Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sohbetten alıntıdır.... Günaydın Bizler sanırsam ki yanlış anlaşıldık... Günlüğüme ve arkadaşlarımın günlüğüne baktığımda bizce ters olan bir şey yok sonuçta günlükler bizim o an insanın içinden ne geçiyorsa onu yapıyor belki o anda yazı ile ifade edemediğini similelerle ifade edibiliyor ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-11-2008, 10:47 AM   #51 (permalink)
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough
Standart Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim

Sohbetten alıntıdır....
Günaydın

Bizler sanırsam ki yanlış anlaşıldık... Günlüğüme ve arkadaşlarımın günlüğüne baktığımda bizce ters olan bir şey yok sonuçta günlükler bizim o an insanın içinden ne geçiyorsa onu yapıyor belki o anda yazı ile ifade edemediğini similelerle ifade edibiliyor çünkü herşey yazıya aktarılamıyor ki ordaki küçücük bir simile karşımızdaki kişiye bir çok anlam ifade ediyor burda önemli olan birbirimizi benimsememizdir... Ve daha öncede özelden yazan arkadaşımada belirttiğim gibi bizler belk,gine kırılmadık ama o kadar benimsedikki bu şekilde sert uslubu ile bizi kırdı bizler daha candan bir uslupla tatlı bir şekilde uyarı bekliyorduk belki diğer modaretor arkadaşlar bu şekilde uyarmış olsaydı konuyu yazma gereği bile duymazdık ister kalırdık ister giderdik bu bizim şahsımıza kalmıştı fakat ben belgini sevdim içimin en güzel yerine koymuşum insan öyle bir canlı ki sadece sevdiğine kırılırmış...
Ve pisiciğin yazısını okuyunca herkes gibi üzüldüm ve çoğu kişi ondaki hassaslığı farkedemedi ilk yazısında belirtti benim bir arkadaşım vefat etti dedi ve kendisine burdan başın sağolsun arkadaşının mekanı cennet olsun dileklerimi iletmek istiyorum.... Pisiciğim bu şekilde hassasken evet buğün çok hassasmışsın şimdi farkettim seni üzmek için yazmadım benim yazım ve uslubum bu şekilde alınma gibi sözler beklerdim çünkü bu siteninde adından anlaşılcağı gibi herkes hayatını değiştirmek için geliyorki bu tek taraflı olmaz her iki tarafta hassa olabilir ve de bu çok normaldir bundan daha normal bir şey olamaz ama tatlı dille yılanı deliğinden çıkara bilir insanlar... Bu kadar hasas olan bir sitede monitörlük üstat olan arkadaşların daha anlayışlı ve esnek olmasını beklerim ben çünkü bizler yeni kişileriz ve değişime daha yeni başlıyoruz dinlediğimiz telkinlerinde etkisi ile gel gitlerimiz üstatlara göre daha fazla oluyor çünkü sizlerde bizlerin geçmekte olduğu aşamalardan geçerek belli bir seviyeye ulaşmış kişilersin... Şu andada her biriniz seçtiğiniz yollarda bilgili seminerler veren çoğu şeyde bilgi sahibi olmuş yardım edebilecek düzeye gelmiş kişilersinizki biz yeni kişilerin nasıl hasas olduğunuda az çok bilirsiniz....
Evet şu anda nasılsın diye sorarsanız bu kadar yazılıp çizilenden sonra çok kötüyüm içimden yazmak bile gelmiyor bırakacakmısın derseniz ben henüz yıkılmadım mücadeleye devam fakat şu an için kabuğuma çekilmek istiyorum kalbimin kırıklarını onarmak için çünkü ben yazarken yazmak için yazmadım samimiyetle içtenlikle yazdım... Gördümkü burda yıllarca evvel unuttuğum yabancılaştığım dostluğu sıcaklığı yardımlaşmayı kaynaşmanın varlığını gerçekten seviyeli bunların aslında yok olmadığını var olduğunu ben bu sitede gördüm ve buna inanılmaz mutluluk enerji yaşama gücü vermişti ...
Arkadaşların da günlüklerindende anlaşılacağı gibi biz kimselere kızmadık biz kırıldık gönül sadece sevdiğine kırılırki biz kırıldık...
Ve bizlerin sizden tek beklentici var bizleri anlayışla karşılamanız ve bizi anlamanızdır... Bir süreliğine susmak belki forum içinde iyi olur çünkü biz sevdiğimiz evimize yuvamıza zarar vermek istiyoruz.... Kendimizi biraz dinleyip sessizce gelişimize devam etmek istiyoruz... SADECE SUSTUK

