| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gözde'nin GünlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Gözde'nin Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Atakan Bey bu telkınlerın ıcerıgını okumak faydalı olur mu acaba ben sadece ılk dınlemeye baslamadan once okumustum sımdı de sureklı okumalı mıyım??? dusun... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 4
53 Mesajinıza toplam 187 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Atakan Bey bu telkınlerın ıcerıgını okumak faydalı olur mu acaba ben sadece ılk dınlemeye baslamadan once okumustum sımdı de sureklı okumalı mıyım??? dusun
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #22 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
| |
![]() |
![]() | #23 (permalink) | ||
53 Mesajinıza toplam 187 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() bana yararlı olabılır gıbı geldı bı sorayım dedım.. dusun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 (permalink) |
![]() | ![]() SEVGİ İLE SEVGİYE KARŞI Sevgi bir kişiyi ikide yarım kılar. Aşk iki kişiyi birde. özdemir asaf |
![]() | ![]() |
![]() | #25 (permalink) |
![]() | ![]() [youtube=425,350]3PmwkCf_kiI[/youtube] ........... AŞK DOLU BİR GÜNE DAHA BAŞLADIK ![]() . HERKESE SEVGİLER.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #26 (permalink) |
![]() | ![]() ALTINCI GÜN (1TEMMUZ) DUN YINE DISARDAYDIM 6-7SAAT DINLEDIM telkınleri MUTLUYUM ... İNANÇLYIM..... |
![]() | ![]() |
![]() | #27 (permalink) |
![]() | ![]() yedinci gün(2temmuz) dun ılk defa su dalgalanmalar oldu depresyonda gıbıydm kendımı cok mutsuz hıssettım cevremdekı herkese kızdım olmadık seylerden nem kaptım ama bugun oyle bı durum yok bı de aksam dınlemedım mp3lerı belkı ondandır bır hafta gerde kaldı 2. haftaya basladım hala ego ve sucluluk dınlıyorum merak edıyorum acaba mp3lerın icerigini okumak faydalı olur mu ..... |
![]() | ![]() |
![]() | #28 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
![]() ![]() | |
![]() |
![]() | #29 (permalink) |
Guest
| ![]() boşver gözdecim okuma direnç oluşabilir..zaten telkinler bu yüzden subliminal..entellektüel zihin direnç oluşturmasın diye...bak şimdi ..olumsuz düşünceler bilinç altına öyle bir yerleşmiş durmdalarki..bilinçaltı direnç oluşturuyor ve dalgalanmalar oluyor. zaten bunun için telkinlerin etkisi 2-3 hafta sonra görülüyor..buna birde entellektüel zihnin oluşturacağı direnci ekle ..en iyisi telkinlerin içeriğini bilmemek.diye düşünüyorum..ben...tabiiki ben uzman değilim sadece mantık yürütüyorum..ben hala daha telkinlerin içeriğini öğrenmedim..neme lazııım..bu siteyi kuranlar bukadar emeği bilmedikleri işe harcamazlar diye kendi kendime güven aşıladım..haksızda değilmişim..yine sen bilirsin..sevgiler.. |
![]() |
![]() | #30 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
cok ıyısınız tesekkurederım tekrar... | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Gözde'nin Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Atakan Bey bu telkınlerın ıcerıgını okumak faydalı olur mu acaba ben sadece ılk dınlemeye baslamadan once okumustum sımdı de sureklı okumalı mıyım??? dusun...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi