novos'un değişim yazılarıHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri novos'un değişim yazıları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız son günlerde bakıyorum ki, artık insanları iyice tanımaya başladım, bakışlarından, söylediklerinden, nasıl bir şey düşündüklerini, nasıl biri olduklarını anlayabiliyorum, sarraf olmak üzereyim. hissiyatım o kadar hassaslaştı ki, bir insanın bakışlarından tam olarak ne söylediğini anlıyorum gerçekten.
bazen de sanki beynime ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
16-08-2008, 02:05 AM
|
#21 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: novosibir'in değişim yazıları son günlerde bakıyorum ki, artık insanları iyice tanımaya başladım, bakışlarından, söylediklerinden, nasıl bir şey düşündüklerini, nasıl biri olduklarını anlayabiliyorum, sarraf olmak üzereyim. hissiyatım o kadar hassaslaştı ki, bir insanın bakışlarından tam olarak ne söylediğini anlıyorum gerçekten.
bazen de sanki beynime bir mesaj geliyor, şöyle bir şey olacak diye, bir müddet sonra da o olay gerçekleşiyor. inanamıyorum bu nasıl bir şeydir.
acaba bu çakralarla mı ilgili, zannımca çakralarım açılmaya başladı. bugün enteresan bir şey oldu, evleri dolaşırken 15 yaşlarında bir kız sanırım bana aşık oldu, belki de hoşlandı benden çok fazla hissettim, gönderdiği elektriği. çok garip, acayip bir durum bu benim için, yazmasamıydım bunu diyorum şimdi, dusun Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. | Offline
| |
16-08-2008, 02:25 AM
|
#22 (permalink)
| Çevirmen
Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: novosibir'in değişim yazıları Dediğin şey bana da oluyo yani aklından geçen birşeyin gerçekleşmesi zaten etkiler bölümünde de olacakları hissetme etkisi diye bir yerde paylaşmıştım 1-2 üye daha var böyle,yani demek istediğim demekki telkinler bi şekilde etki ediyo fakat kendi adıma konuşayım benim beklediğim bariz etkiler 50 gündür aralıksız dinlememe rağmen olmadı,yine bu bahsettiğin dalgalanma olayı bende de çok oluyo zaten pek pozitif de olamıyorum ama yine de mutsuz değilim ben devam edeceğim 1 yıl kadar bence ikimizde sonunda benzer ekiler göreceğiz çünkü bakıyorumda yaşadıklarmızın hepsi aynı
__________________ -Want 2wi N- ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN | Offline
| |
17-08-2008, 11:08 AM
|
#23 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: novosibir'in değişim yazıları tüm bunlar farkındalığımızın artması nedeniyle oluyor | Offline
| |
29-08-2008, 03:08 AM
|
#24 (permalink)
| Yüzbaşı
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: novosibir'in değişim yazıları uzun bir aradan sonra merhaba, dün işi bıraktım yaklaşık iki aydır çalışıyordum, bu süre içinde bir çok kişi tanıdım, bir çok insanla karşılaştım. bir iki gün içerisinde konyaya gidiyorum, ankaraya bir müddet veda edeceğim, bu süre içinde en çok annemin yemeklerini özledim, artık annemden torpilli bir ziyafet isterim doğrusu, sağolsun yapar.
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. | Offline
| |
30-08-2008, 01:31 AM
|
#26 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: novosibir'in değişim yazıları teşekkür ederim, serpil ablam, o kadar değişim olmuş ki hayatımda, bugün konyaya geldim, bakıyorum evim, şehirim bir başka geldi sanki, sanki bambaşka bir dünyadayım, bir de ailemle şimdi çok daha rahat konuşuyorum, eskiden bazı konularda kendimi geri çekerdim, konuşmazdım, şimdi bülbül gibi konuşuyorum.
çok fazladan şakalar yapıyorum, hatta alay bile ediyorum nerdeyse, özellikle ablamla :) şaka olduğunu biliyor tabi.
| |
01-09-2008, 02:59 AM
|
#27 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: novosibir'in değişim yazıları merhaba günlük şu anda evdeyim, babam bir bigisayarda, ben bir bilgisayarda, hergün böyleyiz haaa buradayken annem çoktaaan uyudu biraz uykucudur ve de 10-11 dedi mi tavuk gibi uyumaya yatar uyuma demişken babam da acayip erken kalkma hastalığı vardır, geç te yatmış olsa erkenden zınk diye ayağa kalkar, iki gündür benimle birlikte dinliyor telkinleri mecburen kısık ta olsa, bugün sabah biraz sersem kalktı, sol yanından kalkmış gibiydi en geç 8de 9da kalkan adam, 2 ye kadar uyudu yatakta allahım gülecem yav ölmekten, gece gece zor tutuyorum kendimi gülmemek için, valla bir ay buradayım, babama da dinleteceğim. bakalım sonuçlar nolacak, şimdilik huzursuzluk yaptı yeni dinlemeye başladığı için, huzursuzlanıyor falan, işte dediğim gibi bir de sabahtan beri aksilik yaptı biraz. sabah noldu? kahvaltıya başladık annemle, babam da sonradan geldi, iyi uyumamış bir şekilde oturdu masaya, annem de herkes çayını kendi koyuyor dedi. babam da bekledi bekledi, annem çay koymayınca. sinirlenip yatağa yattı tekrar. çocuk gibiler bee ne böyle, sabah onun için moralim biraz bozuldu ama sonra düzelip gittiler. arkadaşlarım çağırdılar, gitmek istemedim, mecburen bahane uydurup gelmeyeceğim dedim. görmek istemediğim bir arkadaş vardı aralarında. oy oy davul çalıyor şu anda.
| |
04-09-2008, 02:22 AM
|
#28 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: novosibir'in değişim yazıları iki gündür kendimi fena halde kastım, çok zor oldu bu durum benim için, bir arkadaşa çok kızdım, beni çok kırdı bu günlerde, ben de iyi niyetle bir kere daha konuştum ama yine kırdı beni, artık bundan sonra hiç konuşmayacağım zararı bana dokunuyor, ben kendi içimde sıkıntıya giriyorum, artık serbest bırakabildim akşamüstü. değilse insan kendini yiyip bitiriyor gerçekten. kendimi değersiz hissediyorum onun yüzünden, çünkü çok fazla iltimas oluyor ona. amaaan artık bana ne, ne olursa olsun serbest bırakacağım, kim ne yaparsa yapsın kendi yoluna. kişisel gelişimim için çabalıyorum, okyanusta yüzmek yerine, gölde çıkan engellerle uğraşmamam gerek.
| |
04-09-2008, 09:26 AM
|
#29 (permalink)
| Guest | Ynt: novosibir'in değişim yazıları Canım benim bak ne kadar değiştin artık kimsenin seni üzmesine izin vermiyorsun .Kendin için ne yapacağını çok iyi biliyorsun ve uyguluyorsun .Böylece içinde biriktirmiyorsun .Bütün olumsuzluklar senin içinden geçip gidiyor.Yolun aydınlık ve açık olsun . |
| |
06-09-2008, 03:01 AM
|
#30 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: novosibir'in değişim yazıları bugün dünyanın daha bir farkındayım, görüntüler daha bir net, yıllardır aradığım dünya bu mu yoksa? şükretmesini bilmeli insan buna da şükür.
benim şu anda burada bulunmam gerçek mi, sanal alemde miyim yoksa? hadi biraz felsefe yapalım, yapmaya çalışsak daha net ifadeyle, felsefe nerde
sen hangi sokaktasın. forumdaki insanlar gerçek mi ? rüya alemi mi yoksa upuzun bir rüya olamaz mı? belki biri,bir zaman sonra beni uyandıracak kalk artık sabah oldu diyecek, olamaz mı? neden olmasın, ben daha neyin gerçek neyin sanal olduğunu kavrayamadım ki.
bu günlerde garip garip olaylar oluyor, hadi bakalım hayırlısı, iki nokta yaptım mı bilmiyorum, belki de çekim yasası, çevre yolundan gelen araçların bitmesini istedim, bir li karşıdan karşıya geçerek dileğimi hemen hemen anında gerçekleştirdi. bütün araçlar durdu, ben de geçebildim. inanayım mı diyorum, içimdeki ses inan diyor bu duruma.
zaten artık inanç yönüne inandım, çekim yasasını hayatıma tam olarak dahil ettim yani, hiç bir şüphem kalmadı. şüphe etmiyorum kesinlikle.
zaten yaptığım bir çok araştırmada karşıma bu çıkıyor. isteyin verilecektir.. gerçekten de öyle, insan neyi düşünürse, neyi isterse, onu çağırıyor,
annem sürekli kilolarından bahsediyor, niye kiloluyum diyor, az da yiyorum halbuki ama zayıflayamıyorum diyor. daha pek bir şey söylemedim bu konuda anneme. gerçi olumlu düşünmesini söyledim bugün. çekim yasası, şu yasası falan dersem herhalde garip bakarlar bana. sadece olumlu düşünmesini söylüyorum işte.
annemle bugünlerde baya bir dertliyiz, her şeyime karışıyor mübarek. karışmasa olmuyor bu onun adeti haline gelmiş, ne yaparsam yapayım, onu niye böyle yaptın, bunu böyle yaptın.. tın tın tın, yeter anne diyorum, yeter bana karışma diyorum, nafile anlayan kim. en sonunda sesimi yükseltiyorum, sonrada kırıyorsun beni diyor. eskiden böyle değildin, değişmişsin sen de diyor. eskideeen her şeye evet derdin, artık herşeye muhalefet olmaya başlamışsın diyor.
akşamda bilgisayar başında yazı okuyordum,dır dır dır konuşup durdu, şöyle olmuş böyle olmuş diye. bu durumdan nefret ederim. anne dedim şimdi meşgulüm, bana bir şey söyleme dedim, yok konuşmaya devam etti. öf dedim sesimi yükselttim biraz. bir şey demeden odadan çıktı yatmaya gitti.
rahatım diyorum herşeyi düzeltiyorum, illa ki moral bozmaya biri çıkıyor, iki gündür ama iyiyim serbest bırakıyorum ne olursa. değilse canım sıkılıp giderdi bir meseleye.
| | | |