Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Huzura Yolculuk

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Huzura Yolculuk Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çok şükür atlattınız huzur'cum.. Allah kimsenin başına vermesin.. en büyük hazinemiz sağlığımız.. ancak o kadar gereksiz şeylerle kendimizi üzüyor yıpratıyoruz ki... hayatın anlamını kavrayabilmemiz için illa hasta olmamız gerekmiyor.. kendimize, çevremize bir baksak ne büyük nimetlerle donatıldığımızı görebilsek, sahip olamadıklarımıza ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Huzura Yolculuk

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-01-2009, 09:43 PM   #61 (permalink)
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute

çok şükür atlattınız huzur'cum.. Allah kimsenin başına vermesin.. en büyük hazinemiz sağlığımız.. ancak o kadar gereksiz şeylerle kendimizi üzüyor yıpratıyoruz ki...

hayatın anlamını kavrayabilmemiz için illa hasta olmamız gerekmiyor.. kendimize, çevremize bir baksak ne büyük nimetlerle donatıldığımızı görebilsek, sahip olamadıklarımıza ağlamak yerine, sahip olduklarımıza şükran duyabiliriz..

canım Çanakkale benim memleketim olduğundanmıdır nedir, şehitliği gezdik fotoğraflar çektim deyince, sabırsızlandım özlemişim...

bizlerle paylaşırsan sevinirim..

sevgiler

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 24-01-2009, 01:35 PM   #62 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

huzurcuğum, seni yeniden aramızda görmek ne güzel..
Anneciğinin yeniden sağlığına kavuşmasına çok sevindim.Bundan sonra hep birlikte sağlıklı ve huzurlu günler geçirirsiniz inşaallah.
Hayatta yaşadığımız herşey bizler için..İyilikte,sağlıkta, hastalıkta kısacası yaşadıklarımızda bizim için ders alınacak şeyler var..Farkındalığımızın artması da bu yönümüzü geliştiriyor..
Tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum annen için..
Evine de, foruma da yeniden hoşgeldin canım..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-01-2009, 01:19 PM   #63 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile

hoşgeldin huzurcum..

ne güzel bir enerji bu..
mesajlarından yüreğimize kadar yayıldı
maşallah...

annem estetik ameliyat oldu dediğin zaman sevinmiştim..
bir kadının kendini iyi hissetmesi daima çok önemlidir..

bu kadar hassas bir konuda bu ameliyatın gerçekleşmesi ise sevincimi kat be kat arttırdı.. bu konuda kendisine destek olduğun için sana ve teyzenlere ne kadar teşekür etsek az tatlım.. iyi ki varsınız..

mutlu huzurlu sağlıklı güzel günlerinizin daim olması dileklerimle..

sevgiler..
Alt 01-02-2009, 09:39 PM   #64 (permalink)
Teğmen

huzurr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 104
85 Mesajinıza toplam 345 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
huzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura about

Çanakkale Şehitler Abidesi

Çanakkale Savaşları'nda vatan için çarpışarak hayatlarını kaybeden 253.000 şehidimizin anısına Morto Köyü önündeki Hisarlıktepe'nin üzerine yaptırılmıştır. Temeli 19 Nisan 1954 tarihinde atılmış ve 21 Ağustos 1960 tarihinde ziyarete açılmıştır. Yüksekliği 4170 cm'dir. Çanakkale şehitleri anısına yapılan anıtın altında Savaş Eserleri Müzesi bulunmaktadır. Abidenin girişinde sol tarafta ise TC Kültür Bakanlığı'nca 1992 yılında yaptırılan Çanakkale Şehitliği'nde vatanı savunmak için yurdumuzun her köşesinden gelip Çanakkale'de canlarını veren aziz şehitlerimiz huzur içinde dinlenmektedir.

“ Bu memleketin toprakları üzerinde kanlarını döken kahramanlar!
Burada dost bir vatanın toprağındasınız.
Huzur ve sükun içinde uyuyunuz.
Sizler,Mehmetçiklerle yan yana koyun koyunasınız.
Uzak diyarlardan evlâtlarını harbe gönderen Analar!
Göz yaşlarınızı dindiriniz. Evlâtlarınız bizim bağrımızdadır.
Huzur içindedirler ve huzur içinde rahat rahat uyuyacaklardır.
Onlar, bu toprakta canlarını verdikten sonra artık
bizim evlâtlarımız olmuşlardır.” Mustafa Kemal - 1934

Şehitlerimizin Mezarları

Topraklarımızda yatan ingilizler

Meçhul Asker

Anzac Koyu

Alt 11-03-2009, 01:36 PM   #65 (permalink)
Teğmen

85 Mesajinıza toplam 345 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
huzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura about

Herkese yüreğimin taaaa derinlerinden sevgi ve ışığımı ve selamlarımı iletiyorum

Çoookk güzel haberlerle geldim yine ben ve tabiki yine bu güzel siteye minnettarlığımı iletmeden geçemeyeceğim...

