phantommun günlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri phantommun günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız biz de seni seviyoruz bitanem...... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
14-02-2010, 10:58 PM
|
#181 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 10,239
838 Mesajinıza toplam 4,815 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: phantommun günlüğü biz de seni seviyoruz bitanem... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
15-02-2010, 04:48 AM
|
#182 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: phantommun günlüğü Merhaba
Ben konuk olarak yazıyorum.
Şimdi şunları aktamak istiyorum.
''Kendinizle ilgili meselelerde,doğa yasalarına uyarken,ailenizle,arkadaşlarınızla ve
birlikte olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizde doğruluktan ayrılmayın.
Bununda ötesinde varoluş farkındalığını kendinizde yerleştirin.
Bu sayede düşünce süreçlerinde ikiliğe düşmekten ve çatışmalardan ve
duygusal karmaşadan kurtulursunuz.''
''İnsanların fiziksel gerçeklikte yaşadıkları ,onların en güçlü düşünce ve duygularının karşılığıdır.
Dış etkenlerin içsel nedenleri eriyip çözülmeye başladıklarında dışsal sınırlamalar ortadan kalkar.''
Şunu düşünebilirsiniz,şu an olagelen iletişim,yavaş yavaş size kendinizi
savunmayı öğrenme fırsatı veriyor olamazmı?
O 'an' ne söylemek istiyorsanız söyleyin ve konuyu bitirin :)
''Hayata karşı açık ve çabalarınızda dürüst ve samimi olduğunuz zaman
ihtiyacınız olan şeyler,olanaklar ve fırsatlar halinde kolayca,
en uygun ve başkalarını da zarara uğratmayacak biçimlerde size doğru akmaya başlar…''
''Bir an için bile dışsal şartların veya şeylerin size hükmedebileceklerine inanmayın.
Şartlar ve olaylar,varoluş nedenleri değiştiği takdirde değişime
tabidirler. Dünyaya bakış açımızı değiştirdiğimiz anda insalarında bizimle olan ilişkileri değişecektir;
bir zamanlar çekişmeye girmemize neden olan kişiler başka
zeminlerde hareket edecek,
kendi davranışlarını tekrarlarken bizim farkımıza bile varmayacaklardır.'' (dışsal şartlar;şikayet ettiğimiz herşey;hastalık,yenilgi,kişiler,yoksunluk,vb.leri) (varoluş nedenleri:bizim herşeyle ilgili düşünce ve beklentilerimiz)
İyiki günlük yazıyorsunuz.
Bizde kendimizden örnekler buluyoruz.
Yararlanıyoruz.
Siz örnek oluyorsunuz.
Ne mutlu size.
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 | Offline
| |
15-02-2010, 01:19 PM
|
#183 (permalink)
| Çevirmen
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: phantommun günlüğü Alıntı: pinnko Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba
Ben konuk olarak yazıyorum.
Şimdi şunları aktamak istiyorum.
''Kendinizle ilgili meselelerde,doğa yasalarına uyarken,ailenizle,arkadaşlarınızla ve
birlikte olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizde doğruluktan ayrılmayın.
Bununda ötesinde varoluş farkındalığını kendinizde yerleştirin.
Bu sayede düşünce süreçlerinde ikiliğe düşmekten ve çatışmalardan ve
duygusal karmaşadan kurtulursunuz.''
''İnsanların fiziksel gerçeklikte yaşadıkları ,onların en güçlü düşünce ve duygularının karşılığıdır.
Dış etkenlerin içsel nedenleri eriyip çözülmeye başladıklarında dışsal sınırlamalar ortadan kalkar.''
Şunu düşünebilirsiniz,şu an olagelen iletişim,yavaş yavaş size kendinizi
savunmayı öğrenme fırsatı veriyor olamazmı?
O 'an' ne söylemek istiyorsanız söyleyin ve konuyu bitirin :)
''Hayata karşı açık ve çabalarınızda dürüst ve samimi olduğunuz zaman
ihtiyacınız olan şeyler,olanaklar ve fırsatlar halinde kolayca,
en uygun ve başkalarını da zarara uğratmayacak biçimlerde size doğru akmaya başlar…''
''Bir an için bile dışsal şartların veya şeylerin size hükmedebileceklerine inanmayın.