Rahatsızlık verdiğim için kendi şahsımca herkesten özürdilerim.... Niyetimiz kimseyi üzmek gereksiz yere forum kirliliği yapmak değildi niyetimiz bir tutam sevgi bir tutam sohbet bir tutam hoşgörü bir tutam MUTLULUKTU başka bir şey yoktu... Zaten başka bir şeyde olamazdı ki ..... Herkes burda kendi ışığını yansıttı....

Hoşça ve dostça kalın
sevgiler

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 19-11-2008, 03:58 PM   #52 (permalink)
Üsteğmen

259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough

merhaba günlük

Sanırım son günlerde bayay hassaslaştım ve çocukca davrandığıma karar verdim ve iki günü aklımdan sildim attım çünkü ben mutluluk istiyorum ve mutluluğu seçtim kimse bana iki günü sormasın sende sorma günlük hafızamda iki gün yok ve ben burdaki tüm arkadaşlarımı seviyorum ayırt etmeksizin herkezi sevgi ile kabul ediyorum canlarım benim Ayrıca belgin arkadaşımızada geçmiş olsun ve herkez için lütfen konu kapansın çünkü bu tatsızlık yüzünden bir iki kişi değil hepimiz üzüldük hepimiz uygusuz kaldık ve sadece kendimize yaptık umarım tüm arkadaşlar kalplerine ellerini koyarlar ve ordaki oluşan sevgi ile kalpler ve cümleler yumuşar konu tamamen kapanır tekrar kardeşce dostça gelişlerimizi devam ederiz biz buraya gelişmeye kaynaşmaya sevgi yumağı olmaya geldik birden sinirlendik ve bir çok şeyi iki dkda sildik süpürdük oysaki bu sitenin amacı farklı ki bizlerde farklıyız olan oldu önemli olanda şimdiki zamandır

Evet gelelim buğüne gerçi sabahleyin cevizli kurabiyelerim kalmamıştı ama kurabiyeden daha tatlı şekermi şeker biri ailemize yeni katıldı kimmi dersin ikinci yeğenimm doğduu aboo yeğenleride çiftledik ki gel gör sen şimdi cümbüşü uff ya hastaneden gelselerde bir görsem ikinci kez teyze olmak harika bir şey

VAY BE TEYZE OLDUM

Mutluluk şimdi nasıl anlatılır ki bilemiyom sanırım bunu yaşamak gerekli hadin arkadaşlar gelin parti var ben teyze oldummmm wave wave wave wave wave wave wave wave
Alt 19-11-2008, 04:06 PM   #53 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Canım Allah analı babalı büyütsün.Teyze olmak nasıl bir sevinçtir bilirim.Ben senin kadar yakın değilim maalesef onlar Ankara'da yaşıyorlar.Ama her gittiğimde candan bir sarılışı ve telefonda teyzecim diye hitap edişi beni havalara uçuruyor.Son gidişimde geleceğimi önceden haber aldığı için sabaha kadar uyumamış bacak kadar boyuyla gelir de kapıda kalırım,kimse zili duymaz sanmış.Teyzelik çok farklı gerçekten ana yarısı derler ya aynen öyle.Ufaklığa benden de selam söyle.

Bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim.Bu günümü dinlenerek geçirmem gerekiyor sadece.Yarına bir şeyim kalmaz
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-11-2008, 04:12 PM   #54 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Canım Allah analı babalı büyütsün.Teyze olmak nasıl bir sevinçtir bilirim.Ben senin kadar yakın değilim maalesef onlar Ankara'da yaşıyorlar.Ama her gittiğimde candan bir sarılışı ve telefonda teyzecim diye hitap edişi beni havalara uçuruyor.Son gidişimde geleceğimi önceden haber aldığı için sabaha kadar uyumamış bacak kadar boyuyla gelir de kapıda kalırım,kimse zili duymaz sanmış.Teyzelik çok farklı gerçekten ana yarısı derler ya aynen öyle.Ufaklığa benden de selam söyle.

Bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim.Bu günümü dinlenerek geçirmem gerekiyor sadece.Yarına bir şeyim kalmaz

Güzel dileklerin için canım çok teşekkürederim bizim bacaksızlar ne yapacaklar bakalım teyzelerine gerçi büyük olan makyaj malzemlerimden kendini alamıyorda bu gelen ufaklık nasıl olur bilemiyorum acaba ikisi birlik olup makyaj malzemelerimi mafederler gibi geliyor ikiside kız nede olsa benim işim var bu bacaksızlarla
Alt 19-11-2008, 04:23 PM   #55 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

ne kadar güzel bir haber bu perilice

dünyaya yeni gelen güzel meleğinizin ailesine uğur getirmesine..
ve kendi yaşam yolunda harika bir hayat yaşamasını dilerim..

sevgiler..

Alt 19-11-2008, 04:43 PM   #56 (permalink)
Üsteğmen

shamanic çok teşekkürederimmm
Alt 19-11-2008, 08:34 PM   #57 (permalink)
awayy
Guest

Sen şimdi teyze mi oldun canısı???
Ayy çok cici bi teyzesindir sen bence.. Kıramazsın, kızamazsın, şirin şirin konuşursun onlarla gibi bak gözümde canlandı şimdi..
Valla dün otobüste yarım saat boyunca tepinip şımaran bi çocuk vardı iki tane çakasım geldi benim.
İş çıkışı, trafik var çocuk otobüste önüne gelene vuruyo falan ufacık bişey
Ayy halime bak teyze olur mu ki benden
Ver benim elime bi de oklava eski usülden aynen devam
Alt 19-11-2008, 08:38 PM   #58 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
awayy Nickli Üyeden Alıntı
Sen şimdi teyze mi oldun canısı???
Ayy çok cici bi teyzesindir sen bence.. Kıramazsın, kızamazsın, şirin şirin konuşursun onlarla gibi bak gözümde canlandı şimdi..
Valla dün otobüste yarım saat boyunca tepinip şımaran bi çocuk vardı iki tane çakasım geldi benim.
İş çıkışı, trafik var çocuk otobüste önüne gelene vuruyo falan ufacık bişey
Ayy halime bak teyze olur mu ki benden
Ver benim elime bi de oklava eski usülden aynen devam
benim kuzularım öyle şeyler yapmaz eee teyzeleri kim değilmi ama buğün geldiler hastaneden çok şeker şirin küçücük ya
Alt 19-11-2008, 10:09 PM   #59 (permalink)
Üsteğmen

Konu tatlıya bağlanırken şimdi iki degerli insanı kaybettik... Asıl şimdi ayakta duran ben yıkıldım... Artık bende sustum ... Sadece ablalarımı tekrar istiyorum onlar gelene kadar konuşmayacağım....
Alt 20-11-2008, 03:11 AM   #60 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

Tebrikler perilice,minik bebişi benim yerime de kokla olur mu..

Hayatı mutluluk ve bolluk içinde geçsin,ailenize neşe kaynağı olsun..

yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks