Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Huzura Yolculuk

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Huzura Yolculuk Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Canım ablacım bu hayatımdaki gelişmelerde senin de katkın çok büyük sizin gibi meleklerle ve bu forumla tanıştığım için şükrediyorum biraz içim sıkılsa hemen buraya giriyorum ve sizlerin değerli yorumlarını okudukça kendime geliyorum. Artık çok huzurluyum sakinim ve herşey benim istediğim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Huzura Yolculuk

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-11-2008, 07:55 PM   #51 (permalink)
Teğmen

huzurr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 104
85 Mesajinıza toplam 345 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
huzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura about

Canım ablacım bu hayatımdaki gelişmelerde senin de katkın çok büyük sizin gibi meleklerle ve bu forumla tanıştığım için şükrediyorum biraz içim sıkılsa hemen buraya giriyorum ve sizlerin değerli yorumlarını okudukça kendime geliyorum. Artık çok huzurluyum sakinim ve herşey benim istediğim şekilde gelişiyor....

Bu arada ifadeleri ben göremiyorum sanırım nereye uçtu bunlar :))

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 01-12-2008, 03:23 AM   #52 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile

merhabalar huzurcum ifadeleri görebilmen için ayarlarını yaptım..

bir mesaj yaz .. bak bakalım olmuş mu
malum bende acemiyim daha.. emin olamadım doğru mu yaptım.

sevgiler..

Alt 02-12-2008, 08:31 PM   #53 (permalink)
Teğmen

85 Mesajinıza toplam 345 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
huzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura about

Teşekkür ederim ablacım ifadeleri görebiliyorum
Sen yaparsında doğru olmazmı hiç
Bu aralar sık giremiyorum siteye zaten yarında yolcuyum Tekirdağa...
Canım kuzenimi çok özlemiştim bayramı onlarla geçireceğim iyi gelecek bu değişiklik bana.
Bu arada telkinlerimin ve harika çekimlerimin tadını çıkartıyorum nezaman huzurlu ve mutlu olursam daha güzel şeyler yaşıyorum nezaman ki sinirlenip birilerine çatıyorum yine tabiki kötü bir şekilde onunda karşılığını alıyorum onun için herkesi affediyorum kimseye sinirlenmiyorum. Kendimi kötü hissettiğimde önce şöyle bir kendim gevşiyorum ışıkla dolduruyorum içimi sonra bulunduğum yeri kaplıyorum o ışıkla böylece yanımda olanlarda benimle birlikte gevşiyorlar onların kendi enerjimle bir anda sakinleştiklerini görmek çok eğlenceli oluyor
Geceleri de rüyalarımda korkularımla yüzleşiyorum mutlaka hergün birşeylerden korktuğumu görüyorum sanırım artık temizleniyor bilinçaltım
Bir gün tam bir korkusuz kahraman olacağımsuper
Alt 05-12-2008, 01:44 PM   #54 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile

huzurrcum harik
a bir bayram tatili geçirmen dileklerimle..

yaşama karşı bu güzel bakış açısını yakalamış olman
dan dolayı çok mutluyum..

korkularını farkettikçe yeni anlaşmalar yap canım..
ağıdaki link bu konuda sana yardımcı olacaktır..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ygulamaya.html

sevgiler..
Alt 05-01-2009, 10:26 PM   #55 (permalink)
Teğmen

Nasıl özledim sizleri anlatamam
Bir çıktım evden tam çıktım bir türlü
dönemedim. Bayram tatilinin ardından annemin estetik ameliyatı derken hala kavuşamadım odama bilgisayarıma. Daha bugün taburcu oldu anneciğim hastaneden çok şükür ki sağlığı yerinde ve çok istediği bir şeye kavuştu mutluyum bu yüzden ama evimize öyle özlem duyuyorum ki odama yatağıma bilgisayarıma tez zamanda kavuşacağım inşallah. Tahminlerime göre on gün kadar sonra dönüyorum.
Özledinizmi beni bakim haa
Ama telkinlerimi dinleyemiyorum bir aydır fakat buna rağmen kendimdeki değişiklikleri hergün farkediyorum
O çekindiğim insanlara karşı olan tavırlarıma şaşkınlıkla bakıyorum bir anda sergilediğim tavırlara ve de ağzımdan dökülen cümlelere hayretler ediyorum Şükürler olsun yaa bugünleridemi görecektim
Sosyal fobimide yenmeye başladım insanlarla konuşurken bir nebze daha rahatım. Evime bir kavuşabilsem bütün çalışmalarıma kaldığım yerden devam edeceğim ve bütün korkular yok olacaklar.
Çok yorucu günler geçirdim son bir aydır yaşamıyor gibiyim ama çalışmalarımıda hergün biraz biraz yaptım. Ne kadar yorucu ve korkunç derecede sıkıcı günler geçirmiş olsamda kendimdeki ilerlemeleri gördükçe bu bana ilaç gibi geldi. Yalnız suçluluk duygusu üzerinde daha çok çalışma yapmam gerektiğini farkettim. Şamanic ablacım linkini yazdığın konuyu bile okumaya fırsatım olmadı. Şu anda da okadar uykusuz ve yorgunum ki sizleri çok özlediğim için yazmak istedim. Şimdi gidip uyuyup dinleniyim biraz. En kısa zamanda sizlere kavuşmak dileğiyle çok öpüyorummm
Alt 06-01-2009, 02:31 PM   #56 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

Smile

huzurumuz gelmiş..

canım benim yarı hoşgeldin diyelim.. evine geçinceye kadar

sevgili annene de acil şifalar dilerim tatlım..
arzuladığı gibi olmasına çok sevindim..
çarçabuk iyileştiğinin haberlerini bekliyoruz senden..

dönünce sıkı takibe alırız seni.. çalışmadığın zamanların açığını kapatmak için..

bazen böyle molalar vermekte iyidir .. yaptığımız çalışmaları test etmek için ki sen bu konuda çok fazla yol katettin.. bunun için de tebrik ederim tatlım..

her şeyin güzel gönlünce olması dileklerimle..

sevgiler..
Alt 06-01-2009, 03:20 PM   #57 (permalink)
Moderator
Sultan Oğuz

suzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond repute

canım huzurcum hoşgeldin ....

annen için geçmiş olsuun..umarım sonuç istediği gibi olmuştur...

hepimiz için içsel olduğu kadar fiziksel değişikliklerde mutluluk vericidir...

en kısa zaman da yorgunluklarını atıp tekrar yanımızda olman dileğiyle...

<a href=http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif target=_blank><font color=#095990>http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif</font></a>
Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık!
suzzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-01-2009, 12:21 AM   #58 (permalink)
Teğmen

Sonunda evimdeyiiiimm
Herkese yeniden merhabalar kucak dolusu sevgiler... O kadar mutluyum ki evime ve sizlere kavuştuğum için kelimelerle tarif edemem ancak gözlerimdeki ışıltılara bakarak anlayabilirsiniz
Biricik sevgilimde şu anda yolda izne geliyor ona da kavuşuyorum ya artık değmeyin keyfime
Yarın çalışmalarıma da başlıyorum telkinlerime başlıyorum sevgili shamanic ablacığımın değerli bilgilerini tek tek okuyup hepsini uygulamaya koyulacağım
Acısıyla tatlısıyla geçirdiğim şu iki ayda kendimdeki gelişimleri bir bir gözlemleyebildim. Yaptığım çalışmaların hiç birinin boşa gitmediğini görmek beni çok mutlu etti ve önümde daha katetmem gereken çok yol olduğunu anladım.

Anneciğimde sağlığına yavaş yavaş kavuşuyor allaha çok şükür. Çok çok daha iyi günler bizi bekliyor...

Alt 23-01-2009, 05:11 PM   #59 (permalink)
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute

sevgili huzur evine ve yanımıza tekrar hoşgeldin

ne güzel haberlerle döndün

annen eskisinden daha sağlıklı olsun en kısa zamanda, gönülden diliyorum..
ayrıca gözün aydın diyeyim sevdiğini göreceğin için

bizden ayrı kaldığın süreçte neler yaptığını da anlatırsın bir ara

mutlulukların daim olsun canım

sevgiler
Alt 23-01-2009, 09:31 PM   #60 (permalink)
Teğmen

İyi dileklerin için teşekkür ederim sevgili sanemce
Sizlerden ayrı kaldığım süre içerisinde pek de iç açıcı şeyler yaşamadığım için anlatıpta üstelemek istemedim. Ama yinede özet geçebilirim tabi...
Kurban Bayramında Tekirdağdaydım sonra anneciğimle birlikte Ankaradaydık onun ameliyatı için gittik. Annem üç yıl önce göğüs kanseriydi ve göğsünü almışlardı. Çok şükür üç yıl önce atlattı o hastalığı ve şimdi sapasağlam ama psikolojik olarak çok etkilenmişti bu durumundan dolayı kendini eksik bir insan gibi hissediyordu bunun için estetik ameliyat olmaya karar verdi. Çok zorlu bir ameliyat geçirdi karın bölgesinden yağ ve deri alınarak göğsünü yeniden yapılandırdılar. Böylelikle iki ameliyat geçirmiş oldu. İki hafta kadar hastanede kaldık sonra da çıktık ve her hafta kontrolleri oldu. Uzunca bir süre sağolsunlar teyzemlerin evinde konakladık ama tabi hiç bir yer insanın kendi evi gibi olmuyor. Dün eve geldiğimde çılgın gibiydim mutluluktan
İşte öyle Allah herkese sağlık versin çünkü herşeyin başı sağlık kendimize değer vermeliyiz önemsemeliyiz sıkıntıdan stresten uzak kalmalıyız bedenimizin ve ruhumuzun ihtiyaçlarına kulak vermeliyiz bir kez sağlık gittimi uğraş dur sonra günlerce aylarca hatta yıllarca bunu ben çok iyi yaşadım en illet hastalıkla savaş verdik ailecek hastanelerin soğuk yüzünü çok iyi bilirim gurbet ellerde bi hastalığın pencesinde iğrenç hastane kuyruklarında hele bir de sana kol kanat gerecek kimsen yoksa o kadar zor ki... Biz sağolsunlar teyzemlerin de desteğiyle atlattık allaha binlerce kez şükür...

Artık hayatı yaşamanın onun tadına varmanın zamanı...

Kurban bayramını da diğer teyzemlerle geçirdim onlarla birlikte oldukça gezme imkanı buldum İstanbulu Çanakkaleyi gezdim Çanakkale şehitliğine gittik gerçekten insanın tüylerini ürperten ve milli duygularını coşturan yerler gördüm. O gittiğim yerlerden bir kaç resim atarım siteye artık bir ara.

Bookmarks