Şartlar ve olaylar,varoluş nedenleri değiştiği takdirde değişime
tabidirler. Dünyaya bakış açımızı değiştirdiğimiz anda insalarında bizimle olan ilişkileri değişecektir;
bir zamanlar çekişmeye girmemize neden olan kişiler başka
zeminlerde hareket edecek,
kendi davranışlarını tekrarlarken bizim farkımıza bile varmayacaklardır.'' (dışsal şartlar;şikayet ettiğimiz herşey;hastalık,yenilgi,kişiler,yoksunluk,vb.leri) (varoluş nedenleri:bizim herşeyle ilgili düşünce ve beklentilerimiz)
İyiki günlük yazıyorsunuz.
Bizde kendimizden örnekler buluyoruz.
Yararlanıyoruz.
Siz örnek oluyorsunuz.
Ne mutlu size. |
Hoşgeldin günlüğüme sevgili pinnko,
İlgin ve samimi paylaşımın için teşekkür ediyorum.
Evet sanırım içsel anlamda güçlendiğimi görmemi sağlayan bir olay oldu bu.Çünkü şu an kesinlikle bu olay hakkında düşünmüyorum.Elimde kalan sonuçlara bakıyorum.
1.Kafama takılan birşey olduğunda susmam,bildiklerimi savunurum,en azından neden söylemedim diye içimde kalmaz.
2.Eski phantom olmadığımı insanlar bir şekilde öğreniyorlar,bu onlarla olan iletişimimi günden güne daha iyileştiriyor.
3.Tartışmalar heran her yerde olabilir(önceden bir tartışma hemen bütün enerjimi götürürdü),ama sonrasında hayat kaldığı yerden devam eder.Almam gerekenleri alıp yoluma yürürüm.Sonuçta ben doğru bildiklerimi savundum,kırıcı olmadım.Karşımdaki kişi beni yanlış anladı çünkü onun bakış açısı bu yönde.Sadece birgün beni ve de tüm diğer insanları olabilecek en düzgün şekilde dinleyip anlamasını diliyorum.
Şuan geldiğim nokta bu.Belki daha da ilerleyip bu cümleleri de geçersiz kılıcam daha üst bir anlayışa geçicem.Ama şimdilik geldiğim bu yerde kendimi çok iyi hissediyorum bunu görmemi sağladığı için evrene ve babama teşekkür ediyorum:)
Olayları olduğu yerde bırakmak benim için çok zor birşeydi aslında:)Durup durup kendimi yeniden yargılar,olayı üç,beş gün yeniden gözden geçirir bir daha bir daha sinirlenirdim.Üstelik bayağı zamandır bu konular üzerinde çalışıyor olmama rağmen daha yeni başarabildim ve bunu görebilmem bu son cereyan eden olaylar sayesinde oldu.Bunda sürekli "kendimi onaylıyor olmamın" büyük bir yararı oldu galiba.
Ben tavrımdan şaşmadıkça,içsel bütünlüğümü huzurumu korumaya devam ettikçe yazdığınız gibi herşey benim yararıma başkalarının da zararına olmayacak şekilde kendini göstermeye başlayacak ya da devam edecek:)
Çok mutluyum,çok huzurluyum,günden güne değişip dönüştüğümü hissediyorum ve bu değişimlerim herkes tarafından farkedilebilir oluyor.Şükürler olsun:)
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. | Offline
| |
15-02-2010, 01:30 PM
|
#184 (permalink)
| Çevirmen
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: phantommun günlüğü Dün gece arınma çalışmamı yaparken birden geçmişe gittim.
Beni çok yaralayan ve biraz da kendime güvenimi kaybetmeme neden olan bir olaya,bir kişiye gittim.
Ve aklıma ilk gelen şey,"Onun davranışları bana yönelik değildi ki.." oldu."Beni doğru düzgün tanımıyordu bile,bu yüzden söyledikleri bana yönelik şeyler değildi."Ve sonrasında kendimi çok iyi hissetmemi sağlayan birşey söyledi bilinçaltım bana:)
Kendime değerli olduğumu söylerken,hüç o olay aklımda yokken birdenbire o değerli cümleler geçti aklımdan:)İlginçti.
Hakikaten daha önce neden bu açıdan bakamadım diye düşündüm.
Hep o kişiyi üstün görmüştüm.KEndimi ezilmiş,yenilmiş hissetmiştim,değerimi hiçe saymıştım.
Şimdiyse "Kendisi kaybetti." diyebiliyorum.ŞÜkürler olsun.
