23-09-2007, 01:37 PM
|
#35 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1
38 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Emir
herkese selamlar
bugün basimda biraz agirlik var ama gecer . galiba insanin rahatlaga ulasmasi icin herzaman zorluktan gecmesi lazim.yani mesela iki gündür yaklasik iki bucuk ay önce ayrildigim nisanlimi görüyorum rüyamda ve daha acayip acayip seyler. bunlar dalglanmada olabilir yani yeniden insanin aklina gelen seyler.ara sira öyle oluyorki kendimi cok iyi hissediyorum yani morelim falan cok iyi oluyor mesela sesli sesli konusabiliyorum ama sonra yine günler oluyor insan kendini bi tuhaf hissediyor.mesela bugün yine kendimi tuhaf hisediyorum yani sanki bi bosluk icindeymisim gibi sanki hayat bosmus gibi bir duygu.
ama tahminime göre bu durumda telkinlerle ilgili yani gecici bir durumdur yani insallah öyledir.
arkadaslar ve bir baska konu daha var.ben eskiden yemeyi cok seven bir insandim yani hala seviyorum ama artik yiyemiyorum.sanki midem kücülmüs gibi mesela sofraya oturunca bi tabak yemegi bile zor bitiyorum.eskiden zayiflamak icin ugrasirdim ve cok zor olurdu simdi ise kendiliginden oluyor aslinda benim icin sevindirici bir durum ama ya asiriya kacarda iyice kuruyp kalirsam .
yaklasik bir haftadir uyku tutmuyor dogru dürüst ama bu son iki gündürde kacta yatarsam yatim saat 8.45 de falan uyaniyorum ve okadar yrgun hissetmiyorum kendimi ama tabiki devam yatmaya calisarak saati 12 ye vardiriyorum.
herkese iyi pazarlar |
| |