Şimdii güzel haberlerimi vermeye başlıyorum Ankaradan döndükten sonra kendimi sıkı bir çalışmaya tabi tuttum egzersizler telkinler olumlamalar farkında kalma çalışmaları ve bir bir güzel sonuçlarını almaya başladım.
İki hafta kadar önce annemle aramızda bir tartışma geçti bunun üzerine annem benimle konuşmak istedi herhangi bir sıkıntım olup olmadığını sordu ve biz ilk kez ogün iki arkadaş gibi sohbet ettik geç kalınmış bir sohbetti ama olsun hiç gerçekleşmeyedebilirdi ama konuştuk. Ben yıllardır sakladığım gizli aşkımı ona bir çırpıda anlatıverdim. Tabi bu cesareti annem verdi bana güzellikle olgunlukla karşıladı. Benim artık bir birey olduğumu bir sevgilimin olmasının gayet normal olduğunu söyledi. Bundan sonrası için ondan habersiz birşey yapmamamı ve herşeyi ona anlatmamı istedi. Senin için yapmamı istediğin birşey varmı dedi ve ben şimdilik hiçbirşey olmadığını söyledim. Bu güzel diyalog mutluluktan beynime öyle bir kazındı ki anlatamam.
Şimdi gerçekten çok rahatım üzerimden bir yük kalktı sanki annemle paylaşabiliyorum herşeyimi. Gerçekten çok rahatlatıcı oluyor.

Şimdide geçelim öbür habere. Annem ve babamın ayrı olduğunu sanırım daha önce yazmıştım. Ben bir yaşındayken ayrılmışlar ve annem taa ki bu zamana kadar evlenmeyi düşünmemiş. Bir hafta kadar önce bir talibi çıktı canım anneciğimin ve ilk bana anlattı benim onayımı almak istedi ve bende ona "Hayatımızda çıkan fırsatları asla geri çevirmemeliyiz bu fırsat senin için dönüm noktası olabilir" dedim. (Dersimi iyi almışım) O kişiyle tanışmasını ve bir süre flört etmesini söyledim eğerki o insanın yanında mutlu ve huzurlu olabiliyorsan evliliği de düşünürsün dedim. Sonra hepimiz tanıştık damat beyle hepimizin kanı ısındı şimdiye kadar nerdeydin be adam şimdilik herşey gayet iyi gidiyor. Henüz birbirlerini tanıma aşamasındalar. Burası küçük bir şehir olduğu için dedikodu olmasın diye aramızda söz yapıcaz iki haftaya kadar.
Canım anneciğim sonunda aradığı mutluluğa huzura kavuşacak sanırım onun adına öyle seviniyorum ki anlatamam yıllardır tek başına verdiği hayat mücadelesi sona erecek inşallah. Yıllarca evimizin hem erkeği hem kadını oldu maddi manevi çok sıkıntılarımıza katlandı sırtında taşıdığı ağır yükle eğildikçe eğildi canım annem ama artık onun için hayırlısıyla yeni bir hayat başlıyor özlemle hayalini kurduğu günler onu bekliyor.

Annemin başlayacağı bu yeni hayattan hepimize birazda olsa pay düşüyor bizim içinde değişiklik olacak yeni insanlar tanıyacağız yeni yerler göreceğiz.
Hepimiz için dönüm noktası olacak bu yeni yaşam tarzı.

Bir söz vardır; "Hiçbir şeyi değiştirmezsen hiçbir şey değişmez." Ben bu site sayesinde çok şey öğrendim çok şey keşfettim hem kendim yararlandım hem etrafımdakileri yararlandırdım olumsuz düşünceyi hayatımızdan çıkartmaya çalıştım ve annemde bu sayede bu güzel günlere nail oldu. Yüce rabbim herkes için hayırlısını versin böyle mutlu günleri herkese yaşatmak nasip etsin.
Bugünlükte benden bukadar yine güzel haberlerimle görüşmek üzere sevgi ile kalın...
Alt 11-03-2009, 05:02 PM   #66 (permalink)
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute

sevgili huzur ne güzel haberler bunlar

hani derlerya tüylerim ürperdi okurken diye, tüm hücrelerimle hissettim

annenle birbirinizi bulmanız, dayanışmanız, paylaştıklarınız muhteşem..

tek başına hem anne hem baba olarak çocuklarını yetiştirmek ne demek yaşamayan bilemez..

bu anlamda annenin yeni bir başlangıç yapması, senin ona destek olman, çok duygulandırdı beni..

yeni başlangıçlarınızda her şeyin çok güzel olmasını diliyorum yüreğimin en derinlerinden..

sevgilerimle
Alt 17-03-2009, 08:06 AM   #67 (permalink)
Super Moderator

1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

huzurr'cuğum,
Annenle ilgili mutlu habere ben de çok sevindim..
Bundan sonraki yeni hayatının mutluluk ve huzurla geçmesini temenni ediyorum.
Destek olarak olgun davrandığın için de seni tebrik ediyorum..

Mutluluğunuzun hep artması dileğiyle..

Sevgiler..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2009, 03:39 PM   #68 (permalink)
Teğmen

Standart Cevap: Huzura Yolculuk

Herkese yeniden merhaba...
Uzun bir aradan sonra yeniden aranıza katılacak olmamdan mutluluk duyuyorum.En son güzel haberlerle bırakmışım sizleri ama o günden sonra şu ana kadar yaşadığım travmaları anlatabilecekmiyim bilmiyorum. Anlatıp yeniden yaşamak istemediğim için şimdilik kapatıyorum bu konuyu. İki gün önce in tihara teşebbüs ettim ama kurtardılar çok şükür hayattayım.Şimdi sitemizinde yardımıyla tekrardan hayat dolu günlerime dönmeyi umut ediyorum. Psikolojik tedaviye başaylayacağım ve telkinleri yeniden düzenli bir şekilde dinleyeceğim.Yüce rabbim bundan sonra bana iyi günler yaşatsın. Mutlu huzurlu hayat dolu günler artık beni bekliyor.
Alt 06-12-2009, 04:48 PM   #69 (permalink)
Super Moderator

huzurr'cum,çok geçmiş olsun canım..

Seni yeniden yanımızda hissetmek çok güzel..Oldukça iradeli birisin sen,böyle birşeye teşebbüs etmene şaşırdım..Üstelik de seni üstteki gibi delice seven biri varken..

Herneyse,artık yanımızdasın..Hayata yeniden başlama zamanı..
Telkinleri yeniden dinlemeye başlamakla bence de çook iyi edersin kuzum..Ayrıca sitemize mutluluk telkini de eklendi..Bunu mutlaka dinlemelisin..Psikolojik tedavi alman gerekiyorsa,tabii ki bunu da atlatma..

Bizler yardıma ihtiyacın olduğunda daima yanındayız,bunu da sakın unutma..

İyi ki varsın ve bizlerlesin..

Sevgiler..

Alt 06-12-2009, 05:19 PM   #70 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 511
216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura about

Alıntı:
huzurr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese yeniden merhaba...
Uzun bir aradan sonra yeniden aranıza katılacak olmamdan mutluluk duyuyorum.En son güzel haberlerle bırakmışım sizleri ama o günden sonra şu ana kadar yaşadığım travmaları anlatabilecekmiyim bilmiyorum. Anlatıp yeniden yaşamak istemediğim için şimdilik kapatıyorum bu konuyu. İki gün önce in tihara teşebbüs ettim ama kurtardılar çok şükür hayattayım.Şimdi sitemizinde yardımıyla tekrardan hayat dolu günlerime dönmeyi umut ediyorum. Psikolojik tedaviye başaylayacağım ve telkinleri yeniden düzenli bir şekilde dinleyeceğim.Yüce rabbim bundan sonra bana iyi günler yaşatsın. Mutlu huzurlu hayat dolu günler artık beni bekliyor.
lütfen mutluğumuz ve hayatımız birşeye bağlı yada birilerinin ellerinde olmasın.böylelikle kimse bizden, bizim olanı alamaz.

en çok kendini sev...
tekrardan sana mutlu bir hayat diliyorum.
yüsra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks