selam günlüğüm bu siteye üye olalı iki haftayı geçti ve ben kısa sürede büyük değişimler gözlemledim bunları seninle paylaşacağım..
galiba deşifre olmaktan biraz çekiniyorum geçmişteki olumsuz şeylerden bahsedince büyü bozulacak onlar bana geri gelecekmiş gibi hissediyorum o yüzden kendi geçmişimi affediyor ve güzel,sağlıklı,mutlu,zengin,refah geleceğe yeşil ışık yakıyorum ,nihayet yarım bıraktığım 'kuantum düşünce yöntemi '' isimli kitabımı tekrar elime aldım büyük ölçüde gardrobumu yeniledim ,artık kalitesiz her şeyden uzak duruyorum ,otururken düşünürken,konuşurken hatta yemek hazırlarken, yerken farkındalığımı hissediyorum kendimi özel ve tek hissediyorum sokakta yürürken çevreme daha duyarlı hissediyorum
kendimi seviyorum ben değerliyim ve güzelim.....
aile hayatım iyi gidiyor oğluma daha çok zaman ayırıyorum biraz inatçı bir çocuk istediği olmazsa basıyor yaygarayı
önceden olsa bende sinirlenirdim
ama baktımki tek istedikleri gerçekten ilgi ve sevgi işte o zaman herşey kendiliğinden yoluna giriyor
iş hayatıma gelince öğretmenliğin dışında farklı bir meslek yapmak istediğim kesin bunun için maddiyat şart paki nasıl ?
elbet bunuda bulucam inanıyorum
ve bugünlerime gülüp geçicem