| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Gözde'nin Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: 25emel Nickli Üyeden Alıntı Alıntı: sessiz Nickli Üyeden Alıntı AŞK DOLU BİR GÜNE DAHA BAŞLADIK . HERKESE SEVGİLER.. ya sessizim sen nie aşk dolu bir güne başladık die ağlıyon yaf böylesini de yeni gördüm ay ! ben olsam uzay ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() | Stil ![]() |
![]() | #31 (permalink) | ||
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 4
53 Mesajinıza toplam 187 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayınBir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #32 (permalink) |
53 Mesajinıza toplam 187 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() iyice düsün.. günümüzde yuksek bınalara ve otoyollara sahızız fakat daha dar bakıs acısı ve daha az karaktere daha cok harcıyor ama daha az zevk alıyoruz daha buyuk evlere sahıbız ama daha kucuk aılelere daha cok yapacak ıslerımız var ama daha az vaktımız dahacok dogru bılgıye sahıbız ama daha az dogru kararlar verıyoruz daha cok ılacımız var ma daha az saglıklıyız servetımızı katlayarak cogalttık amadegerlerımızı azalttık cok fazla konusuyor cok az sevıyor cok fazla nefret edıyoruz aya gıdıp geldık ama komsumuza gıtmekte zorlandık dısımızdakı alanları fetettık ama ıcımıze ulasamadık dahacok servetımız var ama daha az moralımız daha ozgurce yasayacagımız zaman var ama daha az zevk alıyoruz daha cok yıyecege sahıbız fakat daha az beslenıyoruz her eve iki maasın gırdıgı ama bosanmaların arttıgı gunlerdeyız daha ıyı evlerın fakat daha fazla yıkılmıs yuvaların oldugu zamandayız bu nedenle sunları onerıyorum hıcbırseyınızı ozel bır an ıcın saklamayın cunku yasadıgınız her an ozeldır arastırın daha cok okuyunverandanıza oturun ve hayranlıkla hıcbır caba sarfetmeden sahıp oldugunuz manzarayı seyredın ailenizle ve arkadaslarınızla daha fazla vakıt gecırın sevdıgınız yıyeceklerı yeyın ve begendıgınız yerlerı zıyaret edın hayat sadece yasamı surdurme degıldır zevklı dakıkalardan olusan bır zıncırdır krıstal kadehlerınızı kullanın en sevdıgınız parfumunuzu saklamayın ve her ıstedıgınızde kullanın sozlugunuzden 'gunun bırınde' veya 'bırgun' kelımelerını cıkartın ne zamandır yazmayı dusundugunuz mektubu yazın ailemize ve arkadaslarımızane kadar cok sevdıgımızı soyleyelım hayatınızazevk ve kahkaha katacak hıcbır seyı ertelemeyın her gun her saat her dakıka ozeldır ve bunun sızın ıcın son olup olmadıgını bılemezsınız .................................................. .......... |
![]() | ![]() |
![]() | #33 (permalink) |
![]() | ![]() 11. gün artık belli oldu gunde ortalama 10 11 saat dınleyebılıyorum hala sadece ego ve sucluluk var bu sekılde en bır hafta daha devam etmeyı dusunuyorum ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #34 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Günde 10-11 saat dinleyebilmene sevindim paylaşımlarını bekliyoruz ![]()
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. |
![]() | ![]() |
![]() | #35 (permalink) |
![]() | ![]() [youtube=425,350]X5DQNr4VcIY[/youtube] ağla |
![]() | ![]() |
![]() | #36 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() iyi pazarlar..geçen cumartesi Barış'ın kaza haberini netten okuyunca dedim ki..şu medya maymunlarından biri kaza yapsaydı da , Barış yüzlerce yıl yaşasaydı.....ilk akla gelen bu oldu.. barış'a ,sesine ,yüreğine ,ihtiyaç vardı... ama düşününce o taraf , Barış gibi biri için muhteşem olmalı...ve sonuçta ölmedi..herkesin yüreğine kazık çaktı..... |
![]() | ![]() |
![]() | #37 (permalink) |
![]() | ![]() herkese gunaydın mp3 um bozuldu dun a ksam hıc dınleyemedım ![]() ucuz bı cd calar mı alsam acaba aslında blgısyardan dınleyecektım ama cok gurultulu rahatsızoldum.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #38 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #39 (permalink) |
Guest
| ![]() Barış için yazdıkalrına katılıyorum. mp3 bozulduğuna üzüldüm bir şekilde halledeceksin kendini dinlemek için şartlandırma ama |
![]() |
![]() | #40 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Gözdecim aramızda göremiyoruz seni umarım herşey yolundadır ![]() sevgiler ![]()
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Gözde'nin Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: 25emel Nickli Üyeden Alıntı Alıntı: sessiz Nickli Üyeden Alıntı AŞK DOLU BİR GÜNE DAHA BAŞLADIK . HERKESE SEVGİLER.. ya sessizim sen nie aşk dolu bir güne başladık die ağlıyon yaf böylesini de yeni gördüm ay ! ben olsam uzay ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi