Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

mustinet

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri mustinet Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız gün 11 bu gece ego ,sucluluk,kendine güven,erteleme,sosyallik,topluluk dinledim. bütün gece boyunca en az 5 kere tuvalete kalkmak zorunda kaldim .böyle bisey ilk defa oluyor. normaldede gece bir defa uyanirim wc ye gitmek icin ama bu gece ilk defa bu kadar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

mustinet

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-09-2008, 12:51 PM   #61 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1
38 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mustinet1900 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: MUSTINET

gün 11
bu gece ego ,sucluluk,kendine güven,erteleme,sosyallik,topluluk dinledim.
bütün gece boyunca en az 5 kere tuvalete kalkmak zorunda kaldim .böyle bisey ilk defa oluyor.
normaldede gece bir defa uyanirim wc ye gitmek icin ama bu gece ilk defa bu kadar asiri oldu.ve su an hala sik sik wc ihtiyaci oluyor.dün birkactanede rüyalar gördüm hem iyi hem kötü.
sabah uyandigimda yine vücudumda o sicak his vardi ates basmis gibi ama su an biraz hafifledi gibi.
yani kesinlikle yavas yavas biseyler oluyor gibi ama ben daha tam anlaymadim.

tabi insan biraz aceleci ve sabah uyandiginda kendisini hemen süper hissetmeyi bekliyor ama degisim her yönüyle her sekilde yavas yavas oluyor galiba
slmlar

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

mustinet1900 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-09-2008, 04:33 PM   #62 (permalink)
Üsteğmen

38 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

arkadaslar geceki rüyami biraz hatirladim ve yazmak istedim.
ben eskiden 3 ay boyunca falan bir bilgisayar dükkaninda calismistim ve ordaki insanlar bana ve diger iscilere cok kötü davranmislardi.benim komsum hala orda calisiyor.ve onun kardeside bi ara orda calsti.kardesi bir kac hafta sonra evlenecek ve dügünede o kisileri cagircakmis.bende düsündüm onlar gelirse ben fazla durmam dügünde erken giderim diye.
neyse bu gece rüyamda bi sirada bekliyorum ve sag tarafimda bu bilgisayar dükkanindaki gicik adam duruyor onun önündekide galiba bizim komsuydu.
ama adami görünce öyle okadar cok korkup cekinmedim yani.evet sonucta bi rüyaydi ama olsun yinede fazla etkilenmedi gibi geliyor ordan arkamai döndüm ve gittim
mustinet1900 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-09-2008, 05:03 PM   #63 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Merhaba mustinet.

Rüyalar konusunda tamamen kulaktan dolma bildiklerim vardı.Aman rüya mı rüya işte diyordum.Çocukluğumdan ergenlik dönemime kadar her gece bitmek bilmez kabuslarla uğraştım.Bunun için uzman yardımına bile başvurduk annemle beraber.Her gece çığlıklarla uyanıyordum ve bir de hafif uyurgezerlik durumum vardı sürekli olmasa da.Doktor o zamanlar bilinçaltından bahsetmişti ama o yaşta ne anlarsın bilinçaltından.

Bu seneye kadar zaman zaman da olsa kabuslarım hiç peşimi bırakmadı.Arkası yarın dizilere dönüştü ve her gece devamını görmeye başladım.Bu forumla tanıştığımda bu konuda derin bilgileri olan sevgili Shamanic bana çok yardımcı oldu.Sır perdesinin ardındaki gerçekleri görmemi sağladı.Evet her rüya bir mesajdı ve mesajlar önce bizi rahatsız etmeyecek biçimde daha sonra bu mesajları almamaya devam edersek fiziksel olarak veriliyordu.

Telkinleri dinlediğini okuyorum devamlı çok güzel etkilerini görmeye başlamışsın.Arınmaların başlamış,blokajların kırılıyor.Öncelikle bunun için tebrik ediyorum seni.Rüyaların dilini sadece kendi rüyalarımdan biliyorum.Ama mesaj verdikleri açık.Demek ki rahatsız olacağın bir durum söz konusu değil.Sadece içsel çekinmeler,anlam veremediğimiz korkular bizi bir şeylerden uzak tutuyor.Ama bunları anlamaya çalışınca,biraz kafa yorunca altta yatan sebepleri çok kolay görebiliyoruz ve çözüm üretmeye başlıyoruz.Rüyalarına dikkat et.Altta verilen mutlaka bir mesaj vardır.Burada bir çok kişi rüya günlüğü tutuyor.Bende henüz yeni başladım.Sabah saatlerinde uykudan ilk kalktığın zaman rüyan taze olduğu için hatırlaman kolaydır.Bir kaç kelime de olsa bir defter tut ve mutlaka yaz.Hem rüyaların daha belirgin hale gelir,hem de zamanla daha kolay çeker çıkarırsın içindeki mesajları.

Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-09-2008, 05:14 PM   #64 (permalink)
Üsteğmen

cok tesekür ederim redflowers
ben hemen kendimi iyi hissetmeyi bekliiyordum degisim olarark ama bu okadarda cabuk olmuyor.
ben su an tam farkina varamasam bile evet degisen biseyler var.ama burda herkesin dedigi gibi en önemlisi sabir
Alt 22-09-2008, 12:10 AM   #65 (permalink)
Üsteğmen

arkadaslar demin oturma odasinda otururken tv seyrediyordum ve düsünürken biseyin farkina vardim.
hani ben normalde aksam üstüne dogru rahatliyorum demistim ve rahat olmami düsünürken birden kafamda dank etti.su benim hergün yasadigim karindaki huzursuzluk veren his bugün nerdeyse belli bile degildi.sabah karnim biraz agrimisti ama oda ac karnina cikulata yedigimdendi. ama su bahsettim midedek his ve ona bagli olan sicaklik hissi bugün cok az oldu yada hic olmadi.yani ben hatirlayamaiyorum.galiba yavas yavas oluyor.allahima sükürler olsun
Alt 23-09-2008, 03:16 PM   #66 (permalink)
Üsteğmen

selam selam selam

arkadaslar bugün cok acayip tuhaf ve güzel bisey yasadim.

dün serenity kardesin günlügünü okurken biyerde telkinlerin etkisini arttiran bir mp3 den söz etti ve link vermisti.bun uyatmadan önce birkere listenin önüne ekleyerek kulaklikla dinlemek gerekiyor dedi.bende öyle yaptim.bu mp3 binaural ses deniyor ve buna benzerini ben bikere daha dinlemistim.
neyse iste bunu dinledim yaklasik 15 dakika sürüyor bu süre icinde icime bi sikinti korku ve sicaklik geldi.ve bu tür müziklerden eskidende ysadigim ve okdugum gibi bazi dalga sekilleri mesela uykuyu kaciriyor.bende bunu dün yasadim.sabaha kadar uyku tutmadi sicak basti ve icimde korku oldu.
benim listemde normal caliyordu .
ego
kendine güven
erteleme
sosyallik
topluluk
hepsini ikiser defa ekledim

neyse gelelim asil konuya.
sabah üniversteye gittim birkac kagit isi icin sekreterlik bölümüne.
orda sirada yaklsaik 6-7 kisi bekliyordu.hic cekinmeden sordun hepiniz burayimi bekliyorsunuz diye, en sonuncusu kim, benim problemim hakkinda bilgisi olan varmi diye.yanimda oturan adama sen hangi bölümdensin diye sordum,sonra o okudugun elindkei kitap nedir dedim.dersler nasil gidiyor falan diye konsutuk.
sonra iki cocuk girdi bekleme yerine bunlarada sordum yenimi basladiniz falan nerdensiniz isimleriniz ne diye.
böyle yani hic cekinemden konustum.bu benim basima ilk defa geldi.
ve bence bu topluluk telkinin etkisilye oluyordur.
demekki yavas yavas etkiler gelmeye basladi.

bu etkiler acaba artik yavas yavas cogalmaya baslarmi yoksa sadece bugünlükmüydü?
Alt 23-09-2008, 03:33 PM   #67 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

elbette çoğalmaya başlayacak mustinetcim..

sen yeterki kendine güvenerek telkinleri düzenli dinlemeye ..
olumlu düşünerek bu konuda kendine yardımcı olmaya devam et..

sevgiler..

Alt 26-09-2008, 12:13 PM   #68 (permalink)
Üsteğmen

merhabalar herkese

bugün iki hafta oldu nerdeyse ve ilk defa bas agrisiyla uyandim ve bu normal basi agrisina pek benzemiyordu.sabah kalkinca telkinleri kapattim ama hala hafif sizlama var.
bu sizce normalmi yani ben saniyordumki bas agrisi sadece baslangicta olur.
galiba bazi blokajlar cözülüyordur heralde.

birde telkinlerin yaninda reiki merak ediyorum onunda cok faydalari oluyormus ve uygulamasi ve ögrenmesi cok kolaymis.

burda reiki uygulayip ve fayda gören varmi.bilgilerini benimle paylasirlarsa cok sevinirim.

benim merak ettigim daha cok reiki ile ruhsal sorunlari cözmek

sevgiler
Alt 26-09-2008, 12:20 PM   #69 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute

mustinet selamlar.
bahsi geçen durumlar dalgalanma durumlarıdır ve gelir geçer.
dediğin gibi bazı çözülmeler oluyor.

sitemizde reiki ile ilgili kişiler ve reiki-master' lar var.
"reiki ile, her ikinizinde uygun olduğunda bir şekilde buluşursunuz, aradaki engel/ler kalkar." super

sağlıcakla ve ışıkla...

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-09-2008, 01:37 AM   #70 (permalink)
Üsteğmen

bu sabah bas agrisiyla uyandim diye yazmistim bu agri sonra öglene dogru gitti.ama aksam nerdeyse basim catliyacakti agridan camidede duramadim namazi yarida biraktim ciktim.
eve gelip hap yuttum agri kesici su an iyi oldu.
insallah telkinlerden dir bu agrilar

Bookmarks