Bugün telkinleri dinlemeye başlayalı 6 gün oldu.Bi kaç gün ara vermek zorunda kalmıştım ama artık hergün dinleyebildiğim kadar dinlemeye çalışıyorum.Gece uyurken kulağımda, bazen uyandığımda kulağımdan çıkmış oluyorlar.Kalkınca da dinlemeye devam..Bugün derste bile kulağımdan çıkarmadım
Yazabildiğim kadar paylaşmaya karar verdim burda değişim ve gelişimimi
Yazarsam değişiklikleri farketmek daha kolay olur sanırım
Sanırım olumlu düşünce ve bu telkinler el ele olmalı hep..Geçen sene the secret kitabını ilk okuduğumda da çok olumlu değişimler yaşamıştım ama nedense bikaç ay sonra olumlu düşünceyi bırakmışım farkında dilim dusun Pek çok sorunla karşılaşmıştım belki ondan..Herneyse telkinleri dinlemeye başlamadan bikaç gün önce yeniden olumlu düşüncenin gücüne sığınmıştım kii bu siteyi kefettim bikaç gün sonra da telkinlere başladım.
Gelelim 6 günde hissettiğim değişimlere..Son birkaç gündür feci uykum geliyo ve başımda bi ağırlık hissediyorum özellkle telkinleri dinlerken.Ama bu işe yaradığının göstergesi sanırım 44 Uykum da çok ağırlaştı rüyalarımı hatırlayamıyorum.İlk yattığımda daha uykuya dalmadan ağırlaşıyorum ve şu yattığınızda yaşadığınız düşme hissi vardır ya onu daha sık yaşamaya başladım.Sonra o uykuya dalmamış halimle rüyalar görüyorum kısa kısa.Gözümü geri açıyorum daha hiç uyumamıştım nasıl gördüm ben bunu diyorum bu normal bişi mi acaba? dusun
Dik yürüme etkisi bende de ilk dinlediğim günden beri var.Kendimi daha iyi hissediyorum ama dalgalanmalar nedeniyle bazen kötü de hissettiğim oluyor.Ama bu etki geçiciymiş o yüzden çok üzerinde durmadım zaten ağlama kendini aşırı kötü hissetme gibi bi durum da olmadı
Kendime güvenim de küçük bir artış oldu.İlerleyen günlerde daha da artmasını bekliyorum
Bunun dışında dün gece yatmış, suçluluk telkinini dinlerken birden aklıma geçmişte kötü anlar paylaştığım 3 insan geldi.Sürekli aklıma gelen neden tanıştım neden o kadar değer verdim dediğim, bana olan tutmlarından ötürü ağlayıp yandığım hastalar olduğum insanlar.. ve artık konuşmadığım..Sürekli aklıma gelip beni huzursuz eder kötü ve suçlu hissetmeme neden olurlardı.Dün gece de birdenbire aklıma geliverdiler ve içimden bi ses bırak kendi yollarına gitsinler dedi.Onları içinde tuttuğun müddetçe huzursuz olcaksın kendinle barışamayacaksın.O yüzden bırak..Ve hepsinin ismi geçti içimden sen de git kendi yoluna seni de affettim umarım sen de beni affedersin dedim ve bitti
Aslında hepsiyle konuşmak isterdim ama yaşadıklarımdan ötürü değmeyeceğini düşünüyorum..Bu benim için çok önemli birşeydi sanırım kendimle barışmaya başladım
Daha güzel gelişmeleri paylaşmak dileğiyle şimdilik hoşçakal sevgili güncem..