72 (permalink)
Üsteğmen

ceren18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 174
142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceren18 will become famous soon enoughceren18 will become famous soon enough

evet yavas yavas üniversiteli olma yolunda ilerliyorum çok az kaldı üniversitelerin açılmasına aslında açılmasını çok
istiyorum çünkü evde çok sıkılıyorum üstüme afakanlar basıyo bu sitede olmasa heralde sıkıntıdaan çatlardım
bugün sana anlatmak istedigim bişey var günlük suan beni seven ve benden cevap bekleyen 3 kişi var allahım sanki insanlar benim
kimseyle sevgili olmak istedigimi anlarmıs gibi gelip benden hoslanıyolar begenilmek herkesin oldugu gibi benimde hosuma gidiyo ama istemiyorum istemiyorum istemiyorum
kendimi hazır hissetmiyorum hem ask benim için herkesle yasanabilicek bişey degil ve ben yasımın henüz bunlar için erken oldugunu düsünüyorum hangi arkadasıma yakın davransam ve yüzüne gülsem patttt ben senden hoslanıyorum cümlesini duyuyorum ben hayatta bir kişiyi sevmek ve onunlada evlenmek istiyorum belkide buyüzden kimse bana cekici gelmiyo zaten bunlara kafa yorsam sanırım suan üniversitede olmazdım bazen sorun bende mi diyorum arkadasıma bir tane teklif gelsin havalara uçuyo biri bana teklif etsin ben hep endişeleniyorum sanırım okumak bir meslek sahibi olmak benim için herşeyden önde zamanla benim için eniyi olanı beni bulucak biliyorum super
ceren18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-08-2008, 05:19 PM   #73 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 20
76 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MalloryKnox is an unknown quantity at this point

Önceliklerini belirlemiş olman çok güzel Ceren :)) Bu nedenle herkesten farklı davranıyorsun. Bu bilinçli yaklaşımınla ilerde çok çok mutlu olacağını düşünüyorum

Bu arada kazandığın bölüm çok güzel, tebrik ederim. Okulunu güzel anılarla ve dostluklar kurarak tamamlarsın umarım super
MalloryKnox isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-08-2008, 05:26 PM   #74 (permalink)
Üsteğmen

142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
MalloryKnox Nickli Üyeden Alıntı
Önceliklerini belirlemiş olman çok güzel Ceren :)) Bu nedenle herkesten farklı davranıyorsun. Bu bilinçli yaklaşımınla ilerde çok çok mutlu olacağını düşünüyorum

Bu arada kazandığın bölüm çok güzel, tebrik ederim. Okulunu güzel anılarla ve dostluklar kurarak tamamlarsın umarım super
tesekkür ederim malloryknox
insallah güzekl dostluk ve arkadaslıklar kurarım bir dosta okadar çok ihtiyacım varki gözüm kapalı güvenebilecegim herşeyimi anlatabilecegim canım kadar sevebilecegim birine çok ihtiyacım var gerçekten super
Alt 25-08-2008, 05:31 PM   #75 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point

[b] sakın cerenm sakınnnn benden sana bi hemso bi abi bi arkadas bi dost tavsiyesi ben sendende kücükdüm asık oldugumda bak ilerdeki halin
örnek: set by bigci
daha sen okuyacaksın aşk nerden cıkdı sonradan icat etdiler onu :p daha bi büyü sonra düşün onu evlenmeyi felan şimdiden kendine bi yol seçmişsin bu yolu sakın bozma ve ilerle ne kadar zorluk olursa olsun. ! her daim yanındayım her zaman arkandayım en ufak bi basının sıkısmasında her daim burda biri var unutma !
Alt 25-08-2008, 06:21 PM   #76 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
bigci Nickli Üyeden Alıntı
[b] sakın cerenm sakınnnn benden sana bi hemso bi abi bi arkadas bi dost tavsiyesi ben sendende kücükdüm asık oldugumda bak ilerdeki halin
örnek: set by bigci
daha sen okuyacaksın aşk nerden cıkdı sonradan icat etdiler onu :p daha bi büyü sonra düşün onu evlenmeyi felan şimdiden kendine bi yol seçmişsin bu yolu sakın bozma ve ilerle ne kadar zorluk olursa olsun. ! her daim yanındayım her zaman arkandayım en ufak bi basının sıkısmasında her daim burda biri var unutma !
ibigci ben istemiyorum asık olmakta ben istemedikçe üstüme geliyolar suan 3 tane arkadasımınki samimiyetine güvendigim insanların bana asık olduklarını biliyorum 3 de farklı yerlerden tanıdıgım insanlar anlıcagın rahat bırakmıyolar istesem sevgilim olsun desem bukadar sanslı olmazdım heralde ama ben ideallerime ulaşmadan sevgili falan istemiyorum merak etme çizgimde devam yürümeye super
Alt 25-08-2008, 08:37 PM   #77 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point

canım bi kızı kırk kişi ister ama bir kişi alırmış sen bakma o isteyenlere daha onlarla çok karşılaşacaksın. sen yoluna devam et ki öyle de yapacaksın belli. seni düşüncenden dolayı tebrik ediyorum.
önce kariyer aman ha. önce mesleğini eline al. ondan sonra bak etrafına. o zaman her şey çok daha farklı olacaktır emin ol. seni bekleyen hayat bile farklı olacaktır..... bunlar seni seven bir ablanın kalbinden geçenler sadece......
Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-08-2008, 08:56 PM   #78 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
mücevher Nickli Üyeden Alıntı
canım bi kızı kırk kişi ister ama bir kişi alırmış sen bakma o isteyenlere daha onlarla çok karşılaşacaksın. sen yoluna devam et ki öyle de yapacaksın belli. seni düşüncenden dolayı tebrik ediyorum.
önce kariyer aman ha. önce mesleğini eline al. ondan sonra bak etrafına. o zaman her şey çok daha farklı olacaktır emin ol. seni bekleyen hayat bile farklı olacaktır..... bunlar seni seven bir ablanın kalbinden geçenler sadece......
tesekkür ederim ablacım
Alt 25-08-2008, 09:04 PM   #79 (permalink)
Üsteğmen

aslında çok ilginç bi düzende yasıyorum kız arkadaslarım genelde yaptıgım herşeyi yapmaya çalışır ve kıskanç olurlar bazen arkadasım demek bile gelmiyo içimden allahım çok mu zor bişey istiyorum senden sadece güvenebilecegim ve sevebilecegim bir dosta okadar çok hasret kaldımki etrafımı leş kargaları sardı öss psikolojisini hep atlattım dedim ama megerse üstünü örtmüşüm ben arkadaslıga ozaman veda etmiştim çünkü şimdi ise etrafımı yapmacık insanlar sardı erkeklerinde tek derdi sevgilim ol anlıcagın gerçek sevgi bana suan çok uzakta okadar çok özledimki karsılıksız sevgiyi iyi niyeti insallah üniversitede karsıma iyi insanlar çıkar çünkü buzamana kadar nerde problemli insan varsa benim arkadasımdı artık dogru düzgün insanlar istiyorum gerçekler içinde yasamak istiyorum yapmacıklıklar içinde degil
Alt 25-08-2008, 10:21 PM   #80 (permalink)
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough

cerencim aynı durum bende de var maalesef, ne yapsam ne etsem, ağzımla kuş tutsam da adamlara yaranamıyorum ama artık onlarla ilişkimi sınırlandırdım,
dürüst değiller çoğu, hep benim değerimi düşürmeye çalışıyorlar, yapmacık insanlar, bizler ne güne duruyoruz, burdayız. üniversite için de güzel düşün,
olumsuz düşünme hiç. karşıma kendim gibi insanlar çıkacak, iyi insanlar çıkacak de, çekim yasasını uygula, öyle oluyor ben işe başlamadan önce öyle düşündüm, aynı benim gibi insanlar çıktı karşıma, iyi niyetli, temiz kalpli insanlar.

Bookmarks