FERYA'NIN GUNLUGUHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri FERYA'NIN GUNLUGU Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugun 9 Temmuz 2007,
Drunvalo Melchizedek isimli bir yazarin kitabini okuyorum -yasam ciceginin unutulmus sirri-1- - Kitap cok ilginc,su anda icinde bulundugumuz zamanlarin biyolojik ve ruhsal hizli bir deyisim icerdigini ve biz istesekte istemesekte bu muhtesem deyisikliklerin birer parcasi olmak ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
10-07-2007, 06:31 AM
|
#11 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 1
40 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Bugun 9 Temmuz 2007,
Drunvalo Melchizedek isimli bir yazarin kitabini okuyorum -yasam ciceginin unutulmus sirri-1- - Kitap cok ilginc,su anda icinde bulundugumuz zamanlarin biyolojik ve ruhsal hizli bir deyisim icerdigini ve biz istesekte istemesekte bu muhtesem deyisikliklerin birer parcasi olmak durumunda oldugumuzdan bahsediyor, bu deyisimlerin sahsi bolumlerini telkinlerimizle hizlandirdik, biz deyisirken olumlu yada olumsuz bu deyisim diger herkeside etkiliyor, aslinda ne kadar ciddi bir is yaptigimizin yeni farkina variyorum. Yuz maymun hikayesinde oldugu gibi (ki buna inaniyorum bizleri birbirimize baglayan manyetik bir enerji ile sariliyiz) benim ruhsal gelisimim diger insanlarinda ruhsal gelisimlerine yardimci oluyor. Aslinda biz kendimize yardim ederken hic farkinda olmadan herkese yardim ediyoruz. Sevgili Atakan, kendinle beraber kac kisiye daha yardim ettigini sen hesapla artik
Simdi bendeki bir deyisimden bahsetmek istiyorum, onceleri cok fazla dozda bir acima duygusuna sahiptim, ozellikle fakir insanlar, dilenciler , yasli ve gucsuz insanlar beni bazen aglatirdi bile. Simdilerde bu yogun acima duygumun yerini daha deyisik bir duygu aldi, sanki herseye olmasi gerekenmis gibi bakmaya basladim ve o insanlari sadece seviyorum ve haklarinda en hayirlisini diliyorum , artik cok fazla uzulmedigimi fark ettim. En son listeme ekledigim koruma kalkani scriptinden sonra bu durumun farkina daha cok variyorum. Ne diyim, Allah senden razi olsun sevgili Atakan Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Yolcu | Offline
| |
10-07-2007, 11:04 PM
|
#12 (permalink)
| Guest | Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Sende iyiki buradasın Ferya |
| |
18-07-2007, 08:27 PM
|
#13 (permalink)
| Üsteğmen
40 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Bugun 18 temmuz 2007, sende iyiki burdasin Burcucum
Son iki aydir ablamin tasinma isleri ile iyice bunaldim, burada benden baska kimsesi yok yardim alacagi ve bende cok ozverili bir insandim onceleri, tabi simdide ayni cilgin ozverileri bekliyor benden ama ben o ben deyilim artik, hayir demesini ogrenmisim ve bu ablami son derece kafasini karistiriyor, bana eskisi gibi baskin davranmaya calisiyor dogal olarak ama karsisinda normal, kendi hak ve cikarlarini korumasini ogrenmis bir kisi buluyor ve bocaliyor. Bu durum eskisinden az olsada, aramizda gerginlige bazende tartismaya yol aciyor. Son gidisimde de elimden gelenin en iyisini yapmaya calistim, 5 buyuk koli paketledim, tum hafta sonumu esya ayirmakla gecirdim , eve donme zamanim geldi bende ufak tefek isler yaparak son on dakikami doldururken alt kati (komple) supurmemi rica etti bende biraz durakladim cunku hayir