Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Eğri oturup doğru konuşalım ben açıkçası bazı konulara kırgınım,moderatörken birçok mesajıma hep müdahale edildi,ben ise özgürce düşüncelerimi ifade etmeye alışık olduğum için ve inatçı bir kişiliğim olduğu için daha çok görüşlerimi açıklamaya devam ettim ve siteden ayrılmaya karar verdim,lerzanın dediği ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-08-2007, 12:13 PM   #251 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
24 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dost78 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

Eğri oturup doğru konuşalım ben açıkçası bazı konulara kırgınım,moderatörken birçok mesajıma hep müdahale edildi,ben ise özgürce düşüncelerimi ifade etmeye alışık olduğum için ve inatçı bir kişiliğim olduğu için daha çok görüşlerimi açıklamaya devam ettim ve siteden ayrılmaya karar verdim,lerzanın dediği gibi mesele üye olmak ayrılmak değil,
bence önemli olan paylaşmak,hiçbir polemiğe girmeden herkes özgürce fikirlerini paylaşabilmeli,zıt fikirlerin konuşulması siteye asla zarar vermez aksine objektiflik sağlar
Nasılki Reenkarnosyona inanan biri özgürce bunu burada anlatabiliyorsa bende Tasavvufu anlatabilmeliyim
Tabiki artık anlat deselerde anlatmam...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

dost78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2007, 12:22 PM   #252 (permalink)
Binbaşı

25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point

sevgili dostumm yayınım nasıldıı??? öleceğim ay meraktan
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2007, 12:29 PM   #253 (permalink)
Teğmen

24 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
25emel Nickli Üyeden Alıntı
sevgili dostumm yayınım nasıldıı??? öleceğim ay meraktan
ben işyerinde olduğum için yayını dinleyemedim
Alt 07-08-2007, 12:37 PM   #254 (permalink)
Binbaşı

233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
lerzan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
dost78 Nickli Üyeden Alıntı
Nasılki Reenkarnosyona inanan biri özgürce bunu burada anlatabiliyorsa bende Tasavvufu anlatabilmeliyim Tabiki artık anlat deselerde anlatmam...
bu etik hata olur. biraz da gorgu kurallariyla sorun olur. yani soyle ki sevgili dost78, bir forumun konusu ne ise o konu ile sInIrlI yazilar beklentisi hakli olarak her idarecinin hakki. tasavvufun islendigi yerde yandaslarinin karsi cikanlari dislamasi (bu arada reenkarnasyon tasavvufa karsi degildir ne de tasavvuf reenkarnosyona.aksine cok icice konulardir, yani kotu bir ornek oldu ama idare et) benimse sorunum, tek tarafli bir sorun. ama ben bu sorunu bi burda degil her yerde yasarim, demek ki huysuzluk bende. ama kafami kesseler cogunluklarin davranislarinda hata oldugunu iddia eder gene de inatla inandigimdan vazgecmem.bu da beni ay amma zor biri yapar. halbu ki ben kendimin kolay biri olduguna inanirim ama kimse sordumsa da hayir sen cok zor birisin der. yani ben ne mal oldugumu biliyorum kimseye de ondan kizamiorum. gidip duruyorum heryerden taaa ki.. bakalim nereye yerlesecegim sonunda..kIskIs gulme o dedigin yere hepimiz yerlesecegiz birgun ama niye simdi? :)))