Rüyalarım da bana yardımcı olmaya devam ediyor.Çeşitli insanlarla konuşuyorum bana üzerinde uğraştığım şeyler hakkında sorular soruyorlar.Ben de cevaplıyorum:)Sabah kalktığımda aklıma geliyor hemen.Kaydediyorum ve üzerinde çalışıyorum.
Bilinçaltım,Yaratıcım,evren,çevremdeki insanlar,herkes herşey daha iyiye gidebilmem için,sıfır noktasına varabilmem için bana yardımcı oluyor.Çok teşekkür ederim,şükürler olsun:)
| |
15-02-2010, 10:58 PM
|
#185 (permalink)
| Üsteğmen
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: phantommun günlüğü Alıntı: phantomm Nickli Üyeden Alıntı
Hoşgeldin günlüğüme sevgili pinnko,
İlgin ve samimi paylaşımın için teşekkür ediyorum.
Evet sanırım içsel anlamda güçlendiğimi görmemi sağlayan bir olay oldu bu.Çünkü şu an kesinlikle bu olay hakkında düşünmüyorum.Elimde kalan sonuçlara bakıyorum...
Şuan geldiğim nokta bu.Belki daha da ilerleyip bu cümleleri de geçersiz kılıcam daha üst bir anlayışa geçicem.Ama şimdilik geldiğim bu yerde kendimi çok iyi hissediyorum bunu görmemi sağladığı için evrene ve babama teşekkür ediyorum:)
Çok mutluyum,çok huzurluyum,günden güne değişip dönüştüğümü hissediyorum ve bu değişimlerim herkes tarafından farkedilebilir oluyor.Şükürler olsun:) | Merhaba
Öncelikle teşekkür etmek istiyorum.
Bu derece samimi,içten karşılanmış olmaktan dolayı.
Mutluyum.Gururluyum.
Umarım herşey arzu ettiğiniz gibi gelişir.
Dilediğiniz gibi gerçekleşir.
Mesajını okurken yukarıdaki cümle aklımda kaldı.
Şimdi yine bir alıntı yapmak istiyorum.Herzamanki gibi.
''Deneyimlemeyi hedeflediğiniz berrak şuur halleri,çabalarımız sonucunda
oluşmazlar.Oluşmaları için şartlar en uygun olduğunda,
doğal biçimde açılıp gelişirler.''
Bu meditasyon için söylenmiş tabii ki.
Devamla;
''Onun süreçleriyle uyumlu olduğunuzda,onlara dahil olursunuz ve
bütün ihtiyaçlarınız kendiliğinden karşılanır.
Doğru düşünmeye ve doğru davranmaya
yönelirsiniz;
olaylar,ilişkiler ve koşullar tamamıyle destekleyici biçimlerde
açılıp gelişirler.
.
Tabii ki siz sürekli çabalarınızın karşılığını göreceksiniz ve beklentilerinizi
en üst düzeyde deneyimleyeceksiniz.
Gelmek istediğim yer şurası;
birkaç yıl önce okuduğum bir yazı var,başlığı:
‘Elalemde Ne Yüksek Benlikler Var’
Bkz:Elalemde Ne Yüksek Benlikler Var
Böyle bir mizahada düşmeyelim…
Hoşçakalınız.
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 | Offline
| |
15-02-2010, 11:24 PM
|
#186 (permalink)
| Çevirmen
| Cevap: phantommun günlüğü Bu yazının üslubu çok hoşuma gitti:)Teşekkür ederim okumama vesile olduğun için.
Sabır,özümsemek,yüksek beklentiler içinde olmamak hakikaten önemli.
Ben bazen sabırsızlık ediyorum, biranda herşeyi aşabilmek tüm kısıtlamalarımı yıkmak,tüm isteklerimin gerçekleştiğini görmek istiyorum.Ama genel itibariyle bunun hayat boyu sürecek olan bir deneyim olduğunu biliyorum.
Zaten yüksek beklentiler, ani düşüşlere neden oluyor,özellikle benim gibi yola nerdeyse yeni çıkmışlarda.Alt yapı yetersiz olduğu için sanırım:)
| |
16-02-2010, 02:46 AM
|
#187 (permalink)
| Üsteğmen
''Bu yazının üslubu çok hoşuma gitti:)
Teşekkür ederim okumama vesile olduğun için.
Sabır,özümsemek,yüksek beklentiler içinde olmamak hakikaten önemli.
Ben bazen sabırsızlık ediyorum,
biranda herşeyi aşabilmek tüm kısıtlamalarımı yıkmak,
tüm isteklerimin gerçekleştiğini görmek istiyorum.''
