Merhaba,
Son mesajlarıma baktım da hep her şey yolunda, iyi gidiyor falan yazmışım. Her şey iyi gitmesine gidiyor da dün akşamdan beri bi problem var. Papatya çayı içini deniyecektim ama fırsatım olmadı pek. Eskiden biyere giderken, normal sıradan yaptığım işlerin dışında bişe yaparken, alış verişe giderken bile stres yapardım. Stresi büyük ölçüde yok ettim demişitm. Doğru aslında, stres diye nitelendirdiğim kalbimin üzerinde oluşan yoğun baskıyı kastetmişitm. Ve artık öyle bir baskı yok gibi bişe. Ancak yine sıradan yaptığım işler dışında bişe yaparken, (özellikle yeni yemek yemişsem çok kötü) stres yapmıyorum belki ama aşırı öksürük ve mide bulantısı oluyor. Kendimi tuhaf hissediyorum. Bazen başım dönüyo. Güvensizlik hissi mi bilmiyorum, tarif edemiyorum. Kötü bir duygu. Buna bi de ortalığı kusarsam rezil olurum korkusu ve, ya kontrolümü kaybedersem gibi duygular eklenince tadından yenmiyo. Dün az daha alışveriş merkezini kusuyordum. İftardan hemen sonra gitmiştik. Çok kötü oldum. Alışveriş merkezi Allah'tan eve çok yakındı anneme dedim hemen eve gittik kapıdan içeri girer girmez.. foşş.. Herşeyi çıkardım. Bu sabah dersaneye giderken de yemek yemememe rağmen yine aynısı oldu. Dersane çıkışında dün benim yüzümden alamadıklarımız vardı. Annemle onları alacaktık yine az daha kusuyodum. Zor tuttum kendimi. Neyse şu an evdeyim, gayet rahatım ama, korkuyorum yarın da aynısı olacak, özellikle okullar açılıyor ve eğer bu sorunu çözemezsem benim açımdan pek de iyi şeyler olmıcak.
Ya şu sorunu bi yensem, keşke ben de normal insanlar gibi duygulara sahip olsam da böyle hiç yoktan yere beni "ölsem de bidaha böyle bişey yaşamasam" dedirten şeyler yaşamasam. EFT biraz fayda ediyo ama o kadar kalabalık yerlerde de pek yapamıyorum.
O kadar öksürdüm ki, artık boğazlarım yırtıldı. Doktora gitsem boğazların yara olmus da ondan oluyo diyecek. (geçen gittiğimde de aynı olayı yaşadık, ben her ne kadar bu psikolojik desem de)
Ya öyle sinir, rahasıız edici, kendimden bezdirici bişey ki tarif edemiyorum. Kimseye de derdimi anlatamıyorum. Babamlar hâlâ ne yedim de böyle oldum onu tartışıyolar.
Bu sorunu çözemezsem sonumu pek hayır göremeyorum.
İki Nokta yaptım kendime ama pek işe yaramadı. Beceremedim heralde. Daha önce iki nokta ile kendi üzerimde, özellikle de stres konusnda bi deneyimim olmustu ama bu sefer niyeyse olmadı.
Aslında sizden bi ricam var. Öyle bir olumlama cümlesi bulmalıyım ki bu sorunu kökten çözmeli.
http://www.nurmeric.com/bilincalti.asp bu adreste sayfanın en alt kısmında bilinçaltına olumlama ile ilgili çok güzel bir yöntem var. Daha önce denedim işe yarıyor. Çok güzel bir olumlama cümlesi bulursam belki işe yarar.
Bazen kendi kendime ne kadar şanslıyım diyorum. EFT, İki Nokta, Sedona, PEAT ve bi kaç ufak tefek yöntem biliyorum diyorum. Ama keşke bunları bilmeseydim ama böyle problemlerim olmasaydı, kendi halimde rahat rahat yaşasaydım. Doğuştan problemsiz doğmak isterdim.