artik yorgunum demeyi dusundum ama olur baslayayim siz devam edersiniz dedim yinede birazcik bozuldu bende uzuldum. Onceleri ofkelenir ve ofkemi icime atar birsey olmamis gibi davranmaya calisirdim veya ortami terk ederdim ama simdi sadece birazcik uzuldum ve uzulmeme sevindim bu demek oluyorki ofkemi alinganligimi ve daha bir cok negatif duygumun buyuk bir bolumunu halletmisim ama ben tamamen yok olsunlar istiyorum, yillarca ve yillarca beni oyle yordularki veya ben izin verdim, artik huzur istiyorum ve bu huzuru tattikca sabirsizim. Ablam bizleri cok sever yapi olarak korumaci kollayici bir insan bazen kacirip baskici olabiliyor ama seviyorum onu. Kucucukken ben hep hastalanirdim ve o beni defalarca ilkokuldan eve sirtinda tasirdi, daha dogrusu beni sururdu benden bir yas buyuktu ama ablaydi iste 44. Onun benden cok ruhsal sorunlari var ve ben bunu bildigim icin once kendimi duzeltip sonra ona yardimci olmaya karar verdim, su siralar zorlaniyorum ama inaniyorum hersey daha daha guzel olacak cunku ablam yavas yavas kendi sorunlarini benimle paylasir oldu, oda sasiriyor bu ise ve sen ne kadar cok deyistin deyip duruyor, kendine yuzde yuz guvenebilecegi bir arkadas bulmanin sevincini yasiyor, bu benim icin inanilmaz guzel bir durum tabiki super ama eve donuste ablamin gerginligi ile esimin kalbini kirdim, bugun kendimi affettirmeye calisacagim, cok iyi ve sakin bir insan ve ben bazen tepesine cikiyorum, ne yapayim hizli bir deyisim icindeyim ve zaman zaman kontrolumu kaybediyorum ve nazim ona geciyor.
Bu arada, evimizin cok guzel bir bahcesi var, bir suru cicek, domates, salatalik,biber ektim ama ciceklerimin dibini sincaplar hep kaziyor, yiyecek birseyler ariyorlar ve ciceklerime zarar veriyorlar, cok kiziyorum ama ne yapayim onlarinda bahcesi ve birlikte yasiyoruz, simdi gidip rutin kontrollerimi yapacagim bakalim hangi tomurcugu kemirmisler, hangisinin dibini oymuslar, hey allahim ya hem sevimliler, hem basima tatli belalar. Birde cipmank denen sincabin kucugu findik faresi kadar ama sincap kuyruklu bir hayvan var ona bayiliyorum. Artik gideyim ben, arama kurtarma zamani
Sevgi ve Isikla kalin
| |
18-07-2007, 08:50 PM
|
#14 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Haa bu arada kendime EFT uygulamaya basladim, inanilmaz bir sey ama gercekten inanilmaz bir hizla etkisini gosteren bir yontem, hem telkinlerimi dinliyor hemde EFT yapiyorum ve sonuc cok ilginc. Hayirlisi bakalim kafayi yemeyeyimde gerisi kolay. Icimden bir ses dogru yolda oldugumu soyluyor ama bazen, acaba diyorum , kendime cok mu yukleniyorum ama uzerine gitmeden sorunlar da cozulmez, ama ya cok uzerime gidiyorsam falan kafam karisik bu aralar, hayirlisi bakalim dusun
| |
18-07-2007, 09:08 PM
|
#15 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Feryacım uzun zamandır yazılarını okuyamıyorduk yoktun aramızda çok şükür döndün tekrar.Eft yapıyorum demişsin eğitim yoluyla mı öğrendin, kendi çabalarınla mı merak ediyorum, ben de kendime eft uyguluyorum şu an bir değişiklik yok acaba birşeyleri yanlış veya eksik mi uyguluyorum bana da tarif edersen çok sevinirim 96
sevgiler
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. | Offline
| |
18-07-2007, 09:48 PM
|
#16 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Cok mesgulum bu aralar Elifcim ablama tasinmasinda yardim ediyorum , bende sizlerle sohbeti ozlemisim. EFT yi kitaptan okuyarak ogrendim ve hemen uygulamaya basladim ve sasirtici sonuclar elde ettim. Oncelikle tabiki seninde bildigin gibi faydasinin olacagina guvenerek ise baslamak gerekiyor sonrada inaniyorsun zaten. Oncelikle seni en cok rahatsiz eden sorununu bul Elifcim ama gorunurdeki sorunun altinda bir kac baska sorun olabiliyor ornegin benim sucluluk duygusu ve cinsellik sorunum vardi ve EFT ile birturlu halledememistim derinine inince (metodlari kitapta oldukca genis bahsediyor) esas sorunun babamdan korkmam oldugu ortaya cikti ki, kirk kusur yasimdayim ve hala bu duygu hayatimi etkiliyormus cok sasirdim ve buna EFT yaptim ve bir deyil birkac sorun birlikte cozuldu. Kendini incele Elifcim ve kendine bile bahsetmek istemedigin butun sorunlarinda durust ol ve altta yatan sorunlari bulmaya calis, boylece EFT den sonuc alabilirsin. Ben babamdan korktugumu deyil yillarca ona ofke duydugumu biliyordum ama korkuyormusum. Bende bir kitap var Tum Hastaliklarin Zihinsel Nedenleri diye yazari LOUISE L.HAY , AKASA yayinlarinin, bu kitaptan son derece faydalaniyorum sanirim seninde isine yarar bir bak istersen, yillardir bana iskence yapan kabizlik sorunumu bu kitaptaki olasi nedenleri kendimde varmis gibi kabul ederek bu duygulara EFT yaptim ve son alti aydir hersey acayip normale dondu, demekki kabizliga neden olan gecmise saplamip kalma durumu bende varmis ve ben farkinda deyilmisim. Bunun gibi duygusal sorunlarinda nereden kaynaklandigini kitaptaki yontemlerle arastirip bulmak gerekiyor. EFT kitabinin adi da Duygusal Ozgurluk teknikleri ile Gizli Potansiyelinize Dokunun Yazarlari PHILLIP ve JANE MOUNTROSE . Insallah sanada faydasi olur Elifcim.
Sevgi ve Isikla kal
| |
18-07-2007, 10:00 PM
|
#17 (permalink)
| Guest | Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU sevgili ferya burcunun günlüğüne yazdıklarını okudum. hadi dedim cevabı ben vereyim vede günlüğüne yazayım..geldim..senin yazdıklarını okudum ne kadar çok benzer yanımız var şaşırdım..feryacığım nerede yaşadığını bilmiyorum..ingilizceden bahsettiğine göre yurt dışındasın..nerede olursan ol reiki ye uzaktan uyumlanabilirsin..ben reiki öğretmeniyim arzu edersen ben seni uyumlayabilirim..uyumlanmak, el vermek dediğimiz işlemdir,uyumlanma esnasında kişinin zaten doğuştan var olan enerji kanalları açılır,temizlenir, korumaya alınır, ve daima reiki aktaracak duruma getirilir..ışık ve sevgiyle kal.. |
| |
18-07-2007, 10:05 PM
|
#18 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Tanrim iste bu dilegimde gerceklesti ve sayende Hayalcigim Tabiki, hemen, sana ne zaman uygunsa ve ne yapmam gerekiyorsa hemen bildir ben uzun zamandir hazirim zaten of ya ne kadar mutluyum su an anlatamam hayalcim cok tesekkur ederim cok ama cok 96
| |
18-07-2007, 10:28 PM
|
#19 (permalink)
| Guest | Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU feryacığım bana özelden gerçek ismini ve soy ismini ulaştırırmısın. |
| |
18-07-2007, 10:38 PM
|
#20 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Feryacım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler ve kitap isimleri için inşallah ben de senin gibi fayda ve etkilerini görürüm sen de sevgi ve ışıkla kal iyi ki varsınız sizleri çok seviyorum
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. | Offline
| | | |