Hep aynıyız,hep aynıyız,hep aynıyız.
Ben şimdi günlük yazsam 3 aşşa-5 yukarı
benden okuyacağınız şeyler aynı olacak.
Hatta dahada vahim.
Stres yapmaya başladı,bırakıverdim,kaç gündür elime almıyorum.
Daha şimdi başlıcam bir konu çalışıcam.
Tamamen aynı içsıkıntıları vs.vs.
Sanırım aynı enerji boyutunda olduğumuz için
burada 'toplandık'.
Değilmi? :) ''Ama genel itibariyle bunun hayat boyu sürecek olan bir deneyim olduğunu biliyorum. Zaten yüksek beklentiler,
ani düşüşlere neden oluyor,
özellikle benim gibi yola nerdeyse yeni çıkmışlarda.
Alt yapı yetersiz olduğu için sanırım:)'' | BU NE YAUFF!!!
BİZ ÖLELİM O ZAMAN.
SAYFA SAYFA ÇEVİRİLERİ YAPAN BENİM.
LÜTFEN!!! LÜTFEN!!! RECA EDİYORUM.
ALINGANLIK GÖSTERİYORUM VE BU SON CÜMLEYİ KENDİME ALIYORUM.
TÜM ENERJİMİ DERSLERİME VERİYORUM.
YERYÜZÜNÜN HER NOKTASINDA İŞGÖREBİLME KAPASİTESİNE GELENE KADAR, (ki hedefim bu.)
BU YETERLİLİĞİ SAĞLAYACAK NE KADAR SERTİFİKA DİPLOMA VARSA ALMAK İÇİN
TÜM ENERJİMİ SEFERBER EDİYORUM.
BİTMİŞTİR!
Şuralara kadar geldik feyz alalım,bilgi,görgü sahibi olalım diyerek...
Kulaklarım doğrumu işitir acep.
Böyle zulüm 'laflar' etmeyin,eylemeyin.
Sevgiyle kalınız.
| |
16-02-2010, 12:15 PM
|
#188 (permalink)
| Çevirmen
| Cevap: phantommun günlüğü
Sevgili pinnko Allah iyiliğini versin ikinci defadır yüzümü,kalbimi aydınlatıyorsun benim bugün:)Sağolasın.
Estafurullah ne demek feyz almak..Ben de herkes gibiyim.Sadece bildiklerimizi,gördüklerimizi paylaşıyoruz burda.Ben senin güzel paylaşımlarından az mı şey öğrendim bugüne kadar..Lütfen kötü şeyleri üzerine alınma harika gidiyorsun bence kesinlikle
Ben sadece birdenbire çok fazla gelişme beklemenin insanı sadece tembelliğe,umutsuzluğa ittiğini,gitmesi gereken asıl yolları görmesini engellediğini düşündüğümden öyle birşey yazmıştım.
Yanlış anlaşılacak tarzda birşey yazdıysam özür dilerim. Çünkü burdaki herkesi çok seviyorum.Muhteşem insanlar topluluğu burası:)
Hepinizi gerçekten çok seviyorum.
| |
16-02-2010, 12:27 PM
|
#189 (permalink)
| Çevirmen
| Cevap: phantommun günlüğü Alıntı: gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı
Sabır ruhun Meleği. Sabırla tüm isteklerin gerçekleşir.Yeterki sen isteklerinden vazgeçme :) | Evet gülenyüzcüm sabır ruhun meleği.Bu sözü çok sevdim teşekkür ederim:)
| |
16-02-2010, 12:33 PM
|
#190 (permalink)
| Üsteğmen
Ben sadece birdenbire çok fazla gelişme beklemenin
insanı sadece tembelliğe,umutsuzluğa ittiğini,
gitmesi gereken asıl yolları görmesini engellediğini düşündüğümden
öyle birşey yazmıştım. | Şimdi bende anladım.
Evet.
Yüksek beklentiler...sonucu hızlı düşüş.
İyi tesbit.
Tamam.
Peki o zaman şunu açabilirmisin?
''Yüksek beklentilerin...gitmesi gereken asıl yolları görmesini engellediğini ...''
Açarsan sevinirim.
Üzerinde fazla düşünmeden okumuşum,ne demek isteğini şimdi kavradım,evet.
Yanlış anlaşılacak tarzda birşey yazdıysam özür dilerim.
| | | |