Merhaba,
Siteye çok sık girip cıkıyorum ama 20 gündür yazmamısım. Günlüğü ihmal etmemek lazım.
Ücretli cdlerden boy uzatma, ders çalışma, endişelerden kurtulma ve hızlı okuma almıştım bi de Atakan Bey sağolsun artırılmıs güven telkini hazırlamış. Ücretsiz telkinlerde derken liste iyice kabardı. Ne yapcamı şaşırdım. En sonunda düşündüm en iyisi Topluluk, kendine güven, boy uzatma, endişe ve ders çalışmayı dinlemeye karar verdim. Atakan Bey Ders Çalışma Telkininin doğa versiyonunu da yapacak o zaman onu da gece dinleyebileceğim. Bunlar etkilerini iyice gösterdikçe Güven artırıcı ve hızlı okumayı eklmeyi düşünüyorum. Suçluluk ve Egoyu dinlemeyi daha düşünmüyorum. Umarım doğru bir yol izliyormdur. Gece eskiden klasik müzik dinliyordum, seste inişler cıkışlar fazla olduğu için ailenin üyelerinden şikayet geldi doğa versiyonuna geçtim. Yalnız bugün yanılmıyorsam doğa versiyonu dinlememin 3. günü. Ondan mıdır bilmem ama ayıptır söylemesi saat başı tuvalete gittim bugün. Umarım bu geçici bişeydir, hoşuma gitmedi ve ürküttü biraz.
Telkinleri natural saund terapy ile haftada 2-3 kez teta dalgasında 40-60dk civarı dinliyorum. Daha bi etkili oluyor sanki. Özellikle hem teta dalgasında hem de mutluluk hormonu salgılayarak dinlemek etkiyi maksimuma cıkarıyor diye düşünüyorum. Ama 40 dk boyunca da kendimi mutlu hissetmeye çalışıyorum o da biraz zor oluyor.
Öksürük konusunda adaçayı içmeyi denedim ama kokusu biraz midemi bulandırdı. Papatya çayı da alacaktım ama adaçayıdan sonra ona da önyargılı davrandım ve almadım. Ama Zencefil tozuna bal karışımı tavsiyesini deniyim dedim. Tat konusunda bu iyiydi. O yüzden 5-6 gündür bunu yiyorum. İyi geldi. Ancak yine aşırı derecede stres olduğum zamanlarda öksürümü tutamıyorum. Stresin neden kaynaklandığını ya da ilk ne zaman oluştuğunu bi bulsam onu da alt etmek zor olmıcak.
Neyse, her öğretmen bilmemkaçtane soru ödev veriyor. yetiştirmek zor
Ben en iyisi gidip biraz daha çöziyim. Kendinize iyi bakın..