al iste bak, biriniz cikmadi oturupta emelin yayinini on parmak naklen yazan ki okuyalim nerdeeee e ben de benim gibi huysuzlari giciklari ariyorumdur belki kimbilir.. yok iste yok gicik insan bulmak da zor anacim bu devirde:)
tüh ya sorma bir de ne edebiyat yaptım kii akıllara zarar
Alt 07-08-2007, 12:59 PM   #255 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Alıntı:
Eğri oturup doğru konuşalım ben açıkçası bazı konulara kırgınım,moderatörken birçok mesajıma hep müdahale edildi,ben ise özgürce düşüncelerimi ifade etmeye alışık olduğum için ve inatçı bir kişiliğim olduğu için daha çok görüşlerimi açıklamaya devam ettim ve siteden ayrılmaya karar verdim,lerzanın dediği gibi mesele üye olmak ayrılmak değil,
bence önemli olan paylaşmak,hiçbir polemiğe girmeden herkes özgürce fikirlerini paylaşabilmeli,zıt fikirlerin konuşulması siteye asla zarar vermez aksine objektiflik sağlar
Nasılki Reenkarnosyona inanan biri özgürce bunu burada anlatabiliyorsa bende Tasavvufu anlatabilmeliyim
quote author=dost78 link=topic=1620.msg17162#msg17162 date=1186477992]
[/quote]

Ahmet bey sitede din ve siyaset konusu ile ilgili mesajlar yazilamayacağini sizinle en az 10 kez konuştuk.Her defasında bana hak verdiğinizi soylediniz..Ozel mesajlariniz arsivimde duruyor..
Ve her uyarımdan sonra daha bir gün geçmeden yine din ile ilgili mesajlar gondermeye devam ettiniz....

Din ve siyaset konusu kisiye ozeldir ve site konulari disindadir.

Lütfen her firsatta bu konuyu gündeme getirmeyiniz.

Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2007, 01:08 PM   #256 (permalink)
Teğmen

[quote=hayatimdegisti ]
Alıntı:
Ahmet bey sitede din ve siyaset konusu ile ilgili mesajlar yazilamayacağini sizinle en az 10 kez konuştuk.Her defasında bana hak verdiğinizi soylediniz..Ozel mesajlariniz arsivimde duruyor..
Ve her uyarımdan sonra daha bir gün geçmeden yine din ile ilgili mesajlar gondermeye devam ettiniz....

Din ve siyaset konusu kisiye ozeldir ve site konulari disindadir.

Lütfen her firsatta bu konuyu gündeme getirmeyiniz.

Gündem oluşturmak için yazmadım sadece bu konuda bir kırgınlığım var,görüşümüde belirtmeyeyim mi yani,ben açıkçasi görüşlerimi içtenlikle burada paylaşabilmeliyim,Ben Din ve Siyaset mevzularına girmiceme dair size söz vermiştim fakat başkaları Din ve siyaset mevzularına girdiğinde bende bu konulara kendi görüşümü yazdığımda buna bir söz söylemeye hakkınız yok sanırım,Reenkarnasyon fikride bir inanış şeklidir,ben sadece bir tutarsızlığın olduğunu söylüyorum,taraflı davranıyorsunuz,uzak doğu budist inançlarına izin veriyorsunuz,İslam inancıyla ilgili birşey yazıldığı zaman Din ve Siyaset yasak diyorsunuz,Budizm dini konu değil mi? Zaten artık Din mevzusunu burada anlatacak değilim
Alt 09-08-2007, 12:24 PM   #257 (permalink)
Üsteğmen

111 Mesajinıza toplam 419 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
skorpy is an unknown quantity at this point

amacımız burada dini öğrenmek değil herkesin kendine göre doğru ve yanlışları vardır din adına yada sosyal ve kültürel anlamda ama din olmayacaksa dünyadaki bütün dinler budizm ve buna benzer hiçbiri olmayacak değilmi ?
Alt 09-08-2007, 12:28 PM   #258 (permalink)
Üsteğmen

111 Mesajinıza toplam 419 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
skorpy is an unknown quantity at this point

he birde unutmadan söyleyeyim lütfen yanlış anlamayın bu sitedeki arkadaşların çoğunluğu elhamdüllillah müslüman yada ben öyle düşünüyorum ufak tefek yazılar olur bunlara biraz daha müsamaha gösterilmesi dileğiyle sevgiyle kalın
Alt 12-08-2007, 08:08 AM   #259 (permalink)
Binbaşı

ahh ahh cuma... kandil günü ben evde o gün çalışmıyor olmanın vermiş olduğu rahatlık ile uyuyorken arkadaşım aradı ''kızım nerdesin bugün baba evinden alıyorlar beni dedi.vedalaşmayacakmıyız?'' die sordu. aslında gitmek gibi bir niyetim yoktu. ben kaldıramam vedaları... nese yine dayanamadım kalktım gittim. kına gecesi burada olmuştu düğün ise samsunda olacaktı. ''ya sende gelsene samsuna ben ne yaparım orada yanlız... '' dedi ay bir oturdu içime sanki kızı ortalarda bırakmışım gibi hissettim.nese aldık gelini baba evine götürdük. ben bir daha eve apartopar geldim ne bulduysam seyehat çantama tepiştirdim. soluğu gelinin yanında aldım.6 saatlik seyahat boyunca yüzümüzden düşen bin parça eee tabi kolaymı kız veriyos 44 tam o esnada lerzanım geldi aklıma müsaitmi bilemedim msj attım kandilini kutladım. sonrasında aradı saolsun ay biz bi sohbet bi sohbet... şimdi çıkmalıyım sonra devam edicem düğünden bahsedicem tabii lerzanımdan 44 herkeseee çok selamı varrrr
Alt 15-08-2007, 11:32 AM   #260 (permalink)
Binbaşı

ay ben burayı unuttum 44 nese kaldığım yerden devam edeyim. e kolaymı kız vermek samsuna kadar salya sümük ağladık durduk.gelin hanım bizi görüp oda ağlamasın die arabamı değiştirdim yanında gitmedim özellikle yolculuğun bitmesine son 1-2 saat kalmıştı ki lerzanımla bir telefon sohbetine başladık. ya bu kadına bayılıyorum o içimdeki eski yeni var olan hüzünlerin hepicigini aldı rüzgara verdi sanki bir daha geri gelmemek üzere... lerzan öncesi ve lerzan sonrası ben baya bir farklıydı. baya bir konuştuk telefonumun şarjı bitti konuşma öyle bitti samsuna vardık güzel bir akşam yemeginden sonra haydiinn uyumaya (gerçii en çok sevdiğim bölüm burası uyumak ) ertesi gün kuafördü gelinlikti ay şu yok ay buna ne olmuş haydin alışverişe derken akşam ettin nihayet düğün başladı. başlarda herkes mutlu mesut sonra baktım bizim kızın suratı ufaktan ufaktan asılmaya başladı. alla alla diyerek yaklaştım'' ne oldu ben surat asıyon çirkin gelinmi olmak istiyon sen bakayım!! dedim. sonra yanında ki damat olacak avel ne desin gelin tarafı pek azınlıkmış. kendi akrabaları olmasaymış düğünü şenlendirecek kimse yokmuş. ya salak herif! adamların kendi memleketi deil e haliyle size zahmet vermemek için az kişi gelmiş 20 kişilik bir grup...dedim tabii içimden e bişeyler demessem ölürüm vallaha bana bak şu 20 kişi varya kalksa hep birden bir oynamaya sizinkiler utanırda sahneye cıkamaz. yazık sizinkilere die iyi niyet yapıyorlar. ama sende bu avellik varken eşek hoşaftan ne anlar dedim eh içimi bir kaç cümle ile boşalttım. sonrası mı? e dururmuyum çocukla çocuk olacagım ya hani gittim müzisyene bir azeri çal hele amca keyfimiz tavan yapsın dedim. saolsun kırmadı başladııı. ay kimse bilmiyor pist boşaldı. allaahh dururmuyum ben daha kenardan girdim. bir oynadım bir oynadım anlatamam. millet agzı açık izliyor beni cep telefonuna kayıt yapanlar,dijital makinelere kayıt yapanlar sormayın düğün salonunun kamerası da dahil tüm kameralar üstümde kayıt yapıyor müzisyen amca baktı güzel oynuyorum bayada sürdürdü şarkıyı yoruldum artık kes kes die işaret ettim kaç kez de ancaga bitirdi. şaşkın sonra gittim damadın yanına eee damat bey hala aynı fikirdemisiniz dedim yüzü kızarmış damattan tek kelam çıkmadı

Bookmarks