21-09-2008, 05:03 PM
|
#63 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: MUSTINET Merhaba mustinet.
Rüyalar konusunda tamamen kulaktan dolma bildiklerim vardı.Aman rüya mı rüya işte diyordum.Çocukluğumdan ergenlik dönemime kadar her gece bitmek bilmez kabuslarla uğraştım.Bunun için uzman yardımına bile başvurduk annemle beraber.Her gece çığlıklarla uyanıyordum ve bir de hafif uyurgezerlik durumum vardı sürekli olmasa da.Doktor o zamanlar bilinçaltından bahsetmişti ama o yaşta ne anlarsın bilinçaltından.
Bu seneye kadar zaman zaman da olsa kabuslarım hiç peşimi bırakmadı.Arkası yarın dizilere dönüştü ve her gece devamını görmeye başladım.Bu forumla tanıştığımda bu konuda derin bilgileri olan sevgili Shamanic bana çok yardımcı oldu.Sır perdesinin ardındaki gerçekleri görmemi sağladı.Evet her rüya bir mesajdı ve mesajlar önce bizi rahatsız etmeyecek biçimde daha sonra bu mesajları almamaya devam edersek fiziksel olarak veriliyordu.
Telkinleri dinlediğini okuyorum devamlı çok güzel etkilerini görmeye başlamışsın.Arınmaların başlamış,blokajların kırılıyor.Öncelikle bunun için tebrik ediyorum seni.Rüyaların dilini sadece kendi rüyalarımdan biliyorum.Ama mesaj verdikleri açık.Demek ki rahatsız olacağın bir durum söz konusu değil.Sadece içsel çekinmeler,anlam veremediğimiz korkular bizi bir şeylerden uzak tutuyor.Ama bunları anlamaya çalışınca,biraz kafa yorunca altta yatan sebepleri çok kolay görebiliyoruz ve çözüm üretmeye başlıyoruz.Rüyalarına dikkat et.Altta verilen mutlaka bir mesaj vardır.Burada bir çok kişi rüya günlüğü tutuyor.Bende henüz yeni başladım.Sabah saatlerinde uykudan ilk kalktığın zaman rüyan taze olduğu için hatırlaman kolaydır.Bir kaç kelime de olsa bir defter tut ve mutlaka yaz.Hem rüyaların daha belirgin hale gelir,hem de zamanla daha kolay çeker çıkarırsın içindeki mesajları.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |