ay ben burayı unuttum 44 nese kaldığım yerden devam edeyim. e kolaymı kız vermek samsuna kadar salya sümük ağladık durduk.gelin hanım bizi görüp oda ağlamasın die arabamı değiştirdim yanında gitmedim özellikle
yolculuğun bitmesine son 1-2 saat kalmıştı ki lerzanımla bir telefon sohbetine başladık. ya bu kadına bayılıyorum o içimdeki eski yeni var olan hüzünlerin hepicigini aldı rüzgara verdi sanki bir daha geri gelmemek üzere... lerzan öncesi ve lerzan sonrası ben baya bir farklıydı. baya bir konuştuk telefonumun şarjı bitti konuşma öyle bitti
samsuna vardık güzel bir akşam yemeginden sonra haydiinn uyumaya (gerçii en çok sevdiğim bölüm burası uyumak
) ertesi gün kuafördü gelinlikti ay şu yok ay buna ne olmuş haydin alışverişe derken akşam ettin nihayet düğün başladı. başlarda herkes mutlu mesut sonra baktım bizim kızın suratı ufaktan ufaktan asılmaya başladı. alla alla diyerek yaklaştım'' ne oldu ben surat asıyon çirkin gelinmi olmak istiyon sen bakayım!! dedim. sonra yanında ki damat olacak avel ne desin gelin tarafı pek azınlıkmış. kendi akrabaları olmasaymış düğünü şenlendirecek kimse yokmuş. ya salak herif!
adamların kendi memleketi deil e haliyle size zahmet vermemek için az kişi gelmiş 20 kişilik bir grup...dedim tabii içimden
e bişeyler demessem ölürüm vallaha bana bak şu 20 kişi varya kalksa hep birden bir oynamaya sizinkiler utanırda sahneye cıkamaz. yazık sizinkilere die iyi niyet yapıyorlar. ama sende bu avellik varken eşek hoşaftan ne anlar dedim
eh içimi bir kaç cümle ile boşalttım. sonrası mı? e dururmuyum çocukla çocuk olacagım ya hani
gittim müzisyene bir azeri çal hele amca keyfimiz tavan yapsın dedim. saolsun kırmadı başladııı. ay kimse bilmiyor pist boşaldı. allaahh dururmuyum ben daha kenardan girdim. bir oynadım bir oynadım anlatamam. millet agzı açık izliyor beni cep telefonuna kayıt yapanlar,dijital makinelere kayıt yapanlar sormayın düğün salonunun kamerası da dahil tüm kameralar üstümde kayıt yapıyor
müzisyen amca baktı güzel oynuyorum bayada sürdürdü şarkıyı yoruldum artık kes kes die işaret ettim kaç kez de ancaga bitirdi. şaşkın sonra gittim damadın yanına eee damat bey hala aynı fikirdemisiniz dedim
yüzü kızarmış damattan tek kelam çıkmadı