19-07-2007, 06:28 PM
|
#22 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1
40 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Bu gun 19 Temmuz , kandil ve benim icin cok ama cok onemli bir gun, gercekten hos bir heyecan duyuyorum, hem kandilleri cok severim ,kandil simitlerine bayilirim deli gibi yerim ama buradaki Turk marketinden sanirim sadece bayatini bulabilecegim , olsun hic yoktan iyidir. Veee en onemlisi bugun sevgili arkadasim Hayalayaz bana Reiki uyumlamasi yapacak 96 of ya olmaz boyle guzel gelismeler bu aralar ne istersen bir bir olmaya devam ediyor Uzun zamandir Reiki konusunda arastirma yaptim ve ogrenmeye karar verdim ama dilim yetersiz oldugunu dusunup burada birturlu girisimde bulunamamis ama hep istemeye devam etmistim (nasil ve ne sartlarda olacagini hic detayina inmeden) sadece istedim, sonunda cekim yasasi once bu siteyi soktu hayatima sonra Hayal gibi tatli bir insani ve sonunda Reikiye uyumlanacagim icin cok ama cok seviniyorum, neyse simdi gitmem ve hazirlanmam gerek, hepinizi, herseyi cooookk ama coookk seviyorum , Hayalcim seni Allah gonderdi bana,en guzel hayallerin bir bir gercek olsun , sizinde arkadaslar hepimizin ve butunun en yuksek hayirini diliyorum.
Sevgi ve Isikla kalin.
__________________ Yolcu |
| |