Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

phantommun günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri phantommun günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Evet maaesef böyle düşünce kalıpları baya yerleşmeye başladı artık.Ben küçük bi şehirde yaşıyorum normalde ve orda hala küçükler büyüklere,erkekler de bayanlara yer verme geleneğini mi, güzelliğini mi diyeyim artık bilmiyorum ama devam ettiriyolar neyseki. Özellikle büyük şehirlerde bu değerler baya ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

phantommun günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-11-2008, 11:53 PM   #41 (permalink)
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Ynt: phantommun günlüğü

Evet maaesef böyle düşünce kalıpları baya yerleşmeye başladı artık.Ben küçük bi şehirde yaşıyorum normalde ve orda hala küçükler büyüklere,erkekler de bayanlara yer verme geleneğini mi, güzelliğini mi diyeyim artık bilmiyorum ama devam ettiriyolar neyseki.
Özellikle büyük şehirlerde bu değerler baya yok olmaya başlamış ama.Yine de biz devam edelim canım en güzelini yapıyoruz.Belki örnek alan biri olur ya da çocuğumuz bizden öğrenir o yapar.Hiç bişi olmasa yaşlandığımızda toplu taşıma araçlarına bindiğimizdeki oturcağımız koltukları garantilemiş oluyoruzdur heraldee 44 (Cümle biraz düşük oldu heralde ama dusun )

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 08-11-2008, 09:13 AM   #42 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stubborn is an unknown quantity at this point

Hepimiz melek olduk bır bakıma:))) bakın sihir yapabılıoruz puhahahahahah:)))
Alt 08-11-2008, 09:24 AM   #43 (permalink)
Üsteğmen

ceren18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 174
142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceren18 will become famous soon enoughceren18 will become famous soon enough

Alıntı:
stubborn Nickli Üyeden Alıntı
Hepimiz melek olduk bır bakıma:))) bakın sihir yapabılıoruz puhahahahahah:)))
ceren18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2008, 02:04 PM   #44 (permalink)
Çevirmen

548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of

Hep olmak istemişimdir zati 44 Benim bitane melek haykelciğim var küçük , böööle kuş tüyü kanatları var bembeyaz.Ben onu küçüklüğüme benzettiğim için almıştım.Sürekli de bakıyorum seviyorum melek olma yolunda bi çekim mi yaptım acaba bilmeden
Alt 08-11-2008, 09:57 PM   #45 (permalink)
Çevirmen

Yine kanıtladın bana kararımda haklı olduğumu.Maalesefki sevgi tanımlarımız çok farklı.Maddiyat senin için çok önemli bunu bugün iyice anladım artık.Senin için çok üzülüyorum ama ben çok denedim.Bugün beni üzeceğini bile bile yine konuştum senle ama .. Artık bir daha hç konuşmamalıyım senle ne şartla olursa olsun.Senin için ulaşılmaz olmalıyım.Bunu intikam gibi saçma bi duygunun varlığıyla istemiyorum.İçini görebilmen için; bugüne kadar azcıkta olsa sevgimi hissettiysen eğerki yokluğumda nasıl olacaksın, ne hissedeceksin görmeni istiyorum.Bu süreçte tepkisiz kalırsan anlıycam ki baştan beri zaten yanlışmışız ve kalbimi sana tamamen kapatıcam.Ama dönersen ve içinde bişeylerin değiştiğini kanıtlarsan o zman yanında olcam işte.Yine ve yeniden..Ama şimdi ayrı kalmalıyız.Seni hala seviyorum ama acı çekmiyorum artık.Çünkü ben sevgiyle değişiyorum ve aynı şeyi senin için de diliyorum.Sevginin tüm kalbini doldurmasını ve davranışlarına yansımasını istiyorum.İkimiz için de en iyisini diliyorum hala..Dualarımdasın..
Alt 11-11-2008, 04:38 PM   #46 (permalink)
Çevirmen

Hayatımm çok güsell Çok mutluyum artık.Şükredip duruyorum hep..
Bu sabah yedide uyanmam gerekiyodu ve ben hiç zorlanmadan kalktım; kalkabildimm!!
Bugün derste çok sıkıldım.Birazdan bi derse daha gircem ama eminim o çok güzel geçicek.
İkinci dönem de burda kalmam için gereken prosedürler işliyor bakalım sonuç ne olacak.Ama olursa çok güzel olcak 44
Ve sonunda merak edilip, özlenildiğimi hissettim sonunda.. son iki gündür aranıyorum, görüşülmek isteniyorum,değer veriliyorum Ama yelkenleri suya indirmicem tabii..
Sevgiyle değişiyorum.İçimdeki değişimi izliyorum; harika bir duygu..Farkındalık kazanmak ve bunun eskisiler gibi geçici olmadığının farkında olmak muhteşem
Yapmam, öğrenmem gereken bi çok şey var ama acele etmiyorum artık.Zamanı geldiğinde herşey oluyor, kendime zaman tanımayı öğreniyorum.
Kendimi seviyorum..
Çekimlerim gerçekleşiyor..
Alt 11-11-2008, 04:44 PM   #47 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 188 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
çiçeğim is an unknown quantity at this point

Sonuna kadar böyle devam etsin phantomm,yolun hep aydınlık olsun tüm güzel gelişmeler bizler için evren bizi seviyor
Alt 11-11-2008, 06:44 PM   #48 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

merhabalar sevgili phantomm ..

yanımıza hoşgeldin..

çevirmen olarak desteğini bizlere verdiğin için de ayrıca teşekkür ederim..
son mesajında olduğu gibi günlüğünün daima güzel haberlerinle dolmasını dilerim..

aslında bu mesajınla hayatın en önemli bir kaç yasasını göstermiş oldun..

etki tepki yasası.. sevgi yasası ..
kuantum düşünceye göre gözlem şeklini değiştirdin ve sonucu da bu doğrultuda etkilemiş oldun..

ilk mesajlarına baktığımızda daha çok senin haklı olmak ihtiyacın vardı..
yaptıklarının karşılığını almak ihtiyacı..

düşüncen koşulsuz sevgiye dönüştükçe .. yani gerçek sevgiye..
her şeye rağmen sevmeye devam ederken sahiplenme duygunu ve beklentilerini özgür bıraktıkça
tamda olmasını arzuladığın gibi gerçekleşemeye başladı herşey.. super

sık sık hatırlatarak diyoruz.. seçtiğimiz yaşam ve başımıza gelenler kendi düşüncelerimizin ürünüdür..
düşüncelerimiz gözlemlerimiz ile şekillenir..

o zaman gözlediğimiz sonucu değiştirerek ilerlemek bizi amaçlarımıza taşımakta en büyük olumlu etkendir..
yani schrödingerin kedisiyle ilgili olgu ana noktamiz..

yakalamış olduğun bu güzel başarının tadını doyasıya çıkartarak daima daha iyilerini yaşantına tezahür ettirebilmen dileklerimle..

sevgiler..

Alt 11-11-2008, 07:41 PM   #49 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stubborn is an unknown quantity at this point

senın suan içsel durumunu merak edıyorum..bılıyorsun benzer seyler bende yasadım..arıyor dıyorsun ama donmeyecemmı dıyorsun??? kararı n kesınmı ne yapmak ıstedıgınden tam emınmısın? senın degerını anlamasınımı ıstıyorsun yoksa tamamen bıtırmekmı?? bunu cevaplarını kendıne ver once olurmu?hatta yaz dusunduklerını bır kagıda eksılerını artılarını huzur buldugun anları sıkıntı yasadıgın anları sana yasatıgı guzel zamnalarla zor zamanları hepsını dok..ve artıklar ıle eksılerı cıkar ve kendıne soru sor..huzur nerde? ben nerde huzur buluyorum..bunu cevabına gore haraket etmen gereklı bence..ısteklerının farkında ol..yaptıklarınında sonradan pişman olma canım ben oyle yaptım cunku..işe yarıyor
Alt 11-11-2008, 07:57 PM   #50 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 47
31 Mesajinıza toplam 120 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
engilizce is an unknown quantity at this point

Sevgili Phantom verdiğn haberler çok sevindirici. Gelişmelerinin sebebini sevgili shamanic çok güzel açıklamış. Dinginlik hayatını yoluna koyuyor ve sen bunun değerini biliyorsun. Hep böyle güzel gelişmeler dileğiyle canım... Sevgiler...
engilizce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks